ZNEUŽITÉ FOTKY

Stalo se Vám to? Co s tím?

Ahoj,
nevíte jak moc mě to mrzí, ale musela jsem všechny svoje galerie smazat. Protože jsem byla upozorněna na inzerát v Nei Portu, který vyšel s mojí fotkou….a který jsem samozřejmě nepodávala… a tuto fotku jsem nikdy nikomu neposlala, takže si ji prostě někdo jen stáhnul odsud a upravil tak aby tam to logo nebylo vidět…
Podle člověka co jej objevil (a mě informoval - děkuji :-)
působí evidentně podvodně...doufám, že se na mě nebude zlobit když ho odcituji přesně....

> Ahoj,
> je to nei report číslo devět stoji to asi 30 kacek a na je to na strane 19
> ale je to jako seznamka nebo co. logo tam videt není to si každej ořízne a
> stáhnout to může uplne kazdej a dat si to tam jako svou fotku . Ale spíš
> bych řek že ta agentura co provozuje tu seznamku je podvod jak hrom.
> Proste tam daj nesmyslny inzeráty a pak tahaj z lidí prachy a nikdo se
> neseznámí. Nedelej si z toho hlavu ale kvuli tomudle nikam nedavam fotky
> obliceje. Neres to nic s tim asi neudelas :(......

Někomu jsem tu prostě vadila…a upřímně – asi i tuším komu… stačí když se podívám do svojí popolenice „ignorovaných“…..a určitě mi to nedá….pátrat dál potom komu jsem tu tak moc vadila…něco s tím prostě udělat…minimálně ty svoje „popelnicové zbabělce a ubožačky“ zveřejnit…
Proč jsem tu někomu vadila chápu…..stačí se podívat na moji sledovanost a do přátel…prostě lidí, které moje galerie těšily…
Strašně mě to mrzelo to smazat, ale musela jsem….ale když vymyslím, jak to ošetřit aby už moje fotky nebyly takhle zneužitelné, tak se zase ráda vrátím….Upřímně jsem to tu přímo zbožňovala…tu svobodu….to, že se tu člověk mohl přiblížit k lidem mnohem blíž, než by se mu kdy podařilo venku….a samozřejmě ty úžasné reakce… kterých si strašně vážím a moc za ně děkuji…i když už nemůžu přímo, protože jsem si to samozřejmě nezkopírovala než jsem to smazala…

CHTĚLA BYCH TOUTO CESTOU POŽÁDAT O DISKUZI, RADY, JESTLI VÁS COKOLIV NAPADNE NAPIŠTE PROSÍM..….

JAK MŮŽU TENHLE PODVODNÝ INZERÁT STÁHNOUT????
JAK JE MOŽNÉ ZJISTIT KDO HO PODAL????
A JAK JE MOŽNÉ SE TOMU BRÁNIT…????
A VŮBEC JAK SE DÁ OŠETŘIT FOTOGRAFIE – GALERKA, ABY UŽ PROSTĚ NEBYLA ZNEUŽITELNÁ PODOBNĚ…???

A JESTLI SE VÁM STALO COKOLIV PODOBNÉHO I TŘEBA JINDE…JINAK TAK TO SEM PROSÍM NAPIŠTE – DÍKY!!!!

ANGELIA

PS… JE MI JASNÉ, ŽE ADMIN ZA TO NEMŮŽE A NIC S TÍM SPOLEČNÉHO NEMÁ…NAOPAK ZASLOUŽÍ POCHVALU…VŽDYCKY MI VYŠEL VSTŘÍC, KDYŽ JSEM HO O NĚCO POŽÁDALA A TÍMTO MU DĚKUJI :-)
lindickaX
používá Fake fotku z adresy:
https://lh3.googleusercontent.com/weId-L8wy-1oPAXd8Uzi9OCRXctQiBuK9ZQTRgsyhZ6lSUq9vCzr8Mwd5mYMDV989Y-wSNw=s85
Pozor na Nick; Trixie31
Po našem shlédnutí její galerie a zjištění že má fotky z naší galerie s názvem Krásné odpoledne, jsme jí informovali že nevíme jaké měla odpoledne ale že fotky jsou z našich Nádherných večerů *118* . Nás blokla a smazala galérku. Má tam opět jiné ale pochybujeme že jsou její *425*
Zajímají nás zkušenosti s uživatelem Kraj74, prosím do zpráv. Díky *21*
Díky! ještě, že mě napadlo se na poslední chvíli podívat na forum...
Předevčírem jsme prohlíželi fotky a nestačíme se divit,jedna naše stará fotogalerie pod nickem aktivant .Již ji odstranili.Stalo se nám to zde již podruhé.
pokial nemate vip, skuste mozno nahrat fotky a potom ich zrusit a ukazat len ked budete chciet a komu budete chcete.

