Šukal sem Terezu číslo 093 kdysi tady měla profil kde jsem ji poznal a zkontaktoval.
Alexandra 1910 ....zná ji někdo?? Údajně z Brna...
Já měl v roce 2019 na pohovoru na asitentku Sára (3237). Škoda že jsem v té době o její účasti nevěděl. Ale životopis a číslo na ní pořád mám

Kámoška byla Martina 4127.........
Jj, zrovna předevčirem jsem viděl novou fotku z CC. Bohužel ji teď už nějak nemohu najít (což je dost škoda, byla totiž dost sexy). Byl na ní jistý starý muž sedící za stolem, na kterém byla položena (volební) urna, a který v rukou křečovitě svíral onen slavný žlutý papír se známým čtyřčíslím...

Čistě ze zajímavosti a trochu zvědavosti neznáte stránku (jejich)kde se registruje nebo jak to chodí?At máme zase o kousek větší přehled a fantazii:)
Agentura se přesně jmenuje Czech Castle Casting (CCC, C3) a patří do holdingu, který má sídlo poblíž nám. Borise Němcova. A jak to u nich vlastně chodí se nejspíš dozvíme až s odstupem mnoha měsíců.
Jejich aktivity a cesta k nim jsou "skryte" v nekolika agenturach.
Myslely jsme si,jelikož nic konkrétního dohledat nelze
Kamarádka před pár lety byla, ale to už je pár let :D
vsechny a zadna

This post has been deleted by user.
Urcite ten nejvetsi a urcite s temi nejvice mindraky
A stejne te to donutilo k tomu neco tady placnout

🤣 Ta sedla 👍
Par dni,mozna i tydnu byl bud na dovoleny nebo mu odpojili elektrinu protoze se do niceho nikde nesral. Taky me to bavilo zase i sledovat a jak vidim zase ,ze co vlakno to tohle jelito ztracim zase zajem. Noo skoda.
Par dni tady nebylo moc blbosti, takze asi proto

Jak zacina vlakno Petrik, tak neni potreba nic resit. Je to prdel od samotneho pocatku az do konce

kdyz uz jsi to nakousl, jak probihal tvuj casting? Povidej, prehanej 😁
Co je, ty jsi se zeptal, ja jsem se zeptal, tak nevidim v nicem problem Peti

no a povis uz teda neco ze sveho castingu? Myslim ze nejenom me by to docela i zajimalo

Czech casting...
je tu nejaka co byla castingu?