Čapí hnízdo wellness

Čapi hnízdo wellness

Dobry den, chtel jsem se zeptat, jestli někdo z vas má zkusenosti s wellness v capim hnizde, jak to tam chdi a tak.. pripadne, jestli tam chodite pravidelne a nechteli by jste se nekdy sejit.. :)
Bavi mě tam být nahá v sauně a ukazovat se chlapům... Vse je tam luxusní.
Někdy je lepší nevidět.............
Toho si nesmíte všímat bohužel se tu najdou jedinci co neumí ocenit krásu ženy. Závist nic vic.. urazit někoho umí každy. Ale pochválit málo kdo. Kdyby měli to šesti a potkali vás tam byli by hotovy a sliny by jim tekly jak malým dětem
Závist...? *9* *23* Nezdá se vám, že řadě lidí dnes chybí jakákoli soudnost?! Spíš než sliny by mi vytekl obsah žaludku...*12*
Ty cece nic proti pani, ktera se rada ukazuje, ale ver, ze hodne lidem, rekl bych i vetsine, tato pani erekci a ani chute nezpusobi. Furt tak nejak plati, ze většina spolecnosti se radeji koukne na mlade lidi ve forme. Ale tim nechci pani urazit, jen obecne konstatuji pravdu a reaguji na tvuj prispevek. Kazdy ma samozrejme jine chute a to respektuji. Pani at si to uziva.
Hezky řečeno... Tak to prostě je.
Kéž bych vás někdy potkal naživo, Madam...
No jéje.. Nejednou jsem s milencem zkousela odolnost vířivky na střeše*243*
Je to tam úžasné, hlavně to zázemí je luxusní... V páře jsem s partnerem neodolala a rozdali jsme si to, ale tak bylo pondělí poledne a byly tam jen 2 dúchodkyně, takze krasa.. :)
This post has been deleted by user.
Jen bych doplnil ten věk a rozvod ,,to musela bejt láska jak trám ,,.
To se spíš zeptej Andreje, ale nevim jestli tu má profil, možná Monča *3* (edited)
Ten chytá motýle a vcele na zamke ve Francie.. :D