Satyriaza, nynfomanie

Dotaz na závislosti na sexu.

Ahoj mám dotaz na všechny, který s chlapů měl nebo žil s nynfomankou a která žena to měla naopak.
Nejdůležitější je si uvědomit, že je to nemoc a né přednost.
Asi každý z nás si rád na něčem pochutná, ale představte si, že by ste celý den jedli.
Jak říká přísloví, všeho moc škodí.
This post has been deleted by user.
Ano ničí to vztahy a nejen to.
Dřív jsem chodil asi 7 let s jednou Nymfou. Jako bylo to fajn ale časem tě to přestane bavit když je to moc často....
Mě právě že ne, já mám diagnostikovanou satyriazu, což je v podstatě závislost v sexu u mužů. Za nynfomanku bych dal cokoliv hodně věcí by se tím vyřešilo... Přítelkyně mě dovolila i milenku ale i tak je toho furt málo..
By mě zajímalo, kdopak chodí do prace...
Všichni nee 😂 nebo aspoň já jo.
Bylo myšleno z těch, co trpí touhle nemoci, když se sejde nymfomanka žena a muž, tak celé dny jen prošukaji a nemá na ně kdo vydělávat .. ;-)
No ta holka byla na mateřské a já jsem kvůli tomu málem přišel i o práce.. Celou dovolenou jsem si během roku vybral jen na šukaní..
No, tak nějak jsem to myslel :-)
Já mám Satyriázu taky a to co popisuješ ty, je nymfomanie. Satyríáza není jen závislost na sexu, ale závislost na neustálém střídání sexuálních partnerek a tom, že potřebuješ stále nové a nové sexuální objekty.
Něco si o tom přečti. Ať víš o čem je řeč
To není zas až tak pravda.. Já musím brát antihormony na sklidněni, pokud není sex mám neustálou potřebu.. U ženských nynfomanie u chlapů Satyriaza. Stačí i jeden partner pokud by byl sex 24
satyriáza, hypersexualita u muže - příznaky, projevy, symptomy:

- nutkavá potřeba sexuální aktivity s cílem snížit vnitřní napětí

- impulzivní chování

- frustraci z nedostatečně pociťovaného sexuálního uspokojení

- potlačení touhy vyhledáváním častých sexuálních kontaktů

- zvyšování iniciace pohlavního styku s partnerem

- vyhledávání nových sexuálních partnerů

- pacient je sexem fascinován

- může mít pocit, že se jeho sexuální touhy vymykají kontrole
Ano tak nějak, ovšem u každého jedince to může být trochu jiné..