Znáte někoho z reálu na ama?

Pochlubte se :)

Pochlubte se, zda jste i přes anonymní prostředí na ama poznali nekoho, koho znáte v reálu. Jak jste se k tomu postavili? Kontaktovali jste daného člověka? Nebo potichu ho dál sledujete? :)

U mě:
1) má učitelka ze školy na párovém profilu. Fotky exkluzivní. V té době to bylo pro mě neco neskutečného, jako pro jejího žáka. Já blb ji ale psal, že budu držet jazyk za zuby. Okamžitě si smazala profil. Do teď si sypu popel na hlavu.
2) holka kterou jsem odpanil ještě před tim, než jsem na ní narazil na ama. Párový profil se současným manzelem.. Do ted obcas komunikujeme. V reálu take trochu. Nespime spolu už. Jen sleduji fotky.
3) bývalá. Párový profil bez jejiho vědomí, kdy si jeji pritel zde hledal bokovky. Po kontaktu zde na ama, jeji pritel okamžitě smazal.
4) bývala milenka z dob před ama. Ženský profil bez alb. Hledala milence. Komunikovali jsme zde v sexualnim podtextu. Milence našla a už si nepíšeme ani mimo ama.
5) žena ze stejného mesta. Zde poskytuje služby. To, že ji znám jaká je v reálu mě naprosto odradila se jí zde na inzerát ozvat. Bez kontaktu.
Ahoj pár mi tu psalo že mě znají
A to si vem,kdyby tady meli alba a foto civilni,co by jsi jich treba poznal. Stejne tak kdyby jsi nebyl inkognito poznalo by hodne lidi tebe
My známe spolupracovnici z práce a bylo to pro ni velké překvapení že o ni vime.
This post has been deleted by user.
Přesně tak 👍

Nicméně respekt je to co tu spousta uživatelům chybí a nejen to ... Bohužel 🤨

Ve zdejších kruzích chybí hlavně mozek 😂👍
Ahoj je tu kamarádka jen neví že to vim
Prečo palec dole?
Správny prístup, nechať si to pre seba a nie hneď vybehnúť na osobu, ktorú tu spoznal.
Docela mě baví si s ní psát je to zajímavé
Online ne. Zato na srazech už se ke mně dost známých hlásilo. Vlastně je to stejné jako známé potkat v kině nebo na dovolené.
Potkal jsem tu dost lidí.
1) moje bývalá přítelkyně
2) moji dva kamarádi z VŠ, jeden je tu jako shemale
3) učitelka neřeknu čeho ze střední
4) lesbické kamarádky moji bývalé přítelkyně
5) prodavačka ze samoobsluhy
6) nejmenovaný bývalý politik
Znám tu jednu hodně osobně jen ona neví docela mě to baví
Ahoj ano jednu vdanou kamarádku
Nepoznal, neznam. A i kdyby, tak co? :-) Jestli bych se s nima bavil, to by zalezelo jak dobre se zname....
zlobivy1980
zlobivy1980 Inactive 3 years ago
This post has been deleted by user.
Na hloupou otázku, hloupá odpověď: Jistě, znám všechny které jsem potkala v reálu u mě, protože když se s nimi setkám, tak už je v tu chvíli vlastně znám *3*
Z mého okolí je jich tu hodně. A já natom nic špatného nevidím.
Poznal . Spolužačku ze základky.
Poznala,ale nijak jsem na to nereagovala.Proc taky?
Souhlas, proč reagovat….. potkali jsme zde známých dceru a jednoho bývalého kolegu přítele.
Trosku gulasek v hlave, nemyslis?