Opravdu XXXL

XXXXl

Jakou nejtlustší ženu jste měli v posteli ?
Sousedka má kolem 30 let ale míry 160-170 cm - odhad váhy tak 150-160 kg doslova morbidně obézní má s tím někdo zkušenost ? Zda je možné vůbec zasunout s normalním penisem do takovèho obra . A vaše zkušenosti s ženama nad 150kg
This post has been deleted by user.
DigDag
DigDag Inactive 4 years ago
DigDag
DigDag Inactive 4 years ago
S tak velkou baculkou zkušenost nemám, ale nebránil bych se tomu, co jsem měl baculky tak to byly do nějakejch 130kg, i moje žena je baculka, a když se chce tak je sex super, faldíky ničemu nevadí a nepředstavují omezení, a opravdu není potřeba mít půlmetrový penis, jen člověk nesmí být pitomej a línej a je potřeba projevit nějakou fantazii , ale to platí o sexu s baculkou i s hubenou vyžlí.
Přítelkyně má 170kg a šukani nám jde i když ten můj má jen evropský průměr a nejsu žádnej drobrk ,je to jen si najít tu správnou polohu .
Ženská leží na zádech zadnici má podloženou buť polštářem nebo klínovou podložkou a ty můžeš klečet na posteli nebo stát u stolu či postele záleží kde se vám pohodlněji souloží. Jednoduché když se chce tak to jde. Hezké souložení přeji.
Aháá...tak takhle mám souložit...
Do teď jsem to dělala blbě...
Když je čas a chuť tak se zkoušíme a blbneme hlavně si užít hezkých chvíli.
Myslím, že to děláš správně,, jlavně jak ti to vyhovuje...
Myslím že stačí najít nějaký záhyb kůže 😄🤣
V podstatě to je asi jako když člověk prcá kýbl s teplou vodou 😄😄
Ty uz jsi takovou snad šukal,nebo jen tupě opakuješ trapný a mylný fakt ze baculky je maji jak stodolu???
To úplně vyznělo jako to o potrefené huse 😃 Dle rychlé reakce. Určitě sem nenapsal, že jí má baculka jako stodolu, ale to že si tu kundicku můžeš v podstatě uplácet kde chceš, v každém záhybu kůže 😄
A rozhodně to není trapný a mylný fakt, nýbrž realita, která se baculím blbě čte.....
aha ,a "jakobys šukal kýbl s teplou vodou "znamená tedy co?pokud vím,tak se tak tady označuje žena která ji má moc velkou.
a ano,je to trapný a mylný fakt který se tady pořád opakuje.
názor že je mají baculky velkou,tady vyznávají ti,kteří žádnou baculku nikdy nešukali.
to že ji má NA POHLED velkou,neznamená že je velká i uvnitř.je to totiž přesně naopak.
U tech morbidne obeznich je uz tesno uplne vsude. I v cevach bohuzel
Samozrejme.proto nechapu kdyz si nekdo mysli ze je to naopak
… je mi fakt uz zle z těchhle idiotů,kteří jen papouskujou co nekde plácnul jiny idiot
Vidis vubec na co reaguju? 🙈.
Takže říkáš, že stojíš v posteli za prd?
No tvl. 170 kg. To je 3x moje žena s ještě kousek zbude.
Ja hledam sbbw uz hodne dlouho, libi se mi tyto krasne zeny a mikovay se lze bez problemu.
Zkus to sám... není nad vlastní zkušenost.
Z té tvojí otázky nevím, jestli se jen zamýšlíš nad tím, jestli je to obecně technicky možné nebo bys ji rád opíchal a nevíš, jestli je to technicky možné..?