Co dělat s vysíračem ?

Jsou tu individua k nakopnutí!

This post has been deleted by user.
Kdyby se dal odtajnit a setkal se s nekym tvari tvar nebyl by
Vzdyt prece Pavla znas ne? *22*
A na te tve bajne a utajene facebook skupine, kde se shlukuji stovky, ba dokonce tisice tach, co kvuli me odesli z amateru, to koluje taky? *22*
Je to len dokaz toho, ze vyvadza z miery tych, ktori su to zaluzia. Konkretne zasieracov, ktori su obdareni takou zvlastnou kombinaciou (ne)schopnosti — vedia pisat, ale nevedia citat.
A vis proc svoji pritomnosti otravuji debily, pitomce a dalsi jednobunecne organismy i na chatu? Protoze *1*
N3PI není žádný vysírač, jenom prostě nemusí blbce a jejich hloupé příspěvky a umí jim to dát jaksepatří najevo. Ještě jsem neviděl, že by zničil diskusi, která má hlavu a patu a jeho přínos ohledně vyhledávání kradených fotek je taky neoddiskutovatelný. Je to zkrátka takové černé svědomí tohoto webu a kdo ho nemá rád, tomu jistě musel někdy v minulosti šlápnout na kuří oko. Za mě je N3PI borec.
S tím musím souhlasit. Nikdy jsem neviděla vlákno, které by N3PI zkazil blbýma kecama. Blbé kecy má na vlákna, která jsou evidentně k ničemu, jako seznamovací inzeráty ve fórech, "okradla mě, co mám dělat" a podobně. Na druhou stranu na vlákna, které mají hlavu a patu reaguje rozumně a evidentně ví o IT víc, než většina lidí tady...
Bohužel, lidi co píšou kraviny si neuvědomují, že je píší. A recese je podle nich umělecký sloh jako secese...
Tak ty máš klíčenky dvě a jako bonus toaletní papír aby sis otřel tu hlavu která se dostala dost hluboko. Ještě ho navrhni na prezidenta
@Muzustaleahned Když tak si ten můj příspěvek nech od někoho vysvětlit.
@Jiraskovi No normálně si zrušíš účet, to je jednoduché.
"svět se zbláznil, držte se" přitom by jeden řekl, že Jiraskovi jsou s N3PIm ve fázi, nebo aspoň v harmonii 😁 (edited)
No snazili se, do te doby, nez jsem jim pripomel za maji u me klicenku *22*
N3PI je ve všech vláknech úplně ke všemu má debilní připomínky jen uráží a snaží se za všech okolností ztrapnit autora. Nechápu že má tolik času a nálady tu stále něco psát.. Ja bych třeba moc rád tu klíčenku domluvíme se na osobním předání? Prosím lidi co toto čtou napište tomuto chcípakovy váš názor třeba se mu rozsvítí i když si myslím že tomuto zajebanci to nedojde nikdy.
Ja som naopak rad, ze tu je N3PI, lebo ak si mnohi este neracili vsimnut, aspon ciastocne tu zastupuje adminov, ktori na fore takmer vobec neupratuju.
Ja tu nikoho nezastupuji a ani castecne *1*
Skoda je jen dobreho cloveka *4*
Petri Petri, divej jak mi to trha zily *22*
Sakra, v následujících tématech jsem ho nenašel, ale možná to je tím, že jsou to věcná témata kde pablbové absentují...
Takže není ve všech vláknech a autoři těch kde je se většinou dostatečně ztrapní sami svým příspěvkem.

amateri.com/cs/forum/26349/okoli-brna-sex-a-nahoceni

amateri.com/cs/forum/17972/nymburk-podebrady-kolin

amateri.com/cs/forum/4828/nudaplaz-velke-darko

amateri.com/cs/forum/9125/nudaplaz-oplatil

amateri.com/cs/forum/8505/brno-ruzenin-lom-pod-hady

amateri.com/cs/forum/11660/lesik-u-budikovic

amateri.com/cs/forum/11414/trebic-a-okoli
Buďme rádi, že se exot Ondřej vyskytuje převážně na Amatérech. On tu tráví opravdu svůj veškerý čas. Kdykoliv se sem podívám, tak je tu. Nebude mít vlastní rodinu, nebude se množit, to je velmi pozitivní zpráva. Současně tím, že je tu nonstop, tak neotravuje v reálném světě. Nechme jeho zbytečnou existenci vegetovat tady, je to jeho jediná radost na tomto světě. (edited)
Znalec zen je uz i znalec Ondry *3*
Přesně tak, amatéři by měli dostat od státu ještě placeno, že ho vlastně drží od civilizace a on tu trávy veškerý svůj cas
Největší vysírač v dějinách lidstva je N3PI s takovým lotrem se nic neudělá, protože je to parazit této společnosti, produkt dnešní doby, mamánek žijící v mamá hotelu a nikdy nešukal.
Petriku Petriku, zaloz mi zase vlastni vlakno jak pred rokem *3*
Copak Ti provedl, svěř se strejdovi 😉
Co dál ?
Většinou se životní zkušenosti předávají dalším generacím, tak to potom dej všechno přečíst dětem, ať vědí co tatínek v životě dokázal.
Ja jen, jestli tam nenajdes jeste neco dalsi na me *1* tak se pochlap *22*
A co tedy navrhujete ?
V každém vlákně náš nick evidentně vysírá každý den, každou hodinu, již spoustu let a máte nějaký návrh, nebo jen vysíráte ?
Treba si prevzit klicenku? Blby kdo dava, blbejsi kdo nebere ne? *3*
Ano, zítra bude až skončí noc a bude ráno, eventuálně a prakticky.
Na zaklade vypoctu prumerneho objemu kapky vody ve vakuu?
Ne, na základě toho, že pokud upravuješ profilovku a vydáváš se za toho kdo je na ní, tak je dobré využít základy antropologie a anatomie.
Není problém, od toho tu jsme. Nějaké výsledky už máme, jak je patrno.