Hladame vzrusenie.

Chvilka uprimnosti.

Ahojte.proste som chlap,mam 32.mal som uz vela zien.od 18 som vyhladaval starsie zeny.na pokeci sa mi darilo.napisal som napriklad 50zenam a vzdy sa nejaka nasla zvacsa vydate take to boli jednorazovky.co mne nevadilo.mal som aj take co sme sa stretavali pravidelne.(poniektore sme stale v kontakte ako kamarati) lakalo ma ze mi splnili to co som po nich chcel.vzdy ma vzrusovali zeny ktore sa vedia sexi nahodit.sexi pradielko,samodrzky,tanga, vysoke opatky to je proste moja uchylka.nato ma zena vzdy dostala....ja som im zato plnil to co chceli oni.Povedali mi ako to chcu,co chcu ,co ich vzrusuje najviac.a ich tajne sny co vzdy chceli skusit ale bali sa to niekomu povedat,jednoducho sme sa to predtym napisali a bolo.....ale uz nejake 3 roky nic.neviem kde sa zeny stratili?co sa deje.? Pride mi to akoby sa nieco zmenilo. Zaujimalo by ma to od zien.co sa stalo? Neberte to v zlom.ja nie som nejaky kurevnik,a nikdy som tak nebral ani zeny.je to potreba.obaja to chceme....tak si pockam co napisete
To "prečo" je tu na mieste ... preco nie sme na seba mili ? preco na seba utocime ? preco nemame k sebe uctu ? preco sa urazame ? preco sa nespravame slusne ? preco nam nie je prirodzena ohladuplnost a tolerancia ? ... sme na stranke, kde by prave toto malo byt samozrejmostou, ved ide o sex a k tomu toto vsetko potrebujeme ... a nazov temy je "Hladame vzrusenie" preco to niekto nespravne pochopil ?
bože prečo prečooo
Prečo prečooo
Lebo lebo lebo sa tak veci dejú
Mam podobnú skúsenosť, pred tým som sa vedel stretnúť so subinkou alebo ponúknuť nahú masáž a teraz nič. Niekde sa stratili škoda.
Na welness hodíte dakde alebo na nuda pláž.
Chodím na zlaté na nudu a občas do Senca do wellnes.
Ja chodím na Bukovec sem tám,keď chcete môžme ísť spolu