Meranie penisu

Správna metóda merania penisu

Na velkosti nezáleží....*3**1* len aby nebol malý *114*
Cez víkend som si meral chvostík, žena mi asistovala a odčítavala namerané miery. Ano bol rozdiel, či som pritlačal o lonovú kosť alebo bez, len viditeľnú dĺžku. Mne višiel rozdiel 1,5cm. Uznala mi tú od lonovej kosti so slovami : "veď pri sexe sa to stlačí".
mam 46r ale v zivote som k sebapoznaniu nepotreboval vediet kolko meria moj vtak a ani to neplanujem zmenit, dolezite je ze vrieskaju , striekaju a su spokojne a nedrbe sa mi to pri praci pod nohy
Nechcem byť uštipačná ale chcela by som vám pripomenúť že na veľkosti nezáleží ,záleží na technike a správaní, resp. spravení :)
Ahoj. Ponukas služby ? Napis prosím, nedá sa ti napísať. Ďakujem.
Tak by som ti teda rad prispel. Napis súkromnú správu
Ahoj, koľko by si chcela prispieť?
Niekde som raz cital, ze spravne meranie penisu je tak ako pises cca od kosti. Nie ze uplne zatlacis, ze si tam spravis dieru aby si si pridal 2cm :D ale ma sa jemne zatlacit aby si zacitil kost a po spicku zaluda. Popisovalo to viac lekararov, ze takto je to spravne. Ano ked ma clovek nadvahu, tak to ten penis zmensuje. Pri kadejakych vyskumoch je europsky priemer vraj 12-15cm. Co je nad 15 je v europe povazovane za nadpriemer aj ked nejakych 16-17cm urcite nie je nejaky extremny nadpriemer. Ale myslim, ze kazda normalna zena nebude riesit ci mas 12cm alebo 17cm. Ide o techniku, pritazlivost, chemiu a xy inych veci pri samotnom sexe.
Ja mam napriklad v kludnom stave velmi zalostne malo cm (2-3cm) ale ked sa prekrvi, je to o nieco lepsie :-D podla mna je toto famozna tema, vytvorena na depresiu. Ale vekom sa to vnimanie upravi, hodnoty su niekde inde a rovnako potvrdzujem, ze aj s malym gasparkom sa da zahrat velke divadlo :-D lepsie mat maly kkt ako byt velky kkt :-D
This post has been deleted by user.
Hah diki, ved to sa nestazujem. Len konstatujem fyzicke predispozicie. Snad nie som sam :-D
Ver mi ze je to mozne, kludne ti aj ja poslem do posty :) ja mam 15 v erekcii, pri normale ani nie cm. Len mini zalud a kozu (edited)
Potom nevieš ani svoju váhu. Podľa tvojej logiky to je tiež činnosť spôsobená komplexom. Takže ak sa niekto váži tak je to porucha súvisiaca s určitou menejcennosťou v rôznych sférach.
Načo si ho merať? Opýtam sa proti otázkou. A načo sa vážiš? Proste aby si vedel.
@LoverOfNudity máš jednoznačne pravdu. Hrajú sa tu o kúsok vtáka, merať odtiaľ alebo lepšie už odtiaľ. Z malého gašpara aj tak veľkého neurobia. Ale aspoň majú tému a zábavu.
Ja som si ho nikdy nemeral určite sú menší aj väčší. Raz však priatelka vytiahla meter. Bola to sranda pomerala ale nechcela povedať. ze nečakala take rozmery :D Pritom ho nemám nad priemer. Netrapi ma to. Rovnako ma netrápia jej kila naviac veľkosť pŕs. Ak jej doprajes zábavu a ta nieje len o penise je spoko. (edited)
Asi tak.načo miery.treba vediet byť kompkexny a nespoliehať na 20cm alebo lamentovať na 12cm.ženy chcu nie len penis.to by si kupili umelaka
no mne ho zo srandy zmerala susedova žena ked som ju pretiahol a povedal jej,určite si zvyknutá na väčší.asi ani nie,odpovedala.ked sme si dali repete prišla aj z krajčírskym metrom.po zmeraní povedala máš lepší.
jasné že z vrchu a nie od vajec.
Ale prosím ťa. Čo to tu píšete za úplne nezmysli. Že meranie je spôsobené psychickou poruchou a komplexom. Až mi normálne ostáva rozum stáť z takých komentárov. Komplexom by trpel ak by sa kvôli veľkosti trápil, riešil to a obmedzovalo ho to v niečom. O ničom takom nepíše. Proste len chce vedieť ako sa meria dĺžka penisu. Tak ako som písal vyššie len ďalší údaj v rámci sebapoznania. Tak ako viem svoj vek, váhu, výšku, veľkosť nohy, tak ako viem farbu svojich dúhoviek, veľkosť tela, počet zubov,tak ako ženy vedia veľkosť pŕs, obvod pásu, obvod hrudníka, obvod bokov. Obyčajný údaj v rámci sebapoznania. Aké psychické poruchy vy tu riešite. Neskutočné.
Najlepšie od riťného otvoru a tým pádom si kráľ 😂
a k čomu to potrebuješ vedieť tak presne??
Veď normálka nie? Vieš svoju váhu, vieš svoju výšku, vieš veľkosť nohy tak chceš vedieť aj veľkosť penisu nie? :D Nikdy nevieš kedy sa ti to bude hodiť. Budeš musieť niečo nečakane súrne odmerať, tak ho môžeš použiť ako pravítko. Koľko krát som tak už zachránil situáciu.
A najprv si ho budeš musieť pár minút žmochliť v rukách, aby si s ním mohol niečo odmerať. Ozaj praktické... *413*
Ja uvádzam reálnu viditeľnú dĺžku v bežnom stoporenom stave. Tak potom nemôže byť partner vôbec sklamaný a nemôže sa cítiť oklamaný a podvedený. Ba práve naopak. Takúto dĺžku/veľkosť vieš v prípade potreby zväčšiť použitím nejakých prípravkov na podporu erekcie, či už tabletky, erekčné krúžky, vákuové pumpy alebo cvičením a znížením objemu telesného tuku na podbrušku. Merať od lonovej kosti je hlúposť. Nejaký pupkáč by tak mohol uvádzať 18cm a z tuku mu reálne bude trčať 3 cm.
Ženám až tak na velkosti penisu nezáleží. Ale určite im záleží na velkosti tvojho konta a hrúbke tvojej peňaženky. A potom že na velkosti nezáleží *3* *3* *3*