Mě se líbí, jak to komentuje někdo, kdo ji nemá🙆 Sice bez jakýchkoliv zkušeností, zato chytrý jak rádio. Já ji mám od dětství k vůli fimóze. A tak nevím, jaké to je s předkožkou. Ale vím, že jsem spokojenej. Sice asi na pohled pro někoho nic moc, ale praktický to je. Ať už k vůli hygieně, nebo k vůli menší citlivosti a tím pádem asi i větší výdrži, což opět nemůžu potvrdit, protože nevím, jak bych vydržel s předkožkou. Možná by i na pohled v klidovém stavu vypadal s předkožkou delší. Každopádně při šukání nebo kouření to nevadí a při honění péra už vůbec ne. To jde nádherně 😀👋👋
Milý lumiro, asi jsi nějaký chytlavý, nějak si přehlédl úvod mé úvahy, nijak nekritizuji, toho, kdo ji má, zvláště ze zdravotních důvodů. Prostě jsem nastínil nějakou úvahu. Nemám s výdrží žádné problémy, estetickou hodnotu ponechám individuálně na každé ženě.
Jejda, tak promiň. Teď jsem se do toho nějak zamotal. Myslel jsem si, že jsi autor toho příspěvku. Tak sorry, byla to reakce na tebe 😂
Prosím tě, neee, to vůbec nebyla reakce na tvůj příspěvek! Naopak. Ten se mi líbí. Byla to reakce na ty komenty. Reakce lidí, jako že si ho nemůžeš honit a podobný nesmysly a přitom žádnou zkušenost s obřízkou nemají.
Ať si každý dělá se svým čůrákem co chce, nemám a nechci. Vždycky jsem přemýšlel o tom, že člověk přijde o ten rolovací efekt při píchání a asi taky při honění, ženský jsou primárně vzrušivé v 1/3 zásunu, takže tam s tím efektem někdy pracuji. Kombinace s hlubokým vniknutím je velmi účinná. Prostě to tam příroda dala, tak bych to tam nechal.
Proč uvazujes o ni ? Pokud nemáš ze zdravotních důvodu (fimoza) tak proč ? Pokud funguje jak má proč zasahovat do těla ? Je to zbytečný a celkové obrizka není to hezky ,ztrácíš citlivost a je víc jak možné ze se ani neudelas … za mne určitě obrizka ne !!! A ja osobně bych obrezaneho partnera nechtěl . Nevím není to přirozené a ani hezké a ani dobré
Rád bych si přečetl ty odborné články, kde se píše o ztrátě citlivosti a o tom že se člověk neudělá.
Uděláš se úplně normálně, obřízku mám už skoro dva roky.cca tři týdny mě trvalo než jsem si na to zvykl,ale teď je to super. Hygiena dobrá a doma si žena nezatěžuje. Mám ju kvůli fimoze teda. Ale nelituji toho
Je moc fajn. Nelze než doporučit
Ja sem 6 tydnu po obrizce. Hodne se mi zvětšil zalud. Pri sexu to ze me hned tece tak 2min!! Docela mi to vadi zena je spokojena.
Pro obsahově zhruba stejný příspěvek nově založil Karel i téma amateri.com/cs/forum/38731/obrizka-a-sperma pod trochu jiným názvem.
Pro zadání dalších nových příspěvků na téma obřízka tu dávám odkaz: amateri.com/cs/forum/search?search=ob%C5%99izka = výběr, počet je přebohatý.
Tam všude můžete ještě o obřízce psát
Pro zadání dalších nových příspěvků na téma obřízka tu dávám odkaz: amateri.com/cs/forum/search?search=ob%C5%99izka = výběr, počet je přebohatý.
Tam všude můžete ještě o obřízce psát
Když oloupeš pomeranč, tak se zvětší?
Proč né obřízku. Klidně bych si jí nechal udělat a úplnou. Je to pěkné.
Nechápu jaký má smysl, kromě náboženských tradic.
This post has been deleted by user.
Zdraví problémy to chápu,ale těch případů zase tolik není . Většina je jen z nějaké módy a pod . Příroda dala z nějakého důvodu předkožku ,tak to považuji za zbytečný zásah do těla ,pokud to není opravdu ze zmíněných důvodů.