ps tu je tolko uchylov, ze sa az clovek musi zamysliet, kde to zijeme!?! :D
AHOJ NEJSEM TAK POČÍTAČOVĚ ZDATNEJ ALE VÍM ŽE SE DÁ NĚJAK VLOŽIT DO FOTKY NÁPIS SNAD SE TOMU ŘÍKÁ VODOZNAK NA NĚKTERÝCH FOTKÁCH TO TU JE TAK ŽE SE NEDAJ TAK JEDNODUŠE ZNEUŽÍT AHOJ HONZA A DRŽIM PALCE AŤ TI TO DOBŘE DOPADNE A ZBAVÍŠ SE TOHO ZNEUŽÍVÁNÍ!!!
Zdravím všechny amatéry zde..i já už mám zkušenost ze zneužití mých fotek zde..Nějaká holka si stáhla mé fotky a pak je sem dala jako své..nicméně jsou zde i ti, kteří mě znají i osobně a upozornili mě, že v nových přidaných galerií je holka, co vydává mé fotky za své a vesele je na chatu..kontaktovala jsem ji a hned fotky stáhla, odhlásila se, předělala si info v profilu jak odkud je a i pohlaví si změnila..kontaktovala jsem hned i admina..ten dotyčné zablokoval účet a zrušil jí veškerá přihlášení sem.
Bylo by dobré, kdyby ti co si sem chtějí dát fotky byly zaheslované a heslo by ke galeriím dával každý na svém uvážení..fotit mě baví, ale asi všechny galerie stáhnu..je to tu čím dál horší..
Martina603
..tak jsem trochu hledala a dočetla se, že pokud si chceš při zadávání nových galerek fotky zaheslovat musíš být VIP členem..nechce se mě platit 700,- ročně, abych byla VIP člen..mělo by to tu býti přístupné pro každého a být na každém z nás zde zda tuto službu využije či ne..
This post has been deleted by user.
Nick jaamojenoha.petas41. Studenyradiator to je jeho nejnovejsi nick na ktery sem uz psal adminovi a odepsala ne kata asi.no reakce od ni klasika.nic se nestalo.pohoda
originál foto najdete na adrese: http://www.czechfaces.com/deta il.asp?pid=23608.
Podvodnice profilová fota mění často.
Pozor na jí nabízené služby-podvod!!!!!!
nick ADDISON je fejk, schovává se za ním kdosi, kdo rozesílá fotky, zřejmě cizí. Je potřeba si na podvodníky dávat pozor.
webka je jistota? natocia vas a daju na xvideo a ani nedudes vediet a budes na celom svete
souhlasím s tím,že když jsem se tu registrovala,před nějakými šesti lety,tak to tu bylo moc fajn, a celý roky tu mám ten samý nick,ale co se to tu děje ted je neuvěřitelný,největší problém je v tom,že pokud se zjistí,že nějaký člověk je tu totálně vylízaný pako,tak prostě zruší nick a založí znovu a tak pořád dokola,škoda,že tomu nejde zabránit,tím by se to tu vyčistilo a zustali by tu jen aspon trošku normální a pohodov.lidi,no je to totální obrázek naší společnosti,není co závidět čechové
ahoj. nechce sa mi to čítať celé, tak že neviem či ti to už niekto poradil, ale skús si vlkadať sama vodoznaky do fotiek. jemná priesvitnosť cez postavu určite toho pokazí menej ako škvrna cez tvár.
Kéž by se dalo zabránit vstupu na tyto stránky tupcům a patogenním lhářům,nebudu jmenovat,je jich tu jak kobylek!
je hezky ze o tom pisete ale presne tohle lidem nepomuze, takze na jednu stranu si tu vsichni stezujete ale nikdo proti tomu nic neudela, takze s tim vlastne souhlasite.
Nejjednoduší řešení je nezobrazovat galerie komukoliv,kdo navštíví server a není registrován a zamezit linkování fotek z tohoto serveru.
