Chodíte doma nazí???

Ikdyž je váš protějšek oblečený/á

Chodíte doma nazí, ikdyž je váš protějšek oblečený nebo chodíte zahalení
Nebo si chozením nazí doma libujete
My chodíme doma s manželkou nazí stále, pokud nemáme návštěvu . . .
Ahoj z bejvalou u které jsem bydlel tak tam jsme chodili nazí pořád i její dospívající dcera ale pro mě to byl trest že začátku pořád my stalo ale za cas jsem si zvykl
This post has been deleted by user.
Jelikož už áme dítě z domu tak přes léto jedině nazí,máme rd takže i na dvorku.Pokud příjde návštěva tak se oblékáme a zimě pokud je doma 22st jsme nazí ale letos díky naší vládě(18st) budeme mít dvoje tepláky
Ja jsem se naucil spat nahy a vrele doporucuji
Jj, spát nahý je super, když jsem přes noc mimo svou postel a musím spát v tričku a slipech boxerkach není to už ono. Manželka se také naučila a teď nechce jinak!
Miluji nahotu. Doma povětšinou jsem celou dobu nahý. Nahý vykonávám i všechny domácí práce. Jen občas se přiobléknu a vezmu na sebe pánský tanga. Jinak nahý i spím.
Nejradši nahý. V domě nejsou záclony , a to mě baví nejvíc :-)
já jelikož jsem sám tak furt, jakmile zavřu dveře ihned do naha a v prací jako řidič kamionu tak taky jakmile zastavím na pauzu hned se umeju a jdu pak v autě do naha .. a nahý samo i spím .. celý rok .. na nuda jsem ještě nebyl ale rád bych zkusil .. kdyby se nějaká duše našla a šla se mnou ... rád bych vyzkoušel ... a někdy když stojím někde sám na opuštěném parkovišti a potřebuji na WC a nikde nikdo i ven chodím nahý ...
Chodíme doma nazí i na zahradě jsme u bazénu nazi je uvolnění i navzájem vzrušení.
Jasný, je to zdravý! Ale samozřejmě ne před dětma
Ano, máme nahotu moc rádi. Když je chladněji, nebo je u nás návštěva, tak se oblékneme. Ale v noci spíme nazí celý rok.
Když je horko, chodím jenom v trenkách a případně v tričku. Nevadí mi spát nahý, ale přes den to s nahotou nepřeháním.
V létě často.. Je to ulevující. V zimě a chladných dnech ale na sbe hážu rovnou nějako teplou mikinu..
Kdyz jsem doma nahy, chybi mi kapsy, vzdycky tam mam hafo veci:-)
To já bych se rád děsil celé dny *250**3*
Přemýšlím jak sám bych reagoval... *243*
Chci být tvůj tchán *21**22*
A co budu dělat s erekcí ? *243*
To bude ostuda *3*
Sakra, to je výzva, to se musí vyzkoušet*4*
V létě sem na Hostivaři na nuda celkem často.
Opálit moudí *4*
To by šlo...
Teď koukám, že i ja mám polštářek
Budu ležet na břichu *22**3*
No, v Tricho případě bych taky chtěla bejt její tchán. :-)))))
Jasně že bez oblečení. Jak to jde, hned jsou hadry dole.
Ne nechodíme, většinou jen chvíli po sexu
Snad se nezeptam blbě, proč chodíte doma v ponožkach ?
Proč nenechat alespoň doma nohy "dýchat" a odpočinout.?
Nic proti ponozkam, do bot, ven...je též nosím, ale nosit je i doma je pro mne naprosto nepřijatelné. Celý život chodím doma bosky *22*
Od tý doby, co jsou u nás dospívající děti, tak ne. Nosím hodně volný a vykrojený krátký tílkový šaty. Když tu nejsou, neoblíkám se. Stejně tak Muž, ten mívá boxerky nebo trenky a triko. Není nic lepšího, když může bejt člověk nahej.
V létě ano, doma i venku na nuda.
Když jsem sám, tak to moc neřeším, takže ano, nahá snídaně nebo po večerní sprše večeře je u mě dost normál. Musím si dávat bacha při úklidu nezapomenout se oblíct, když třeba dávám odpadky za dveře na chodbu :)

A teda, bydlel jsem i v jednom minibytě, kde byla vlastní koupelna, ale společnej záchod pro asi 4 tyhle byty, a občas jsem chodil na ten záchod nahej, byl jsem línej se oblíkat a na chodbě byla i ve dne dost tma.

Když jem s někým, tak já bych to moc neřešil, ale je mi to blbý vůči ostatním, nemyslím si, že by o to úplně stáli. Nicméně občas se to stane, píš blbá náhoda než cokoli.jinýho, a pak na sebe prostě jdu hodit aspoň trenky a tričko.
Uplne naha ne, porad bydlim s rodici a bratrem. Kdyz je tepleji tak dlouhe triko po kolena a pod tim nic a kdyz je chladneji mam treba zupan. Pokud sem sama doma tak jsem naha. Spis zalezi na situaci.
Čauko... A brácha je v pohodě?
My chodíme a úplně normálka, nemáme s tím problém . . . spíše libujeme. *3*
Celé léto když jsem sama doma..........
Proč ne? My to tak máme taky. Akorát že u nás vařím akorát já a Muž u toho opruzuje. :-)) Akorát s těma dětma už je trochu utrum.
Kecas, chodis i kdyz sama nejsi *3*
Moc ne, pak nic neudělám jak je pan domácí doma
Nejradeji doma chodim v pyzamu a slecna v leginach, samozrejme bez spodniho pradla Chrouste :-)
Doma chodím v domácích šatech a dle počasí přidávám svetřík nebo tepelné ponožky *1*
To snad jsou erotické fotky s tématikou footfetish.
To snad jsou erotické fotky, zaměřené na feetfetish.
Já musím bosky a nejlépe v korkáčích. Přítel je na to úchyl 😊
taky je to nádherné, láska k těm botám umí být nezměrná
Já chci taky "tepelné ponožky"!
Já si je dokonce strikuju sama *3*