Obřízku sice nemám, ale asi týden zpět jsem si ho začal přetahovat. Prvních pár dní citlivost jako kráva, bylo to skoro až nepříjemný, teď už si zvykl a je to pohoda. No, pohoda. Je to super. Mám pocit, že jsem furt vzrušenej, vždy mě nějaký pohyb a otření příjemně dráždí. O hygieně ani nemluvim, tak je nespočetně krát lepší. :-)
Taky o ní velmi silně uvažuji. Líbí se mi odkrytý žalud a snažím se nosit předkožku trvale staženou, ale moc to nejde a pořád se vrací a celkem mě to štve. Takže tohle by to konečně vyřešilo jednou provždy.
Aj mne to robí, ale používam dva kruhy zelezne a pretiahnem ju pomedzi ne a druhou ju ako ,,priškrtim"
Já jsem taky “pro” pouze ze zdravotních důvodů..jinak mne totiž nenapadá pádný důvod.
Proč zakládáš další vlákno s tímhle tématem?
Obrizku mám asi 15let a je to mnohem lepší, mel jsem a tím problém, ale tohle je skvele. Čistota je nesrobnatelna. Ano je to trosku jiné, když chlap nemá predkozku, ani uzdicku, ale to je pouze o zvyku.
S obřízkou jsem i po nějakých deseti letech velmi spokojený, takže za sebe určitě doporučuju.
Za mě ano. Mohu porovnat před i po a za mě lepší po obřízce. Vyraznou změnu citlivosti nepocituji. 😉
Já si taky myslím, že to nemůže nijak porovnat, když mu to dělali jako malému dítěti. Ale uvádí se to i v odborné literatuře.
Je pravda, že orgasmus je jiný... Ale pokud porovnam před a po tak po obřízce je to vic dráždivé. Je pravda, ze jsem musel tehdy ženě ukazat jak na to ( jinak by mě ho málem utrhla) . Trošku je třeba změnit techniku dráždení. Vic se zaměřit na žalud. Ale je ro zase vic sexy
Já byl před cca pěti lety. Hygiena opravdu lepší. Citlivost opravdu menší. První pokus cca po dvaceti dnech. Konec hlášení
Jak jsi prosím snášel dny po zákroku? Jak dlouho trvalo hojení a celková citlivost? Ptám se že se rozhoduji na zákrok jít.
Klidně mi prosím odepiš do zprávy. Děkuju
Klidně mi prosím odepiš do zprávy. Děkuju
Díky za něj tedy. 😁 Očividně těch pár dni přežít jde. 😅
Určitě. On to věděl líp než já. Dřív než to šlo se mu ani moc nechtělo.
Já si taky myslím, že chlapi, kteří tvrdí, že na ope nemůžou, protože nevydrží bez sexu ani den neví, že i ten kámoš dole si umí říct ne. 😂😂
Tělo je kolikrát chytřejší než mozek
O tom já vůbec nepochybuji. 😉 Tady se o tom lze často přesvědčit..
Za mne je ten penis pak hezčí. Krásně čistý.
Vzhledem k snížení citlivosti i větší výdrž při sexu…
Každopádně kamarád na ni byl ze zdravotních důvodů (fimóza) už v dětství a věčně si stěžuje na právě na citlivost, že se neudělá u kouření a nezvládne dvouminotovou rychlovku.
Vzhledem k snížení citlivosti i větší výdrž při sexu…
Každopádně kamarád na ni byl ze zdravotních důvodů (fimóza) už v dětství a věčně si stěžuje na právě na citlivost, že se neudělá u kouření a nezvládne dvouminotovou rychlovku.
Asi tak. Vypadá lépe a je čistý. Citlivost je tak akorát musím říct. Já jsem s ní spokojen
No umývat je samo základ,ale po celém dni v kalhotách je opravdu rozdíl mezi obřezaným a neobřezaným.
Čistota nesrovnatelna. Citlivost, nooo 😳
Tak ale pokud má chlap třeba tu fimózu, tak je za mě těch pár týdnů lepší vydržet 😁
Tak zřejmě nemáš fimózu 😅😅 ale nekoukala jsem 😅😅
A řešíš vůbec obřízku nebo ses tady jen přišel pochlubit výdrží? 😁
Jenže když pokecáš na chatu, vyšumí to do ztracena. Tady zaplavíš (zaplavíme) celé vlákno . 🤣
Dnes se téma chat řešil na blogu, padly zajímavé názory.
Dnes se téma chat řešil na blogu, padly zajímavé názory.
Bohužel už nenajdu, v blozích nejde ani listovat po měsících, abych to “odvodila”
(edited)
Památku u fóra na téma obřízka, kterou ani jeden z nás nepotřebuje. 😂😂😂

Obřízka ano či ne
...