No tak se zaregistruje a fotky stáhne a uploaduje jinam. Jak to asi chceš vyřešit.
Jednou bude nějaký ten Googl prohledávat svět nejenom na podobná slova, ale i na podobné fotky, pak nebude problem si zkontrolovat fotku, kde se všude objevuje, ael teď to prostě musíme vydržet, asi jako když se v hospodě někdo představí tvým jménem, než plivne místnímu rváči do piva.
Holt stává se.
Jak se dá smazat foto album nebo videa už na to koukam dva dny a nemůžu na to přijít, poradíte někdo?
pardon, nevsiml jsem si te odpovedi.
ale pokud to jeste nemate vyresene, spis se zeptejte na helpu adminu :-)
Ahojky. Bohužel i já mám podobné zkušenosti, někdo zde stáhl fotku a místil jí na server MfDnes v soutěži dívka léta 2004. Po komunikaci s redakcí, foto vymazali a dali kontakt na dotýčného. Co se dělo pak, bych přála číst všem. Byla jsem titulována snad celým zvěřincem a různými názvy pro pohlavní orgány. Ten jedinec se prostě nezastavil před ničím. Výsledek? Adresa zadavatele byla falešná a IP adresa počítače přes anonymní sever. A co s tím kdo chce nadělat? Na druhou stranu říkám, že foto bez hlavy nemá cenu a je o ničem. Prostě asi si musíme zvyknout na to, že žijeme v Čechách. Jaká vláda, takový lid. Jinak všem Vám zde přeji co nejméně negativních zkušeností a adminovi pevné nervy a hodně krásných fotek. Věra.
A ještě dodatek pochopitelně všechny co mají galerku si znich nedělejte na každé ženě je něco krásného akorát tito idioti jí nevidí a buzeranti
Odpověd pro nick vankova názor na jednání alihej-bej a jemu podobných ( už i ten nick napovídá něco o majiteli) jsem napsal na VIP členové a na foru konkurence tito perfektní blbci nemají ani svůj vlastní profil aby zůstali v dokonalé anonymitě (admine co tak jejich příspěvky nezveřejnovat?)léčí si takovouto kritikou své mindráky.Pravý obdivovatel ženské krásy se takto nevyjadřuje ( co on může chtít, sám v jednom příspěvku věrohodně popsal že má vřed na genitálu ) jinak jseš super i když zbožnuji klín přírodní a ztěch hulvátů si nic nedělej.
No reknu to asi takhle... NeiReport si sam o sobe s copyrightem hlavu moc nelame. Nescetnekrat tam byly uverejnene fotky ze serveru Alsscan (samozrejme s vymazanym logem a popisem). V NeiReportu jsou uverejnene take fotografie, vzdy s dovetkem ze to je manzelka toho a toho z mesta X a ze dekuji za zaslani. Nekolikrat tam byly fotky ktere znam velice dobre z netu. A kdyz pred nekolika mesici tyto fotky zacali cislovat a ctenari meli smskama hlasovat ktera se jim libila nejvice (samozrejme na cislo 906...) tak si sami nabehli, kdyz v kratke dobe po sobe uverejnili fotky stejne slecny, pokazde samozrejme s jinym jmenem. Kdyz jim to tam nekdo napsal, tak na to reagovali tim, ze zkouseli ctenare.
Praktiky navysost podivne...
Myslím, že jediné řešení jak něčeho dosáhnout, je podat trestní oznámení na neznámého pachatele... Policajti to pak zjistí snadno. Myslim, že si to dotyčný zaslouží, jde o to jesti se ti to vyplatí. Většina těhle podvodníků právě spoléhá na to, že se na to poškozený vykašle. D