Otužovanie pravidelne

Pre nadšencov

Ahojte, leto sa nám pomaly končí, ani sa nenazdáme a je tu jeseň, zima. Sú tu nadšenci otužovania, ktorí by chodili pravidelne povedzme každú sobotu, či nedeľu k jazeru sa nahí schladiť? Mohol by to byť pekný rituál.
Ja som zo Senca, pozdáva sa mi Guláška :) spravme spolu niečo pre zdravie. Myslím slušné, kultúrne otužovanie, žiadne divočiny.
Zlaté piesky by som dal, minulý tok som chodieval na nuda otuzovat
Dnes sa tam opalovala jedna pekná slečna úplne sama, nechal som jej súkromie... Bolo by fajn mať takú spoločnosť na pravidelné návštevy pri vode :)
To je velice mile ze si jej nechal sukromie, co by mala byt samozrejmost. Zvycajne ked na gulasku na opacnu stranu pride nejaka mlada pani, alebo par tak sa do 5 minut objavi nejeden cumiaci quasimodo co kazdu damu zarucene znechuti.
V pohode, netreba byť hneď ofenzívny, ja tam ľuďom vždy nechávam súkromie a naopak, si to svoje viem potom užiť tiež, tiež sa mi stalo, že ma tam prekvapil chlap, ktorý začal masturbovat a nebolo to nič príjemné.. 😋 Nerobím ľuďom to, čo nechcem aby robili mne. Keby som sa pred tým nedohodol s niekým, nevleziem len tak ku niekomu, a neocumujem, ju som si všimol keď som si hľadal miesto. Práve preto som založil fórum, aby som sa s niekým spoznal, dohodol a išli sme spoločne. Mier s tebou :)
Tu ide o kvalitu vody a imunitu, dokonca v studenej vode je menej baktérií ako počas leta, ja mám skúsenosti s nahotu aj v zime aj v lete a našťastie v pohode :)
chodim v zime na zlate piesky, ziadne plavky nepouzivam a vsetko v poriadku

zalezi asi od vody. jedine co pouzivam su topanky do vody ciapka a rukavice.. ale kupem sa az v zime. na jesen to este nieje ono.
Chceš len okukovat cikule.. Napíš to jasne.