Vajíčko nebo Venušiny kuličky?

Dámy: Vibrační vajíčko nebo Venušiny kuličky?

Dámy, čemu dáváte přednost? Za jakých okolností je (ne)používáte? Uvítám doporučení výborných produktů a/nebo varování před šmejdem.
ven kuličky-anální,4 těžký kovoví na provázku

1.test ne do análu-jedna má tendenci vypadávat,nic mi nedělají,max po vytažení mě ještě půl h studila(v zimě do hospody :D )

2.test-když jsou teda anální,tak nacpat do análu-absolutně nic

tak že zkusim ty kuličky uvnitř kulička,ne žádný levný šmejdy za stovku,který mi nebudou nic dělat
koupila sem si je za 700,silikonoví,kde se daj vložit těžký,lehký,nebo jen těžký nebo jen lehký
kulička v kuličkách je a opět prachy vyloženě v piči....nic mi to nedělá a můžu skákat,běhat,dělat dřepy,zatínat svaly..........nic

test dva do prdele-zase nic

nejradši bych je vyhodila,ale na fotky jsou dobrý *3*

a jak tady mistr napadá mařku,že je vyglajdaná.........tak za prvé já su hodně úzká a asi to je ten problém,že nic necítim

i sem si sama říkala,že asi vyglajdaná bych měla být,aby teda ty kuličky měli šanci se ve mě hýbat,po dětech nejsem

ale zase...kdo ji chce mít vyglajdanou že,já určitě ne,to si radši seženu toho,kdo má zkušenosti s fistem *3*
Objevil jsem třetí možnost skryté handsfree masturbace pro ženy: Ohmibod Next, Ohmibod Club Vibe 2/3 atd.

Má někdo osobní zkušenost? Drží to dobře na správném místě? Kolik metrů ujdete s tímhle v kalhotkách a vajíčkem v micině? *1*
This post has been deleted by user.
Kdyby tak zakladatel fóra mohl mazat off-topic komentáře... Bylo by to výhodné pro všechny: hńupi by vypadali moudřejší, já bych se před samičkama neodkopával jako cholerik, a kolemjdoucím by nebylo do pláče nebo na zvracení.
This post has been deleted by user.
Nic mi v tom nebrání, jen je to zbytečný opruz a zdržení.
dotaz určený ženám-odpovídají muži,kteří absolutně nevědí jak funguje ženské tělo... ch jo..
No ale Váš příspěvek vlastně taky nebyl k tématu. Tak bych poprosil, abyste se podělila o svoje zkušenosti, pokud nějaké máte. Informace z druhé ruky (z třetí už ne *3*) jsou taky ok.
kdyby aspoň odpovídali. ten první byl úplně mimochodný a ten druhý jen urazil slečnu která odpověděla. jsem tu třetí den a nijak jsem se tu doteď nerozhlížel. první dvě interakce s muži a jen zírám, jaký je to kanál.

ohromné wtf v několika směrech.
nj,tady je to samy rádoby odborník …

a jestli se mam vyjádřit k tématu ,ano,jednu dobu jsem kuličky nosila.nekdy doma,nekdy v praci,jednou na plese…. celkem asi pul roku,ale musela jsem přestat . byla jsem tak vzrusena ze jsem mela mokrá stehna a nemohla se na nic jineho soustředit 🤣🤣
ale k navození vzrušení nez prijde partner domu je to skvele 😊 (edited)
Díky! Přinejmenším je už teď jasné, že funguje obojí, a kuličky nezabraly u poloviny korespondentek (ale N je zatím rovno 2, potřebuju mnohem větší vzorek populace!). *3*

Ohromně užitečné by byly informace o velikosti a gramáži, stačí na úrovni "ty nejtěžší" apod. Některé se prodávají jako sady více velikostí a gramáží ze kterých si můžete vybrat co vám zrovna sedí.
Určitě vibrační vajíčko. Nevím jak ostatní, ale já kuličky v podstatě uvnitř ani necítím.
Dík za odpověď. Do jaké společnosti, do jakého prostředí si vajíčko bereš, kam by sis ho určitě nevzala?
Nejspíš už ji máš moc vytahanou... zkus navléct pár bowlingových koulí na kotevní lano a prubni to znovu, budeš překvapená tou změnou! *2*
Doporučuji načíst základy. SPOILER ALERT! Za čas bys zjistil, že kuličky se zavádí do vnitřního prostoru pochvy a jejich užití nemá nic společného s vaginálním vstupem, který, jak tak zkušeně odhaduješ, mám moc vytahaný...
Ano, je pravděpodobné, že ji má slečna ve 22 letech již tak vytahanou jak uvádíš. Pravděpodobnější ovšem je, že toho o ženském těle moc nevíš.
Pane, vy jste taky pěkný hňup. Zkuste třeba jít do prdele.