Náhodne hotelové stretnutie

jedinečný a neopakovateľný momonet

Služobná cesta, hotelová izba, je tak prázdna a ty máš takú chuť si dobre zašukať, šialene vzrušujúca predstava, že niekde na izbe toho istého hotela, v tom istom čase je niekto opačného pohlavia, kto myslí na to isté a nevie sa premasturbovať k dokonalému uspokojeniu…a pritom by stačilo tak málo…
Ak sa nik nenájde(čo je asi pravidlo) tak zrána vystriehnuť upratovačku-niekedy naozaj stoja z hriech 🤤♥️😇..keď viem že už je vedľa v izbe, vyzlečiem sa, poriadne nahoním a odignorujem klopanie kým si sama neotvorí a…. Dajú sa zažiť naozaj vzrušujúce chvíle.
toto ma napadlo už viac krát 👌
Strašná škoda ze to ostáva iba pri písaní.
Zvlast, ked sa z vedlajsej izby ozyvaju dobre zname zvuky, ako si to dvaja dobre rozdavaju. To je potom clovek riadne nadrzany. *24*
Hlavne, ak sú tí dvaja, chlapi....:))))))
hah, ja by som v takomto prípade pristúpil aj na vzajomnú masturbáciu s takým istým pohlavím ako mám ja.Ale nič take sa nestalo, a ani masér sa nemal "k činu"
Ležiš na posteli, začneš masturbovat a protom si nevšimnes že do tvojej hotelovej izby vošla upratovačka. Prekvapená kukne jedným ockom a mlčky pokračuje vo svojej práci akoby si tam vôbec ani nebol
Preco davate palec dole? Co je na tomto prispevku zle? Predstava je to krasna. Neverim ze niekto z Vas neuvazoval rovnako ako on, ked sa ocitne sam na hoteli v cudzom meste, niekde na konferencii, sluzobnej ceste.
Uplne normalny prispevok.
Ja davam palec hore.
Ano, aj ja si take občas predstavim , zažit niečo s niekym tak,, len škoda že na služobne . pracovne cesty či školenia ja nechodim,,, ale tiež palec hore tomu prspevku ,,*114*
Áno je to vzrušujúca prestáva aj ja som stále čakal ci niekoho nestretneme knam keď sme boli z manželkou na pobite ábo na dovolenke.
No tak vy so zenou lahsie najdete
Ani nie veľa iba vypisovanie a na koniec nič.
A kam chodievate na vylety? 😁 😁 😁