This post has been deleted by user.
This post has been deleted by user.
Jsi submisivní žena, možná už jej nebaví nad tebou dominovat... možná chce dostat taky výprask
Najdi si milence/milenku, ale davej majzla aby ses do něj/ni nezamilovala
(edited)
Pořádně mu hul péro a lízej zadek!
Po letech ? Já bych se na to vyprdnul . Trochu si z toho dělám srandu, ale teď vážně ...
Opravdu si myslíš, že po letech dokážeš něco restartovat ? Ale upřímně !
Opravdu si myslíš, že po letech dokážeš něco restartovat ? Ale upřímně !
Ahoj, mně by spíš zajímalo obráceně, jak přimět k hrátkám ženu.
Nabourat mu auto. To ho jistě rozpálí do běla.
Vzbudit trochu zarlivosti. Kdyz si uvedomi,ze muze prijit nekdo jinej tak se bude trochu snazit
Možná by fungovalo, i kdybys mu přečetla svou povídku o prvním rande amatérky ...
Jo v životě to není jednoduché,někde chce ona, někde zase on. U mě je to tak že ji už nerozpálím vůbec ničím, protože jsou na světě údajně důležitější věci takže asi tak....aby se neřeklo tak mi ho jednou do měsíce vyhoní abych dal pokoj.
Děkuju moc všem za rady, pořídit mu milenku asi nechci, to bych nejspíš nedala :-) Ale swingers zní zajímavě, jen se odhodlat a pak přesvědčit manžela. On je trošku konzerva.
Doporučuji swingers Fantasy. Byli jsme už dvakrát, je tam super atmosféra a příjemní mladí lidé.
(edited)
Osvědčená rada je: chce to milenku a s odlišnou postavou i chutemi. Například když manzelka je blond s velkyma kozama, milenka černá s dvojkami... Kdyz manzelka nechce anal, milenku s chutí k analu. Atd
Jak už jsem tu jednou psala, zkuste vyrazit na tu swingers…nemusíte tam s někým hned souložit…můžete tam být jen spolu…prostě se tam ze začátku jít jen podívat. Dáte si vířivku, seznámíte se s lidmi, uvidíte tam lidi, jak souloží…prostě je to něco jiného. Nebo třeba se vám nakonec bude líbit to, že vás někdo při sexu sleduje. ;-) Kdyby jste to náhodou chtěli zkusit, tak pro začátečníky doporučuji klub Fantasy.
(edited)
Nebo někoho ubíjí stereotyp…nechce sex pouze v posteli, tak stačí jen změnit místo hrátek…prostě si to hezky užít někde v přírodě, v autě nebo někde v obchoďáku v kabince…těch míst je spousta…to už je na vás ;-)
My začínali v Paradisu. Fantasy nám ještě nevyšlo, možná je to tam pro začátečníky ještě lepší.
Domluv mu mladou slečnu, ta v něm probudí chuť na sex.
Vážně manžela a po hodně letech manželství
Jako vážně si myslíte že Radek je Radka...
Když se podíváš, tak mám profil ověřený, takže si můžeš být jistý, že jsem žena. Ale většinou takhle křičí někdo, u koho je to pravda.
Tak takovou jako jsi ty, která chce zlepšit sex, bych chtěl mít doma. Určitě bychom se domluvili 😀.
Přesně…kup si nějaké pěkné sexy prádélko nebo nějakou hračku, anebo se můžete zajít podívat na swingers ;-) A nebo si to můžete zpestřit tady webkou jako to občas děláme my ;-)
Prádlo, fantazie, hračky, nové praktiky, promluvit si, přizvat si někoho dalšího - po konzultaci s manželem samozřejmě.

Jak rozproudit manžela?
Co se zajetým sexem?