...pravda pravda,já hledám dvě ženy do trojky,ale že to je nadlidský výkon,je slabý slovo...
Pořádám swingers párty, nechceš přijít?
(edited)
Já bych ráda tvoje do rukou, co ty na to?😜
hmm to zní velmi zajimavě
Není sranda najít co hledáš. Rád bych ti pomohl ale bojím se že žijeme kus od sebe. By mi musel stát celou cestu abych se dostal až do cíle. 🤣 Ale jestli stále hledáš můžeš přijet za mnou/ za námi. U Turnovskejch se meze nekladou 😁
Posílám pusu a pozdravy. 😘 Poklona tvým vnadům
Posílám pusu a pozdravy. 😘 Poklona tvým vnadům
me laka skusit v životě 3 a vice parkrat jsem tu navazal konverzaci ale pak to padlo bud vek nebo zdalenost
Ony by se tu nejake slecny ci damy na trojky i nasly, ale je tu zaroven velmi mnohonasobne vice hledajicich paru, takze se na vetsinu proste nedostane :) My jsme se rozhodli, ze take zkusime nekoho takoveho najit cca pred rokem, ale za celou tu dobu se nam podarilo sejit na seznamovaci kafe se dvema.
This post has been deleted by user.
Slyš! Slyš! Děd Vševěd promluvil.
né vševěd ale blb
píše jen samé blbosti, chtělo by ho bloknout!!
píše jen samé blbosti, chtělo by ho bloknout!!
Wow, už 8 hodin a příspěvek není smazan. Gratuluju
Tak to jsem zvedavy jak dlouhu to tu ten tvuj prispevek vydrzi
tak mu ho necháme ať má radost
Všimla sis, že reaguješ na tři roky starý příspěvek?
Dej pokoj s trojkou, to už je starý ! Koukej vyrazit ven a tam si něco domluv...
Je ti to jedno a proto o tom neustále píšeš.
Hmmm…, nejenže je on spisovatelem, on je i samaritán.
Po dvou (!) mesicich mi smazou prispevek.
Tak ty starý s jeho jménem smazalo po třech letech 🤣
A teď dokonce smazali, že byl příspěvek smazan
Nj pan podnikatel se strasne nudí,tak prolízá celé fórum🤣🤣 asi mu to moc nesype 🤣
Timto Vam vsem oznamuji ze ja jsem ten muž za červeným nickem .prave mi to bylo oznámeno do vzkazů 🙋♂️🙋♂️ 🤣🤣
No tak to jsi Teda první muž, do kterého bych opravdu s chutí zasunul🤣🤣🤣
hele,ale fakt by mě zajímalo jak jsi přišel na to že jsem muž.tohle si mooc ráda přečtu ,když už se to teda tady 4 roky o mě ví
tak šup Colombo
Peťane ,jeste ze te tu mame.věřím že i ostatní se tvými pohádkami baví,pokračuj prosím 🙏🤣
Hele,a proč ty nemas zadne ověření hm?
(edited)
Me tu za 10 let taky zná spoustu lidí.🤣🤣
Ty jsi přímo ukázkový příklad frustrovaného Amatéra 🤣🤣🤣🤣
Je to psychologická operace a Peťan si díky Tobě zařídí titul z psychologie 😁
(edited)
JTCB 85- 
jooo tak to pak jo.to abych se ho začla bát kdyz ví o mě věci ktere ani ja nevim
(edited)
🤣🤣🤣🤣🤣 ja uz z tebe nemuzu. Na jakem chatu me vidíš ? 🤣🤣Dneska je tu prdel. Krásně se vodíš na provázku .tak jedem dál
prosim te,kterých lidí? Nevim o tom ze by me nekdy nekdo žádal o ověření . Tak šup,důkazy
(edited)
prosim te,kterých lidí? Nevim o tom ze by me nekdy nekdo žádal o ověření . Tak šup,důkazy
(edited)
Ty by ses tu certifikoval, když sám tvrdíš, že je tu GDPR na hovno?
Každý červený nick, co po něm netouží je chlap, nebo transka. 🤣
jj přesně tak.má to ale chlapec trauma
Ahoj. Ozvi se. Rádi se setkáme. Máme rádi sex ve třech
Ahoj.Odkud jste?Moc sikovna zena.
Hledá holku do trojky a ty jí doporučuješ Bunkr s tím,že si tam určitě najde kluky.Je jasné,že už si chceš konečně ten sex zkusit,když tu o něm čteš jak je bezva.Ale pokud hledá holku,tak ti stejně nedá.
Hmm, podle stilu dotazu odhaduji ze to pise chlap. Ta moje by taky brala radeji dva chlapy nez konkurentku. No a to jak jsi chlapovi tekla po kuolich.... nevim jestli takhle uvazuje zenska!!
Tak musím tě zklamat jsem 100% žena která to má v hlavě velmi dobře srovnané a ví co chce
Treba ja mam rada trojku se dvema kluky, ale popravde miluji i trojku s klukem a divkou, jsem Bi a umim si je uzit oba, takze zenu nikdy neberu jako konkurentku, ale jako dalsi osobu na spolecne hratky :)
Tak bohužel jsem ženská a pánové i mezi vámi chodí ženy které ví co chtějí.Já žiju jen jednou nevím jak vy
Také mne to hned napadlo, že to nemusí psát žena.😁
To je snadné, většina holek prostě trojku s párem nehledá... Osobně bych si taky dala trojku s 2 klukama, ale pár ne.
A oba do zadečku pěkně
Ahoj, já do te trojky jdu :-). A souhlasím s tebou 😉😊
Já nikoho nehledám. To bylo pouhé konstantní.
To nebi problem, s kamaradem Te radi pozname a postarame se o Tebe, je nam 28 let, zazemi mame, mobilni jsme... staci se domluvit a sejit, radi najdeme fajn kamosku 😛
Cauky proc se mi neozves teda??
To máš absolutní pravdu... A natrefit tu na ženu která má ráda sex a neléčí si jakýsi životní trable atp je asi nemožné ač velká škoda
No však o chlapovi ani slovo.
Ráda bych slyšela zkušenosti vaše.
Ráda bych slyšela zkušenosti vaše.
Přesně něco v tomto duchu jsem chtěl napsat.
Jednoducha rada dej si tady inzerat, vyraz na sraz nebo na swingers party. To by v tom byl cert aby to nevyslo. Drzim palce.

Hledám ale nenašla
Hledám ženu do trojky tady nekonečný příběh.
Dneska snažím se sehnat nějakou holku do trojky a prostě nadlidský výkon.Co se stalo to opravdu všichni sedíme jen za tou virtuální realitou.
Zažila jsem několik trojek a jediné na čem záleží je se rozhodnout a vážně to udělat,protože když to uděláš je to vážně super úlet.At už jde o trojku s mužem kdy neví člověk nejdřív co dřív zda kouřit nebo držet 🤣🤣
Nebo o ženu kdy se díváte jak váš manžel ji šuká a vy máte v ruce její super pětky.No a to bych ráda znova ale nějak nejsou lidi