This post has been deleted by user.
Tak to je žena má názoru opačného

Hmmm..., zádna odpoved. Bud ho zmátl slovosled nebo bude odpovídat az za nejaky ten rok.
:………………..
……………….: 100 bodu

Není. Mozna se tu da seznámit s chlapem, gay nebo bi. Ale žádná žena tu nikdy na žádný návrh nepristoupila. Ani na dzus nebo kávu, natož pak na erotické schůzky.
Mozne, no malo pravdepodobne. Amateri nie su zoznamka. Sice tu taku sekciu maju, no asi iba preto, ze portal tohoto druhu by bol bez nej divny.
Možný to je
nemožný je tu "sehnat" někoho na dlouhodobí scházení,přátelství
bez lží,slibů,výmluv a přetvářek
za mě sem tu měla jen se dvěma lidma 4setkání a jedno z nich byl jen příjemnej pokec a i tak mi to stačilo....
vybírám si lidi,který nemelou jen o sexu,neposílaj,nechcou fotky...jakože "normální"...přijde na setkání,všechno v pohodě,sám si plánuje druhí,třetí a pak je ticho
když to tak udělají všichni,nemáš už chut se s někým scházet...už nevim podle čeho si mám vybírat....mě by stačil jeden,pravidelně a ne jen na sex
komentáře k albům-tolik keců a ani jeden amatér,pokud přišlo na sex mi neudělal ani jeden orgasmus.....
je to tady dost smutný,od této str sem čekala trochu víc..........minimálně fér jednání
nemožný je tu "sehnat" někoho na dlouhodobí scházení,přátelství
bez lží,slibů,výmluv a přetvářek
za mě sem tu měla jen se dvěma lidma 4setkání a jedno z nich byl jen příjemnej pokec a i tak mi to stačilo....
vybírám si lidi,který nemelou jen o sexu,neposílaj,nechcou fotky...jakože "normální"...přijde na setkání,všechno v pohodě,sám si plánuje druhí,třetí a pak je ticho
když to tak udělají všichni,nemáš už chut se s někým scházet...už nevim podle čeho si mám vybírat....mě by stačil jeden,pravidelně a ne jen na sex
komentáře k albům-tolik keců a ani jeden amatér,pokud přišlo na sex mi neudělal ani jeden orgasmus.....
je to tady dost smutný,od této str sem čekala trochu víc..........minimálně fér jednání
U ženy to možné asi je, ale u mužů tady najít protějšek je jako vyhrát hlavní výhru ve sportce až na nějaké vyjímky.
Měl jsem jedno setkání za hodně let, kdy jsem našel tyhle stránky. Zůstalo to jenom u jednoho pokecu nad kafem. Bohužel tady ženy neodpovídají téměř nikdy nekomunikují, mají úplné asi jiné představy. Chtějí za to peníze, jsou tu fake profily, chybí vzájemná přitažlivost atd.
Bohužel sex pro mě není něco, jakou si koupit housky na krámě. Je to velmi intenzivní prožitek a vstup do života každého jedince, do jeho soukromí, intimity, citů, případně zdraví.
Taky by mi stačila jedna, ale opravdu to není jen tak a všeobecně seznamky moc nefungují. Jsou spíš taháním peněz z kapes naivních lidí a dávající falešnou naději.
Férové jednání se dnes moc neuznává. Když mluvíš pravdu, tak moc šancí nemáš. Úspěch vidím spíš u těch, kteří umí ukecávat, přetvařovat se, jsou velmi atraktivní vzhledem i svým sociálním statusem.
Měl jsem jedno setkání za hodně let, kdy jsem našel tyhle stránky. Zůstalo to jenom u jednoho pokecu nad kafem. Bohužel tady ženy neodpovídají téměř nikdy nekomunikují, mají úplné asi jiné představy. Chtějí za to peníze, jsou tu fake profily, chybí vzájemná přitažlivost atd.
Bohužel sex pro mě není něco, jakou si koupit housky na krámě. Je to velmi intenzivní prožitek a vstup do života každého jedince, do jeho soukromí, intimity, citů, případně zdraví.
Taky by mi stačila jedna, ale opravdu to není jen tak a všeobecně seznamky moc nefungují. Jsou spíš taháním peněz z kapes naivních lidí a dávající falešnou naději.
Férové jednání se dnes moc neuznává. Když mluvíš pravdu, tak moc šancí nemáš. Úspěch vidím spíš u těch, kteří umí ukecávat, přetvařovat se, jsou velmi atraktivní vzhledem i svým sociálním statusem.
Tady to je o nervy, co se týče seznamová. Jak už tu někdo psal, ani o tom tahle stránka primárně není. Nejlepší je toho člověka vidět osobně, než tu, kde vlastně vidíš nejdřív genitálie a potom až obličej, to je prostě nenormální a nic rozumného z toho nemůže vzejít. S tvým očekáváním bych radši opustit přístav a zkusil něco jiného.
Ne. To tady mozne neni...

Tady urcite ne.

Tady urcite ne.
Je, ale doporučuju zkoušet to spíš venku, je to mnohem jednodušší.
Je, ale primarne to neocakavaj.
Ale jo,i když potkat normálního chlapa je velký zázrak.Prevazne jen řeči a sliby a skutek utek.

ahoj puso aco bisis prala je mozne vse mas auto
Já bych spíš řekl opak, potkat tady nějakou ženu je nadlidský úkol. Buď je to chlap a nebo to chce peníze předem.
Da, to vis ze ano. Se podivej do galerii...
Jde to. Já tu našel úžasnou ženu, s kterou máme už víc jak rok nádherný přátelskomilenecký vztah.
Za prvé bez inzerátu se se jen tak tvuj pták z budky nekoukne a za druhé jsou tu aktivní srazy . Pořádané Lidmi kteří se chtějí sejít !!!
Stačí .
Nebo co víc chceš poradit ..
Stačí .
Nebo co víc chceš poradit ..
Nejde o ptaka z budky.Ale přijde mi že z 99% jsou tu převlečení muži nebo ženský za prachy.
A pořád Ti zbývá to jedno procento.
Vítej z opojení 😉.
Ano, ja jsem potkal manzelku....
Samozřejmě. Jen to chce trpělivost. Bohužel, spousta holek je tady pro peníze. Naštěstí je tady ale stále dost sympatických žen, které se rády setkají. To stejné platí v případě párů.
Ano.
Dva
Muž +žena