Erotická zábava v Bratislave

Kde v Bratislave to žije?

Priatelia, viete o dobrých tipoch, kde sa dá niečo zažiť? Žije to zlatých pieskoch, či v klub saune expert alebo kúsok za Bratislavou na teplom pramení. Nedavno fungovala aj Glory hole v Tesco Lamač. V lete bude Glory hole v kempe na zlatých pieskoch. Pokiaľ nemá človek šťastie, tak natrafí len na mužov. Na niektorých z uvedených len na mužov. Sú miesta prípadne, kde aj hetero muž si príde na svoje? Prípadne niečo ďalšie zaujímavé, kde sa dá zažiť fun, nebodaj stretnúť amatérku? Sú občasné, ako sauna na Nivach, či rôzne wc ale to je zasa len chlapčenská záležitosť...Ideálna je jahodná, len troška od ruky...
Treba mat realne poziadavky...v gay saune a na muzskych zachodoch stretnes iba muzov...je to myslim uplne logicke ze si tam hetero muz neuzije 😀
ahoj. zlate piesky mas takmer cisto G zonu, sem tam pristihnes nejaky par v aute.. mne sa to stava max 3krat do roka,

hlavne v letnych mesiacoch som zazil aj akciu paru z nudaplaze - dopredu napisali kedy budu pod billboardom - a naozaj tam aj boli.

v saune expert zenu nestretnes, to ti je snad jasne... sem tam vystihnem na pokeci jeden par - chodia v takom passate s MA znackami - hladaju ludi ktory ostriekaju jej vaginu. naposledy som ich zazil na prameni - sedeli v aute, otvorene dvere, on jej masti vaginu, ty prides, ostriekas jej ju a ides prec. celkom sa tam ludia striedali, takze vela ludi co pise na pokec vie aj realne prist. za dva roky som ich zazil dvakrat - treba vystihnut ked pisu... ona nieje moc pekna kratke vlasy, trosku pri sebe, okusane nechty...

v jahodnej som nebol, necitim sa ako dochodca takze ma to tam moc nelaka
Jako důchodce 😁 no já nevím jako důchodce se teda necítím 😂 do toho mám fakt ještě daleko a do Jahodné chodím a vždy si užiju dost zábavy. Jasně, že tam chodí i starší ale vždy jsem zažila i mladších. Záleží co hledáš 😉
...... Szia drága hmm.........
Tiež hľadám zábavu v ba nie som z ba ale budem tam koncom mája na pár dní. Nehľadám mužov iba ženy ..