Zvýšená tvorba semene

Trápí vás nadměrná (zvýšená) produkce semene?

This post has been deleted by user.
Stříkám možná trochu nadprůměrně a měl jsem období, kdy mě bolely koule, když jsem necákal ten den. Bolelo to hlavně při noční erekci a to tak, až mě to budilo.
Několikrát jsem musel tlak uvolnit ručně. Časem to odeznělo samo.
A co hrudky ve spermatu, má někdo? Někdy vyvrcholim a ono nic. Ucpe se trubice, nebolí, ale je to takové divné. A ty hrudky někdy jsou a někdy ne..
Chci vidět na videu jak nastříkáš 50ml .
Normální množství ejakulátu je 2 - 6 mililitrů.
15ml to beru ale do 50ml ještě pořádný kus chybí
Mám také zvýšenou tvorbu.Jedine co se s tím dá dělat je každodenní odstřik.Ac nerad tak musím 2x denně jinak se to nedá vydržet.
Hmmm 🤔, tolik spermatu. To zní moc lákavě 😉
Take jsem pri nadrzeni trpel nejdrive bolesti varlat a to prechazelo az v bolest podbrisku a temer neschopnosti chuze v tesnych kalhotach. Touha odstriknout pak byla tak silna, ze jsem pritelkyni udelal, co si usmyslela. Ona se v tom zorientovala, ze v takovem stavu muze pozadovat dlouha laskani celeho tela az k jejimu vyvrcholeni s prislibem odstriku a zneuzivala toho. Muj orgasmus smel byt jem s ni. Samozrejme jsem to trpel, protoze to bylo pro mne extremne vzrusujici ...
Pokud bolest ustoupí, jedná se o epididymální hypertenzi způsobenou tim, že část krve z varlat při vzrušení neodteče a je to normální.
Pokud se bolest a tlak objevuje častějš, i když máš prázdno, může se jednat o diabetickou neuropatii, zánět nadvarlat nebo příušnice. Pokud tě s tim bolí i záda, může to bejt rakovina varlat; jelikož Ti je ale 31, měl bys spíš víc honit.

Ať ti stojí ;)
Tiše závidím.. Já jsem rád za každou kapku...
toto měl bývalý přítel.byl s tím u doktora,ale prý na to nic není,takže jen denně odstříkávat
ano.i tu bolest.naučil se s tím pracovat,takže denně 2x sex +odstříkávat.asi po půl roce se to ustálilo