My že moje bola len s ňou,tak to aj chcela.
-Ahoj: akceptujeme tvoj postoj,návrh: Teda ž+ž-prioritne, súhlas:
This post has been deleted by user.
Spomínam možnosť trojky ja nejaká žena a môj priateľ... Inú trojku na mysli nemám
This post has been deleted by user.
Nemusel tam ide skôr o pomoc so mnou o nič iné... A chalanov v trojke sme už mali tiež... Takže ma iný môžu ale nie keď je to pár.. Vtedy to má byť fér.... Má tam byť harmónia
Čo je prím ťa fér na tom že ak je tam pár tak tvoj môže obrabat ženu z druhého páru ale muž v druhom páre nemôže teba... tak bud môžu obaja alebo ani jeden to je fér
Zle pochopene, mala by som aj tie inzeráty ináč písať. Trojka nemusí znamenať jeho zasun, ale napríklad jeho prítomnosť. A ja môžem prítomnosť toho svojho využiť vo svoj prospech, ak by dotyčná bola s páru môže zase využiť toho svojho...
Máme podobné skúsenosti. Hľadali sme trojku prioritne z+z kvôli mojim potrebám, môj chlap vôbec nepotrebuje ,,zásun" do inej, dotyky to áno, to je fajn. Veľa žien to ale robí len kvôli chlapovi, aby si ho udržali, a vôbec nemajú bi sklony, čo sa dá bohužiaľ veľmi rýchlo odhaliť. Tak výzva ženám - nerobte to čo nechcete, výzva mužom - nechcite po svojich partnerkach čo im nie je prirodzené, a všeobecne - hľadajme to čo naozaj chceme, v prípade páru obaja
100% súhlas so Sheerin. Nechcite po partnerkách čo im nie je prirodzené. Aj tak to väčšinou zahrajú zle. Partnerke treba vysvetliť, že čo muž nemá doma, bude hľadať inde. Treba vymeniť a venovať sa takým aktivitám s takou, ktorú to baví.
A ak si to celé predstavujete ? Čo chcete zažiť a čo od toho čakáte ?
To sa uvidí osobne treba sa o tom porozprávať .... Ale žena by tam mala mať hlavné slovo nieže ju bude do toho nútiť partner
tak ono zalezis na co natrafis, my hladame zenu a viem na 100% ze nie pre mna ale pre polovicku pretoze to preco ju hladame je ze sa chce pozerat ako sa na nu pozeram ako si uziva inu zenu a je to aj o discipline udrzat to tam . keby som hladal aj pre seba tak to narovinu napiseme a vyhneme sa nedorozumeniam, uplne jednoduche .
Ale nie každý to napíše hneď... Lebo keby to napíše hneď tak by išiel hneď do ignoru a preto to skúšajú tým spôsobom že najorv píše žena stretnú sa že chce žena a nakoniec sa zistí že to chcel muž a nie tá žena... Vlastne ženu muž použije ako návnadu avy sa dostal ku mne
tak dost zalezi od toho co ma doma ;-))))

Hľadáme pár
Som zvedavá či sa to dá...