Zkus koupit v lékárně mast bez předpisu Hydrokortizon. Pomáhá uvolnit tkáně, kožní řasy. U chlapů se používá při zúžené předkožce. Ale samozřejmě lze použít i na běžnější problémy jako jsou neinfekční záněty kůže, lupénka apod.
Hele, tak si kup užší dildo a cvič. Bohužel, leze to do peněz, ale musí se postupně kupovat větší a větší. Nezapomeň na základní matematiku: obvod kruhu = 3,14 krát průměr. Takže když vezmeš dildo o blbej cenťák většího průměru, musí se tkáň, do které to strkáš, roztáhnout o 3 cm víc! A roztáhnout tkáň o 3 cm je hodně. Zkus si vytáhnout kůži kdekoliv o 3 a pak o 6 cm. To sakra nepůjde. Můžu tě ujistit, že po chvíli cvičení ti bude dnešní neprůchodné dildo volně plandat, ale holt musíš začít menším. A když vytrváš, zanedlouho tam vklouzne třeba i celá dlaň.
Vykašli se na nějaký dildo akorát si ji vytaháš a to my chlapi nemáme rádi. Úzká je mnohem lepší......to ti potvrdí každej
Mně jsou úzké všechny😂😂😂 nezáleží na ženě
This post has been deleted by user.
Nooo, pokud to neni pokus se zabavit, tak - Jake dildo jsi si poridila ? Jake ma rozmery?
Ale jinak ti to sluší:-))30znaků
Za svůj život jsem už pár slečen roztáhnul čili nabízím pomocnou ruku.
Asi spis první dráždit z venku hlavně se uvolnit a pak co nejmenší velikost. Hlavně úzký průměr.

Příliš úzká pro dildo
Je to tím, že jsem panna?