Váš nejhorší sex.

Kdy se to opravdu nepovedlo...

Když mi ho kouřila a já jí lízal, tak jsem si prdl.
Na to mi hned odpadla erekce, a ona se pozvracela že měla můj chlup v krku...
Dá se zažít i něco horšího??
To je zase pohádka 😁😁😁😁 samé kecy . 😜😜😜😜😜😜😜😜😜
kdyz sem mel pritelkyni ona ve 30. byla pannou ja se ji pokusil odpanit a jen sem ji natrhl, pak kdykoli a to sem se ji dotkl treba jen prstem dole se ode me odtahla, az to ve mne vybudovalo neco jako, ze je to ma neschopnost a kdyz uz teda malem k necemu doslo, nebyl schopen fungovat.
Pritom sem to s ni i resil a sel i na sex. poradnu i na gyndu, abychom zjistili kde je problem.
Když mě poté co se udělal vyhodil z auta v nějaké noname vesnici...
Nejhorší sex, s neumytou,smradlavou kundou.A bylo jich dost ,to už nikdy víc .
Jedna paní z Amateru si lehla a ani se nehla a divila se, proc to nejde. Absolutni prkno bez jakehokoli snahy o erotiku. To bylo fakt o nicem, ztrata casu.
Jo tak takovou sem tu taky potkal.
zlobivy1980
zlobivy1980 Inactive 3 years ago
This post has been deleted by user.
Já bych se na něco zeptal k té "holce", ale smazali by mi to :D (edited)
Můj ne nejhorší, ale určitě největší zklamání. Bylo to tenkrát někde na západě, krásnej kluk, uplnej Jack Sparrow, uhrančivé oči, postava že by z fleku mohl mít fotku na titulní stránce časopisu pro hravé feny.
Než se vysvlékl, byla jsem jak studánka. Ale matka příroda umí bejt taky pěkná mrcha, nepotřebuji žádný mega bimbas, jenže Sparrow ho měl asi jako můj palec na ruce, takže předem prohraný boj o nasazení gumičky už se proměnil v tragikomedii, byla prostě moc velká. Jinak byl Jack strašně milej a mazlivej, prostě takovej mačkací typ...
Kdysi jsem někde ulovil takovou krásnou zrzku... pár drinků a byli jsme u ní doma ...

A tam mi začala vyprávět svůj životní příběh, a o jejím EX , tak jsem na to vlítnul :) Lízat ne, kouř ne, zezadu jí to bolí, na kozách to šimrá, a že se stejně nikdy neudělá a sex jí nic neříká .... Jenže já se jen tak lehce nevzdávám tak jsemfakt předvedl všechno, co jsem v tý době dokázal a fakt nic... ale vůbec :)
nejhorší sex je s chlapama, který naslibujou něco co není vůbec pravda, ať už co se týče dovedností, velikosti... a top je když nemá ani gumu se sebou.... příště tomu dáte šanci.. a on nemá sebou gumu znova....
Bez gumy se nedá šukat .........?
Jak jde o chvástaly, tak sex stojí vždycky za howno 🤣🤣 teorie potvrzena v praxi
Když o sobě někdo tvrdí že je dobrý milenec ,tak je jistý že není.
Však právě 🤣........................

