This post has been deleted by user.
Vždycky jsem měl vyšší ženy a byl jsem ještě o něco hubenější 😃... Neříkám , že zeny nepřitahují vyšší muži ale ne každá to vyžaduje 🙂. Opravdu jsem pochopil za ty dny , že zde na amaterech moc úspěchu člověk nenajde a asi budu muset zase začít chodit a poznávat ženy osobně... Neříkám , že jsem byl lovec , kterej si našel každou nějakou party ženskou ale za svůj život jsem měl cca 35 žen a tak mě to překvapilo , že tu není zájem... Nicméně ono to bude jedno s druhým... Je tu spousty chlapů na ženy mají denně několik desítek či stovek vzakzu a tím pádem šance na nějaký ten románek klesá 🙂 Wood. Výška v nějakých případech roli hrát může to ano ale hlavní problém to určitě nebude
Potom nehledej tady, ale v realu, když tam máš očividně velký úspěch ...
Spíš at tu vubec neztraci cas. Tohle je snad nejhorsi misto na seznamování. Celkově jsou seznamky spatny a i takovy tinder ti neda lepsi sanci, nez se snazit seznamit v realu. Realita je proste realita
Ja myslim, ze to asi moc resis...zkus jit ven, do hospody atd a ona se nejaka objevi...jde o to kolik tady tech cervenych profilu je opravdu pravych.
Já vím, že to lidi svádí k tomu, aby se domnívali , že seznamka je to pravé a účelové místo k seznámení nebo sexu. Já si to po zkušenostech nemyslím. Je tu opravdu několik skupin žen i můžu, každá skupina se vyznačuje něčím osobitým, nicméně většina těch skupin stojí za pendrek co se seznamování týče. Nejvíce se na portálech chtějí seznamovat lidé , kteří mají o sobě nějaké pochyby , hledají lásku, jsou po nějakém zklamání , vyhořelí jedinci bez pozitivního přístupu k opačnému pohlaví. Ne zrovna málo "zoufalců" tu hledá přátele, to už je lehce za hranou nějaké socializace, ale každý je expert na šukaní, moralizování a vztahové disfunkce . Prostě bordel !
Chci tím říci, že sis nevybral dobré místo na dotazování se reálných věcí, jdi ven mezi lidi a ptej se tam. Koneckonců v dnešní době ohromíš ženu zejména tím, že ji v první řadě oslovíš a v druhé , že ji doneseš kytku. Pak můžeš u vína řešit to, co se ji na tobě líbí a co ne....
Chci tím říci, že sis nevybral dobré místo na dotazování se reálných věcí, jdi ven mezi lidi a ptej se tam. Koneckonců v dnešní době ohromíš ženu zejména tím, že ji v první řadě oslovíš a v druhé , že ji doneseš kytku. Pak můžeš u vína řešit to, co se ji na tobě líbí a co ne....
Velice rozumný názor . . Hlavně rada - jdi ven mezi lidi . To spousta lidí tady neudělá - za klávesnicí je bezpečněji . 

Třeba zakousnout se do práce , vydělat těžký prachy koupit rollse a smát se ostatním ..
A co vydej dvacetiletý modelíny na sedmdesátiletých pupkacich
Že by velká láska
.
Že by velká láska
Hmm, tak já to beru tak, že za klávesnicí už je to tak trochu ze zoufalství než, že by to bylo bezpečnější . Hlavně v dnešní době, kdy určitě není zapotřebí dělat všechny ty věci, co zde lidé předvádějí , jen proto, aby s nimi šel někdo na kávu , nebo měl sex
Já to myslela tak , že nedostaneš přes hubu , když jsi hrubý a vulgární . V tom je bezpečí .Spousta lidí by si v reálu nedovolila to , co za klávesnicí .
S tím také souhlasím
Zde jsou všichni narušení...
Ženy na amatéry nechodí pro muže, ale pro prachy nebo zvyšené ego. A ono je to fuk jestli si ošklivý nebo ne, na všech seznamkach stejne vyniknou jen ti nejhezčí nebo nejbohatší.
