Poděbradská nudapláž

Sexování

Sexoval někdo z vás někdy na nudapláži v Poděbradech nebo u těch vedlejších jezer?
Pred lety jsme sexovali s pritelkyni na piskovne za OMW. Nikde skoro ani noha tak jsme toho vyuzili. Az se najednou zjevila nejaka pani s coklem. Chvilku stala,koukala a pak mlcky odesla. Minuly rok jsme byli parkrat na jedne z tech u Vrbovky,kde bylo jen par rybaru na protejsi strane a tak jsme si taky uzili a chvilku na to prijel nejaky trotl v Mondeu a za strasnyho jekotu,ze je to soukrome a rybaru nas vyhnal.
Vrbovka je už špatná. Kam jezdíte nyní? Tedy pokud uvítáte diváka *4*
Ahoj :) nejaka slecna/pani dnes na jezero? :)
Ahoj nekdo dnes na jezero?:)))
Ahoj, kde je v Poděbradech nudapláž? Jak se tam autem nebo na kole dostanu? Díky za info :-)
Ahoj, nejde ti napsat vzkaz. Pláž je na placenem jezeře.
Ahoj dnes vecer nekdo na jezere?:) Treba jen plavani…
Ahoj nejaka slecna/pani dnes na jezero? :)
This post has been deleted by user.
Nuda pláž je jak ve městě Poděbrady , tak u vodní plochy Poděbrady u Olomouce.
Tady by to melo byt forum o nuda plazi u mesta Podebrady-stredocesky kraj.
Už několik dekád tam je a všichni doufáme že ještě bude
Ano je a je to tam dobré. Sex opravdu až večer někde v koutě jinak tam bývá dost lidí a hlavně duchodcovská domobrana okupuje lavičky u stánku od otevření po zavření,že se tam ani nikdo jiný nemá šanci najíst.
A co tam takhle podniknout něco dohromady?
Přesně tak. Občas tam s manželkou zajedem a už asi třikrát jsme si tam nádherně zašukali. Ale opravdu až večer, když už se to vylidní. Jsme ubytovaný v kempu a u stánku zústaneme co nejdéle. Pak si třeba načneme i vínečko a chvilku vydržíme. Jednou jsme si to rozdali i přímo na stole a byla to nádhera. Dokonce to i vypadalo, že nás někdo ze spoda z roští šmíroval. To byl nádhernej adrenalin. Jinak opravdu přes den tam určitě nee.
No jo .oni se tam střídají.po ránu se napojí a část odpadne na sluníčku a spí .pak se vystřídají.ted to tak bylo celý víkend 😃 .minule to bylo v pohodě
Presne tak byli jsme tam v sobotu i nedeli a stale obsazeno.
Ten v tom modrým klouboučku ?😃
Ano ten ma skutecne vydrz. Ale aspon tento vikend nepokrikoval coz nekdy dela
To je Luboš z Kolína .ten tam má přechodné bydliště přes léto *3*
Znáte ho ? Takových je tam víc co jsou tam víc než doma *22*.
Spousta lidí tam chodí s dětmi ,i my tam chodíme celá rodina. Zkus tam rozjet nějakou akci a nebudeš stačit utíkat .
Hele abys nahodou nemusel utikat ty hrdino…
No vzhledem k tomu že vím jak tam funguje "důchodcovská domobrana ,tak není pochyb jak by to dopadlo . Občas nějaký přiblblo vyvedou ..
No a pak že si na nudapláži nehrajete :-)
Ale jo .jen ve večerních hodinách kdy je tam málo lidí a nejsou děti a hrajeme si tak aby to zaregistrovalo co nejmíň lidí ,nebo žádný. Ne že tam přijde bój a začne se domáhat honění nebo podobných věcí když je tam narvano k prasknutí. To zas jako opatrně na to . žádná mrdačka ale jen dotyky .
My tam take jezdime se znamyma a sex opravdu na plaz nepatri jezdime tam relaxovat a uzit si spolecne nahoty. Pokud nekdo ma sexualni potrebu tak at si zajde nekam do lesika. Jsou tam rodiny s detma a toto opravdu na nuda plaz nepatri a to nejsme nijak konzervativni, ale toto patri jinam. To je nas nazor.
To nikomu neberu a souhlasím. A sexovat třeba ve 2 hodiny odpoledne asi bude na nuda jen totální magor. Jak jsem psal už dřív, ptal jsem se, protože jsem na jiných fórech četl, že někteří se sexem na nuda. Ani já jsem na nuda nikdy neměl sex. U těch okolních jezírek v zákoutí, to už je jiná. Tam pár děvčat se mnou bylo:-)
Ahoj ano je to tam prijemny ale musi byt poďminky
Jo to stačí, ale už jsem tu v různých fórech četl i příspěvky lidí, kteří tvrdili, že si to rozdávali na různých nudiplážích, tož jsem se zeptal i na to :-)
Jo, na nudapláži zrovna ne, ale u všech těch vedlejších jezer.