Hudba při sexu

Jakou poslucháte hudbu?

Napište, jakou hudbu posloucháte při sexu.
Jaká vás ženy rozehřeje hudba, že se necháte pomilovat od muže, který je hned vedle vás?
Jaká vás muži rajcuje hudba, při které by jste hned vlítli na ženu hned vedle vás?

Případně napište seznam písniček, které při sexu posloucháte.
Záleží na náladě. Od Antwoort přes Korn, nebo nějaký female voice chillout / drum&b. On se to od toho docela odvíjí. Je fajn podpořit atmosféru i kvalitou zvuku. Pokud sousedi neprotestujou, tak trochu výraznější basy jsou hory rozbíjející ;-) .
I když to není moje hudba, v posteli jednoznačně Shade.
Tantricka hudba na YT i s videem svicky... k dokonalosti chybi jen poridit tak dvacet telefonu.:-)
Používám Čínské Zenové skladby a po 20 minutách neví klientky o světě a jsou srostlé s lehátkem *6*
This post has been deleted by user.
Chcemevaspoznat :

A co třeba oheň a praskání v krbu...

Pokud praská oheň v krbu, tak je to idilka, pokud praská na střeše, tak je třeba šukačku rychle ukončit a mazat ven.*5*
Klasika Ed Sheeran když je chuť na romantiku. Ale to máme za sebou tak teď nám.většinou hraje něco tvrdšího...
Ideálně něco tvrdsiho rychlejšího.... pak to stojí z to:-)) Když už hudbu u toho, tak slaďaky nemám rada....
IL Divo, The Tenors a podobné.....
Ja najradšej počúvam maďarské čardáše, viem je to zvláštna záľuba, ale keď oni tak človeka rozohrejú...:-))))pritom si niekedy s partnerom povieme stop sexu, ide sa tancovať...trochu si zatancujeme a pokračuje sa ďalej...nuž, každý sme nejaký,..skúste aj vy, možno môj tip niekomu pomôže...:-)
Zdar, to je strašně individuální, každej bude mít rád něco totálně jinýho.

Já v po mírnějším rozjezdu ulítávám na dance,technu,trance, house...

Pořádně mě to nakopne, nabije energií, pomáhá mi to pak udržovat rytmus :-)

Musí to bejt ale trochu jako kulisa, abych si vychutnával sex, takže ne tak ohuleně jako na party... Chci při tom i slyšet třeba pleskání přírazů ...
My třeba si pouštíme při sexu jemnou a vážnou hudbu a přitom ji šeptám někdy do ouška nějaké ty krásné slovíčka.

Sex nemůžu mít před TV když hrají Simpsnovi a další takové komediální seriály protože se nikdy neudělám a vnitřně se jenom směji :-D
This post has been deleted by user.
jedine Enya...tá ma vie rozpáliť....
Přítel mi na naše první milování udělal CD ze samých love songů... zapálili jsme si svíčky, pustili tiše hudbu... romantika úžasná a skoro jsme nespali celou noc ;).