Není potřeba většinou ani trénink jen najít správné místo, pomohou hračky na bod G. Prsty je nejlepší poloha v sedě, směr vzhůru na vag. stěnu. Chce to postupně lehne tlačit a dráždit místo, pokud začneš pociťovat pocit, že potřebuješ na wc je to to správné místo. Stačí chvíli dráždit a pro výstřik je potřeba trochu zatlačit.
Taky se mi to podařilo v sedě a třemi prsty hodně rychle :) Bohužel ale sama to nezvládnu a zvládl to zatím jen jeden muž.
Je vidět že jsi zkušená já to s přítelkyní taky dlouho nemohly na to přijít a teď už to jde skoro samo
tak hlavně, že se zadařilo :)
Zdravím , má zkušenost s fistem je o uvolnění partnerky a trénovani než se mi tam vešla celá ruka používaly jsme všelijaké hračky a hlavně mazat ,sguirt přijde sám je to o vzrušení a uvolnění partnerky . Taková je moje zkušenost.
ked vosla jedna a paci sa ti roztahovanie, pribudne hadam aj druha ruka :) a ako na squirt, nech si pozrie tvoj chlap videa na youtube, instruktazne
To asi nevejde- už s tou jednou mám pocit, že se roztrhnu… I s tou jednou to tedy bolí hodně- ale je to taková ta vzrušující bolest…
treba "trenovat" a pojde to
my trenujeme na tretiu ruku
Jo fisting je super když si to umí uzivat oba
This post has been deleted by user.
Jéžiš chlapče,ty toho ještě moc nevíš

Fisting (vaginální) a Squirt
Rady, zkušenosti, vaše příběhy
Nedávno se nám s chlapem povedl úplný fisting. Po dlouholetém tréninku. Od té doby jsme to už dvakrát zopákli a musím říct, že nic silnějšího a lepšího jsem v sexu nezažila…Jaké byly vaše začátky? A další dotaz - ráda bych se naučila squirtovat, je to možné? Nebo mi jen nebylo od přírody dáno?
Děkuju všem☺️