Znovu a znovu.

Ignorácia

Je to normálne,ak za celý rok moja partnerka neprejaví najmenšiu vášeň , spontánnosť snahu aby mi ukázala ako o mňa stojí.Ano milujeme sa,no vždy ten prvý impulz musím dať ja a vždy je to viac menej nasilu.Vypadá to,že má ma totálne na háku.Čo s ňou?
Myslím, že to, že žena čaká prvý impulz od muža je viac-menej normálne. Ak ona nemá chuť, nejako sa to dá, no ak by si chuť nemal ty, asi by si to neuhral a ona by sa cítila hlúpo. U nás je to takmer vždy tak, že snahu prejaví muž a je to v pohode...
@Hana1234, áno presná diagnostika. Ja už len dodávam, že čakať na zázraky by asi bolo v tomto veku detinské. Ak iniciatíva, tak muž by mal vedieť túto tému iniciatívne a citlivo otvoriť. Správny moment prekvapenia, je to, čo vie okoreniť takmer každý vzťah. A ak aj muž je ten, od koho sa očakáva prvý impulz, žena tiež môže a mala by vedieť a chcieť spustiť tlačidlo "štart" 😝 (edited)
Neocakavam od muža aby bol vždy iniciátorom vzdy on... Práve že ma vzrusuje vidieť v jeho očiach to prekvapenie... Pretože povedzme si na rovinu ktorý muz to nevráti žene 😜
Iba máloktorý štandardne nastavený muž odmietne iniciatívu ženy, aj keď sme geneticky naprogramovaní ako "dobivatelia". Sám som zažil prekvapivé situácie, do ktorej by som sa možno neodvážil, ale patričná odveta z mojej strany prišla takmer okamžite 😁😝. Škoda, ak sa takáto iniciatíva partnerky postupom rokov zmení na stereotyp
Správne dominantne nastavený muž predsa vie tomu zabrániť aby sa z toho stal stereotyp 😜
Myslela som, ze máš 20 rokov, keď sa toto pýtaš a ty si zrelý muž. To si vieš to, o com píšeš, predstaviť do konca života, že budeš zažívať? Neviem koľko rokov ma tvoja partnerka, asi na tom nezáleží veľmi, no mat mŕtvu rybu vedľa seba nie je nič moc, najmä keď ty si na inej vlnovej dĺžke. Pokiaľ sa nechytá na žiadny tvoj impulz (kvety, večera, wellnes, romantika...), tak to asi nemá veľkú budúcnosť a ty uviaznes na tejto stránke, kde hľadáš co ti chyba....
Skúšam všetko možné.Ano sem tam sa zadarí.Vtedy je to skvelé.9 krát z 10 praktizuje orálny sex 69.Ja to milujem ona to má rada a je to jediný spôsob pri ktorom ona dosiahne orgazmus.Sem tam sa podarí aj zasunúť no vidím na nej ,že len viac menej podrží aby sa nepovedalo.
Mam velmi podobnu zenu ako ty, nech sa snazim ako chcem. Z jej strany ziadna iniciativa a vsetko akoby nasilu. Takze su aj taketo zeny. Ci sa to da zmenit po tych rokoch, neviem. Ale dochadza mi sila a snaha nieco zmenit. Aj ked tvrdi mi, ze ma ma rada. Ale vztah bez vasne z jej strany ma ubija.
Zrejme dosahuje orgazmus cez klitoris... A klasicky sex jej nic nehovorí pretože pri nom nemá orgazmus... Nezvykla si pri sexe s tebou aj ona pomáhať stimuláciou klitorisu?
Nechce to ,ako keby sa bála na seba siahnuť.
Alebo má ženské problemi a nechce ti to povedať? Škor muži prestanú mát chut na sex po rokoch vzťahu
This post has been deleted by user.
Jasne ale vždy chlapa poteší keď žena začne sama...
Mal som také a onake partnerky.
Ale tie vasnivejsie tak nejak v človeku viac ostanú..
Sedíte pozeráte film a ona ti stiahne gate a začne ta fajčiť... Dokončí ta, spapa a pozerá ďalej ako by sa nechumelilo...
fíha,tak tomu sa hovorí egoizmus 1.stupňa....prepáč....ale v živote som nerobila "len " fajku mužovi...pripadá mi to lacné a ponižujúce....ty si užijes a ona ma čo z toho akože????ja si myslím,že vasnivost v sexe sa prejavuje u partnerky nejak inak...dá si sexi prádlo,začne ta rajcocat vyzliejanim a tak...ale ma to byť obojstranne....brat aj davat.......a k autorovi clanku:ked ste boli na zaciatku,aky ste mali sex? treba si svoje sex.tuzby vyrozprávať,povedať,čo mi robí dobre....asi tam to viazne
Revanšujem sa :) neboj nič. Keď nieje chlap sebec tak mu to žena vráti 2 nasobne
Ešte že tak si to zachranil týmto vyjadrenim
Alebo ,čo mám robiť ja?Mám toho jednoducho dosť.
Stačí sa jej spýtať, určite jej odpoveď je dôležitejšia ako odpovede, ktoré tu dostaneš.
Nájdi si inú takú ktorá ti vyhovuje, takú, ktorá je rovnako vášnivá a má rovnakú chuť na sex ako ty, pokial je čas...., inak tu budeš ako jeden z mnohých, ktorí tu hladajú vašnivú ženu na sex, lebo tá jeho už o sex nemá záujem...
a vacsinou potom plati aj to, ze ta ich zena co uz o sex nema zaujem....tak ma, ale s niekym inym. (edited)