Zvětšit ptáka o 15 centimetrů rozhodně nejde. Kdyby to bylo možný, tak má jistě nejmíň 80 % mužské populace péro 30 cm.
Prodloužit o 15cm? Taková metoda neexistuje. Chirurgicky to zatím nejde, maximálně tak 1cm. Pak existují ruční metody (tahání, jelqing, vakuové pumpy, atd...) kde lidé tvrdí, že je možné prodloužit penis až o cca 7cm. Jenže to je otázka třeba 10ti let pravidelného cvičení, tím myslím třeba 5x týdně. 10 let v kuse :)
This post has been deleted by user.
Ok, jak jsi k danému dotazu přispěl Ty?
N3PI a hachi lezou na fórum stírat pablby, Ty asi lezeš na fórum upozorňovat, že to dělají 🤷♂️
Já přispívám následovně: zvětšit pinďoura lze jenom photoshopem, nebo nástavcem. Chirurgicky se nezvětší, jen odpoutá od stydké kosti.
N3PI a hachi lezou na fórum stírat pablby, Ty asi lezeš na fórum upozorňovat, že to dělají 🤷♂️
Já přispívám následovně: zvětšit pinďoura lze jenom photoshopem, nebo nástavcem. Chirurgicky se nezvětší, jen odpoutá od stydké kosti.
*pozn.autora
Autor tak vlastne zastava nazor, ktery zaroven vyvraci.
Autor tak vlastne zastava nazor, ktery zaroven vyvraci.
Největší penis na světě měří 34,29 cm a jeho vlastníkem je jistý Jonah Sardeli Falcom.
Kalibrovanou digitalni posuvkou zn. Mitutoyo prece :-)
Roberto Esquivel Cabrera 
Aha, omluva toho osobně neznám
Problematika velkých penisů není úplně moje studijní téma
Hele, kdyz by se tu objevilo vlakno “Ktera ma/mela nejvetsiho curaka doma”, tak vim kdo doleti jako prvni a o kom bude psat :-D

Obrovský penis
Zvědavost
Zní to blbě, já vím, ale jen mi zajímá jestli je to opravdu možný :D