Bohužel tento server v seznámení nebo sexu nepomůže, naopak jen v sociálním statusu klesá níž a níž a ztrácí čas... (edited)
Bohužel tento server v seznámení nebo sexu nepomůže, naopak jen v sociálním statusu klesá níž a níž a ztrácí čas... (edited)
A proč tu jsem já
- prachy mne nezajímají a ego si ve svém věku honit nemusím .
Tak se asi hodně nudis v důchodu no...možná je tu tedy ještě třetí skupina - nemám lepší plán o volnu než vlézt na amatéry... ale pořád spadas do skupiny nehledám tu pana Pindoura...
Musím uznat , že máš pravdu 😀.
Jak jinak, člověk to za tu dobu vypozoruje včetně Karlů pod červeným... :-D
Je vás tady - chlapů mraky, malých, vysokých, tlustých, hubených, škaredých, pěkných ... ne na všechny se dostane ... asi tak . Registrace ti nezaručí automaticky ženu na sex.
Osobně si nemyslím, že to bude výškou, váhou nabo účesem, jak je zmíněno výše. Spíš to bude sebevědomím, vystupováním a schopnosti zaujmout a bavit. Také nejsem obr a holek jsem měl vždy dost.
Nemyslím si, že jsi nepohledný. V seznamování tady na amatérech je obecně problém. Většina můžu si myslí, že když tady jsou ženy i za účelem hledání sexu - tak prostě stačí křiknout: chci šukat a poslat fotku svého péra. Ale realita taková není. Většina žen je citově založená a na to aby se s někým seznámila tak musí pocítit sympatie v protějšku. U vás chlapů stačí kouknout na fotku a říct si: jo ta má pěkné kozy tu bych chtěl.
No a pokud vyloženě nejsi prototyp chlapa, tak třeba já osobně se chci přirozeně seznámit, pokecat, poznat jestli je s tebou sranda atd. Jenže to vy chlapi tady nechcete.
Druhá věc je, že tady je násobně víc mužů než žen. Tím pádem se tvoje šance zmenšuje. A ty množství zpráv které nám, ženám chodí jsou brutální. Takže se může stát, že zapadneš v davu.
Proto, aby ses zde seznámil, musíš mít zkrátka štěstí. Nejde jen o vzhled.
No a pokud vyloženě nejsi prototyp chlapa, tak třeba já osobně se chci přirozeně seznámit, pokecat, poznat jestli je s tebou sranda atd. Jenže to vy chlapi tady nechcete.
Druhá věc je, že tady je násobně víc mužů než žen. Tím pádem se tvoje šance zmenšuje. A ty množství zpráv které nám, ženám chodí jsou brutální. Takže se může stát, že zapadneš v davu.
Proto, aby ses zde seznámil, musíš mít zkrátka štěstí. Nejde jen o vzhled.
A nebo je to jen tim, ze zene tady dojde denne tak tech 20 zprav z 20 různých profilu a vetsina z toho je "ahoj, jak se mas, pokecame?" nebo rovnou foto pera. Neoriginalni, neoslovi. Skaredy chlap nejsi, nizsi trosku ano, ale nemyslim si ze to by mel byt ten hlavni problém.
Obecne, pokud chces najit zenu na sex tady, tak musis nabidnout FO, jinak to tu, ocividne, moc nefunguje (z 95% pripadu).
Obecne, pokud chces najit zenu na sex tady, tak musis nabidnout FO, jinak to tu, ocividne, moc nefunguje (z 95% pripadu).
Pokracuj v hledani, krasavce, nemam zajem 😉.
Myslím že jsi na může hodně drobný. Ženy většinou chtějí toho "dřevorubce". Nicméně víš jak se to říká...každé zboží má svého kupce:)
Jestli nebude problém spíše ve výšce, resp. jejím nedostatku...Nemyslím to nijak zle, jen subjektivní názor

Pohledný/nepohledný
Nezájem ze strany žen zde na amaterech.