Ústecký kraj Sex

Doporučení na sex venku a v autě

Ahoj, znáte dobrá místa na sex v ústeckém kraji
Ahoj krásko spoustu... 😘😘 Moc rád bych je s tebou prozkoumal.😍🥰🌹
Jo unas v Ústí lesi parkoviště louky samota můžeš mrdat jak chceš bez viruseni dej vědět jsem když pozici
Aaano❤️ Horní Poustevna vyhlídka poustevník na Nové Visce🫣. klidně se hlásím jako otrok na celí den 😛
Jezero Milada víkend bude tam hezky?
nudapláž Nechranice! Horší parkování, o to lepší zábava. V letních měsících v podstatě denně!
Kde to tam prosím přesně je na těch Necharanicich?
Já párkrát Erbenova vyhlidka a taky Střížkovicky vrch
Roudnice nad Labem, najde se muž k mileneckemu páru dnes odpoledne? On 32 ona 36
Ahoj, jezdím pravidelně kolem. Dej prosím vědět, kdyby byla šance vás zase potkat
Rád se s tebou setkám ... Jsem z okolí.
Moc radi bychom s nekym ponahotili a mozna i vice. Budeme radi za tipy
*114*……………………………………………………………………..
Most Ústecký kraj teď jsem se chtěl zeptat
U Mostu mě napadá jen Benedikt, Matylda nebo pískovna u Braňan, pokud si myslel ve spojení s nějakou koupačkou, jinak asi kdekoliv kde je to nějak zašité, ale spíš bych asi volil Ressl
Benedikt...............................................
Kde na Benediktu ???????????????????
Tady u Chomutova je pěkné místo (50.5072665, 13.4956235) dnes se tam chystám, budu rad za společnost
Byli jsme se podívat. Místo pěkné, ale voda leda na osvěžení. Mělko a bláto
Ahoj, jezdí někdo do DE k Bersdorfeer See?
Parkoviště u Nechranicke přehrady, tam se dá potkat jak chlapy tak i páry.
Dnes k večeru kolem parkoviště. Bude někdo?
Které myslíš? To u hráze směr Chomutov? Nebo jiné?
Jo. Na parkovišti nebo tam jak je cesta podél přehrady která teď je zavřena ale pěšky se tam dá jít.
Jako pohyb sem tam viděl lidí velký...aleze by tam někdo něco...to sem neviděl
Nejake misto kam se chodi pichat atd?
Zena nebo par ktery by byl rad smirovan?
Ahoj, půjde dnes někdo na Dobříň?
Čus piš přímo na odkaz Dobříně
Rád bych si pošmíroval a byl taktéž šmírován? Děkuji za tipy na pěkná diskrétní místa.
Nechystá se někdo na Dobříň zítra kolem oběda
Dnes se chystám zase na Dobříň šmírovat honit si péro a projet si prdel. Rád nechám podívat
Chodí někdo na Miladu?????????????
Mezi Teplicema a Ústím je na půl cesty památník, je to zadní cesta pod Krupkou, tam občas chodíme píchat a nebo pohonit, rád se o toto místo podělím 😁
Budu rád když dáš vědět. Rád se kouknu na tebe nebo na vás
Zítra někdo kolem Mostu Chomutova kdo by se chtěl reálně sejít, fantazií se meze nekladou.
Ahoj, dnes někdo na pískovně Dobříň?
Sfingy, kdyby nebylo s kým také umím poradit 👍
Štětí a blízké okolí....je tu spousta míst kde se zašít😊
Tak začíná pěkné počasí a sezóna honění šmírování. Dnes bych něco rád podnikl někde kolem Teplic
Ahoj Jo u mě v autě u lesa nebo někde v obchoďáku záleží co tě láká
u jezera Milada to není vůbec špatný, dá se tam i laškovat u mola
Ahoj, která část ústeckého kraje tě konkrétně zajímá? Je to dost široký pojem.
Ahoj, zajímá mě Chomutov až ustí.
Ahoj. Zhruba tady je pěkný paloucek, kde se da autem i otocit a jsou tam dokala stromy. Ze selnice není vidět a přitom je to cca 40m. *114*
Nudi je přeci dál na Kadaň? Tady je to někde nad sesuvy. Jinak nudi funguje pořád ;)
Ahoj, kde přesně je nuda pláž? Až pojedeme na motovýlet, tak se taková místa po cestě hodí.
Kde je prosím ten palouček? :)
50.377679,13.403156. Cca někde tady. Je tam sjezd na pole. Je to teoreticky nad těma skalama, kde bývala nudistická pláž.
This post has been deleted by user.
To je kde prisim ta přehrada kde se dá užívat
Od Ústí na západ to neznám, ale můžu ti ukázat pár míst kolem Děčína, šluknovský výběžek atd... Mám ještě něco vytipováno, ale musím to nejdříve prozkoumat.
Teplice....Nabízím prostory milencům k jejich sexuálním hrátkám, v zařízeném bytě bez finančních nároků z obou stran. Přijdete, pomilujete se, mě budete tolerovat jako pasivního diváka, odejdete. Já 43 let, normální chlap, piš jen vzkaz
This post has been deleted by user.
Jako obvykle jsi tu za dementa opravdu tě to baví. Proč někam stále lezeš když nemáš k danému tématu nic co říct. Zatím co jsi kde napsal tak prostě bludy.
On i vypadá jako dement třeba za to nemůže
Jo, jo, on je zkrátka takový náš přiblblík. Na něj pasuje to česke jméno toho vyhynulého opeřence - Raphus cucullatus *5* (edited)
A nezapomel dát vsem cervany palec.
Milada, jezero Most, Barbora, Větruše ;)
Alžbětina vyhlídka, Strekovske sedlo…. míst je mraky
Most Benedikt . ........................!.................
Ahoj, máš dobrej vkus, Ta Milada to je suprovka
Myslím si že v Ústeckém kraji mám nejlepší vzpomínku Marianska skála když sem se popálil od kopřiv a rozdávali jsme si to na kraji skály pod auto BEK a ve dne (edited)