Vlastne semeno lizanie

Lizanie vlastneho semena dominantna zena

Kto tiez zziva ze ho zena ziada o ocistenei od semena?
Je to super. Použitá vystriekana keď mi napadne na tvár. Dokopy keď to super
Raz som to omylom nejak spravil nič super. Žena sa na tom pobavila ze no už vieš ako to chuti. Bežne ze sa bozkavame po orale ci jej alebo mojom. Ona sebe chuti ja tiež no nevyhladavam to ako kink. Nevidím dôvod sa tomu brániť.
Ja casto zlíznem svoje mne to napr chuti
Keď sa spravim, po orgazme zo mňa totoalne opadne na to chuť. Ale keď napríkad nieco iba vypustím do mojej drahej, ale nemam ešte orgazmus a potom ju hneď vylížem…je to tam zmiešané jej štavičky s mojimi…och to je nadhera. Alebo keď ma fajčí a tiež niečo pri edgingu vypustím tak jej dam hneď jazyčkovú.
Chcem to vyskúšať ja Levice
No veď skúšaj, čo ti v tom bráni?
Ak sa nájde pár alebo žena z okolia Levíc čo by chceli stretnúť sa
Tiež jedávam svoje semeno , naučila ma to jedna žena a nejak to vomne zostalo :)
Áno buď sa vyhoním do úst alebo zlížem z taniera/pohára
Ties by som to chcel ale moja žena je proti že jej to je nechutne
no nie každá žena to dáva skús " susedu " :) každý sme iný....
This post has been deleted by user.
veď to skús nie je to problém keď to ženy môžu aj mužom to neuškodí .)
nevidím vtom žiaden problém ale od iného som zatiaľ možnosť lízať nemal . Myslím však ze by som to dal bez väčších problémov
skus to radšej nakresliť 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ahojky áno to priam milujem ké lizem svoje semeno ktoré vyteká s jej pipinky
This post has been deleted by user.
Ja už som mal semeno od iného
Ja som lizal svoje a skusil som aj ineho lizat z mojej a je to fakt super ked je zmiesane z jej stavami odporucam
Je to úžasné neskutočne vždy jedinečná mňamka
ja som tiež po sebe čistil pičku
Ano toto je skvelé. Ked sa zmiešajú štavičky dokopy 😋
Taksi šťastný muž .........
..
Som sub, otrok a madam si nechala postriekat nohu iným chlapom. Potom podišla ku mne a hovorí mi očistí to. Tak som hneď začal hľadať niečo čím to utrem a ona na to. Čo robíš? Jazykom a pekne všetko a poďme.
nooo semeno ineho muza je ok v ramci sexu - mal som taku partnerku co si rada uzivala s milencami a ja som to z nej lizal :-)
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (edited)
Aj od vlastneho cudze je level dalej
Moja to nechce ja by som rad aj cudzie