Se sexem je to jako s pivem , nejhorší je žádný sex .Žádného v životě nelituji ,jen něco už nechci zopakovat.
Muj nejhorsi sex byl s amaterem s nickem " stryc"...a neco k tomu(45let+ -)...( pak si ho zmenil)pomluvil svou pritelkyni( ze pry na sex moc neni)a pritom byl absolutne nejhorsi chlap co jsem kdy mela v posteli....a ze jich bylo( za to se vubec nestydim)
Jednou večer jsem skončil u jedné holky u ní doma, po rozbalení se mi okamžitě na něj vrhla a nacpala si ho do pusy, říkal jsem si, že to je asi její parádní disciplína a byl nadšený. A pak to přišlo , brousila ho zuby ,
jak když řeže pilkou , no nic , každá nemá vlohy , erekce se nedala udržet, tak jí povídám , pojď půjdeme na to , jenže ona trvala na tom , že mi dokouří. Povídám promiň, ale bolí mi to a bylo zle , začala mi nadávat do impotentů , debilů a tak. Takže jsem posbíral hadry a šel po svých.
Ja jsem se jednou sesel s hezkym hlupatym chlapem. Chtel vojet. Kdyz jsem ho do nej zasunul, on se zeptal "A uz jsi ve mě?" Pak mi doslo, ze muj ptak 16 a pul mu nestaci a doma pouziva extra velke dilda... Od te doby nesoustam, ale radsi kourim. *22*
Když mám chuť, plné koule a dlouho nic nebylo, tak člověk doma naznačí, že by mohlo k něčemu dojít a druhá strana se cítí provinile, když odmítne....
Takže za mě : Nejhorší sex je ten vynucený...
DigDag
DigDag Inactive 3 years ago
Na jedné svatbě. Popisovat nebudu...
Druhý byl, když mě po tom vyhodil z auta, že má cestu jinde...
Tak zrovna od tebe bych si to rád přečetl!
Škoda..................................................
Nejhorší sex... s typkem, který mne ukecaval fakt šíleným způsobem víc jak půl roku a abych se ho definitivně zbavila, tak jsem svolila k sexu.. prostě jednou a dost...pominu-li fakt, že mne nepřitahoval, neměl rád orál, neměl rád vůbec nic...jen jeho super truper misionáře ve fuskach... započal..minuta uběhla..odvalil se.. dal si 3 minuty pauzu, kdy já jsem stihla spočítat všechny kytky na záclonách... zasunul..a do další minuty bylo po srandě. Tento dvouminutový rychlík byl ze svého výkonu tak nadšený, že mi i přes vyslovený zákaz napsal, jestli si to zopakujeme... vylezla jsem z toho jako nevděčná, zlá mrcha, protože žádná si nestěžovala, tak jako já, že bývá i horší. Nikdy!!!
Když jsem se svou ex měl její první sex, na který jsem se fakt těšil a chtěl jsem aby si to fakt užila a mně se nervozitou nepostavil. Snažila se ji postavit pusou a vším možným, jenže nervozita je svině a mně se nepostavil.
Asi nejhorší zážitek byl když řvala ještě, víc, hlouběji....ale mne už došel penis 😁
Dobrá hláška !!! To se může dávat jako vtip.
No já to ale myslím vážně 😁😇
Skutečně.....
Fakt kvůli tobě budu vzpomínat na nejhorší sex *3**3*
mel velmi ale velmi malinkaty penis. necejtila sem nicc. on se asi pobavil. dodneska se chce brecet
Měl jsem to naopak,měla ji tak velkou,že jsem v ní úplně ,,plaval". Já jsem nakonec i vystříknul,ale ona z toho neměla vůbec nic.Za celý svůj život už jsem tak velikou pipinu nikdy neviděl a nešukal.
Vše je řešitelné.
Dáš ji nohy k sobě, nebo ona dá nohy k sobě a už to krásně dře.
Koupit velký umělák a strčit jí ho tam i s tvým pérem.
Koupit fakt velký umělák a popruh a dělat jí to s ním. Udělat se před umělák nebo ti ho pak vykouří.
Vhodná na fisting.
*4* Bylo mi 20 let,teď mám 67. V té době žádní uměláci u nás nebyli.Každý si to musel poctivě odšukat*3*. A taky to byla holka na jednu noc,tak jsem si holt vyhonil ptáka v kundě a život šel dál*1*
Nepamatuju tu dobu ani zdaleka, ale nedalo se dildo vyřezat z větve? (edited)
Tak to mě nikdy ani nenapadlo...nebyl tak nějak důvod.Nebyly počítače,hry,atd. a o to víc se šukalo a to kde kdo s kdekým. Když se ti holka v baru líbila a ty jí taky,bylo jen otázka,kde budete šukat
"Tak velkou píču jsem neviděl!"
"Tak velkou píču jsem neviděl!"
"Proč to říkáš dvakrát?"
"To byla ozvěna..." (edited)
Taky jsem zažil to samé, ruka v ní zmizela jedna radost, ale šuk stál za...
o tomhle jsem mluvila s par klukama a jako stava se to. ale neni to vytahanim ani porodem. proste to tak je
Tak určitě to tak je,tohle se mi stalo,když jsem měl něco okolo 20.let a ta holka byla v mém věku