Kolikrát

Kolikrát potřebujete sex tydně

Do padesátky mně ještě dost let zbývá, ale průměrně potřebuji cca 3-5 x týdně a v průběhu let se mi má potřeba téměř nemění. Jediný výkyv byl po covidu, kdy několik měsíců potřeba lehce klesla. Ve vztahu by mi přišlo ok mít sex alespoň 2x týdně, zbytek se dá řešit masturbací. Snad ti to takto stačí. Stejně to je zcela individuální*4*
Jinak myslím, že tvá otázka je možná zbytečná. Být tebou, zamýšlím se spíše nad tím, jaký máš/chceš mít milenecký vztah. Chceš mileneckou exkluzivitu a tvůj milenec ne. Napadá mě otázka, jestli náhodou nechceš od vašeho vztahu více než být pouhou milenkou. Zda tvá motivace k exkluzivitě je pouze obava z nemocí nebo spíše citová angažovanost.
Jsem na té padesátce, cítím, že to není jako u mladého hřebce, ale ideál je mít sex s partnerkou každý 3 až 4 den, tzn. 2x do týdne a k tomu někdy i 3 až 4 x do týdne i masturbace sám nebo s ní. Ona je dost mladší, ale takovou potřebu nemá. Teda ne se mnou. Kdysi jsme to dělali denně, ale to pak už není ono. Chybí tomu to napětí, vzrušení. Je třeba si občas dát pokoj. Jak mi dává ale ona delší dobu pokoj, třeba ty čtyři dny, už jsem i trochu nerudnej. Takže asi normální rovnice.
Ahoj,je mi 51 a potřebuji to skoro každý den. Manželka je o 7 let mladší a nestíhá mi. Řeším to milenkami nebo masturbaci. Pěkný den 😉
Mě je 39 let. Mám potřebu aspoň 1 denně a manželka mi odpira sex už 3 roky, tak to resim milenkami, příležitostný sexem a profesionálkami. Veškerá snaha z její strany není a má vychází na prázdno, tak má smůlu... Já v celibatu zit nehodlám...
Ahoj já to potřebuju alespoň 4 do týdne. Někdy ještě masturbuju.
Je mi přes 50 a 2x za tyden je strašně málo se ženou soulozime každý den a ne jen jedno číslo je krásné usinat po souloži a budit se souloži
Krasny to je, ale jsem rad, ze to nepotrebuji tak casto. Bych si pripadal jak otrok sveho chtice. Ani ta predstava se mi nelíbí, ze bych na to mel furt chut. Staci mi, ze mam kazdej den hlad a i to me nekdy otravuje.
Tak ho pusť k vodě, a najdi si takového co tě bude cenit. *21*
Omlouvám se, ale v profilu píšeš, že nejsi hloupá žena ...
Sexuální apetit není přeci o věku, tedy ne jen o věku , ale hlavně o tom, co kdo obětuje , jak je to namáhavé/ únavné, jak se navzájem přitahujete atd atd Divím se, že se na to někdo vůbec ptá.
Jinak řečeno, pokud on doma sex nemá a ty ho máš dvakrát nebo třikrát za týden, je jasné , že tobe to stačí jednou, pokud on žádný s manželkou neprovozuje tak je přirozeně při chuti . Další variantou může být to, že už ho tolik nepřitahuješ a on má zálusk na jiné, přitom by si ale rád uchoval jistotu/tebe ... Ale tohle jsou jen mužské úvahy, ty s ním spíš, ty ho znáš.. Tak proč se ptáš nás Vždyt tady jsme stejně všichni blbci, jinak bychom tu nebyli :-)
This post has been deleted by user.
ono to ani nechce ty pohledy ale spís se srovnat psychiku
Mám to jak kdy, střídají se u mně obdobi, kdy to třeba 14 dnu nepotřebuji s obdobim, kdybych mohl ob den. V průměru bych rád tak 2x az 3x za týden, ale o tom si mohu nechat zdát.
“ Což mě uraží a ponižuje...‘

A co tě uráži a ponižuje? Pokud se vráti k tobě a je spokojený tak je to pro tebe jenom výhra, nebo?

Byly časy kdy jsem měl s tou moji malo/žádny sex. Tak si jednoduše odskočila - já měl klid a spokojenou manželku *14* Win-win situation *24* Teď máme sexu dost (čárky si neděláme ale určitě více než 2x za týden). Máme sex protože ho chceme a ne proto, že je to “manželska povinost”. Žena si ale pořád sem tam odskočí a i mi sem tam zavolá kamarádka jesli ji věnuju hodinku. A všichni jsme spokojeni *5*
Padesat mi neni a ani se jeste nepriblizuju, ale zaujalo me to, ze milence vadi jina milenka. To mi tak nejak prijde zvlastni. Narokovat si byt jedinou zenou ok, ale narokovat si byt jedinou milenkou? To mi prijde uz z podstaty veci jasny, ze tam prece zadna jistota neni. Ja tedy nikdy milenku nemel, respektive nikdy jsem nemel milenku, kdyz jsem byl sam ve vztahu. Zen jen na sex a kamaradstvi jsem mel dost, ale nikdy me nenapadlo si ani zjistovat, zda nespi s nekym dalsim, kdyz me nic neslibila a ani ja ji
to je smutné,že tě neuspokojí a jde..měl by se hlavně snažit o tvé uspokojení.
2x tydně?někdy to stačí-a někdy je to málo
Tak to by chtělo výměnu milence.
Když tě neumí uspokojit tak se na to ….. Najdi si zdatnějšího. Držím ti palce *175*
Tak si najdi bokovku nemusi o ni vedet
Podvadět milence. To nema chybu *3*
Ahoj Jasmin, chkapi po 50-ce to maji hodne ruzne. Setkala jsem se s muzem 53 co mu stacil sex 1x tydne ale treba ted to je i vice nez 7x samozrejme hlavne o vikendu kdyz je pohoda
3x Týdně je pro mě minimum. Tohle je smutné a urážlivé.. nicméně pokud mu to nestačí, tak mimo sexuální akt by víc jak 2x týdně mohlo z tvé strany dojít i vícekrát si myslím.
Myslím, že je to tak akorát, tak požaduj častěji sex ať nestíhá a nemá chutě a čas na další milenku!! Spíš je to pro něj takové zpestření stereotypu další milenka
Nejmenuje on se Baron Prášil? *6*

cs.wikipedia.org/wiki/Baron_Pr%C3%A1%C5%A1il_(kniha)
Ahoj. Jako není mi přes padesát a sex bych mohl mít každý druhý den. Ale omlouvat tím milenku je blbost. Naprosto chápu, že tě to uráží....