Czech casting...

je tu nejaka co byla castingu?

Šukal sem Terezu číslo 093 kdysi tady měla profil kde jsem ji poznal a zkontaktoval.
Alexandra 1910 ....zná ji někdo?? Údajně z Brna...
Já měl v roce 2019 na pohovoru na asitentku Sára (3237). Škoda že jsem v té době o její účasti nevěděl. Ale životopis a číslo na ní pořád mám *22*
Kámoška byla Martina 4127.........
Jj, zrovna předevčirem jsem viděl novou fotku z CC. Bohužel ji teď už nějak nemohu najít (což je dost škoda, byla totiž dost sexy). Byl na ní jistý starý muž sedící za stolem, na kterém byla položena (volební) urna, a který v rukou křečovitě svíral onen slavný žlutý papír se známým čtyřčíslím... *22*
Čistě ze zajímavosti a trochu zvědavosti neznáte stránku (jejich)kde se registruje nebo jak to chodí?At máme zase o kousek větší přehled a fantazii:)
Agentura se přesně jmenuje Czech Castle Casting (CCC, C3) a patří do holdingu, který má sídlo poblíž nám. Borise Němcova. A jak to u nich vlastně chodí se nejspíš dozvíme až s odstupem mnoha měsíců.
Jejich aktivity a cesta k nim jsou "skryte" v nekolika agenturach.
Myslely jsme si,jelikož nic konkrétního dohledat nelze
Kamarádka před pár lety byla, ale to už je pár let :D
This post has been deleted by user.
Urcite ten nejvetsi a urcite s temi nejvice mindraky *3* A stejne te to donutilo k tomu neco tady placnout *3*
Par dni,mozna i tydnu byl bud na dovoleny nebo mu odpojili elektrinu protoze se do niceho nikde nesral. Taky me to bavilo zase i sledovat a jak vidim zase ,ze co vlakno to tohle jelito ztracim zase zajem. Noo skoda.
Par dni tady nebylo moc blbosti, takze asi proto *22*
Jak zacina vlakno Petrik, tak neni potreba nic resit. Je to prdel od samotneho pocatku az do konce *3*
kdyz uz jsi to nakousl, jak probihal tvuj casting? Povidej, prehanej 😁
Co je, ty jsi se zeptal, ja jsem se zeptal, tak nevidim v nicem problem Peti *1*
no a povis uz teda neco ze sveho castingu? Myslim ze nejenom me by to docela i zajimalo *1*