Sex v opuštěných budovách Ol.

Opuštěné budovy na Olomoucku a sex v nich...

I když to tak možná z mého profilu nevypadá, jsem veskrze duší romantička a ráda fotím, se fotím a sexuji s šikovným fotografem v opuštěných budovách. Dřív jsme jezdili s jedním známým do zámku Dlouhá Loučka ale stav té budovy už je natolik špatný, že sex tam, by mohlo znamenat pohřbení pod sutinami. Sex na opuštěném statku po cestě na Valšov taky vzdávám, po tom, co se tam minulý týden za každou cenu k nám, chtělo přidat pár výrostků, vzhledem nebezpečně připomínajících deváťáky nebo učně z prvního ročníku. A tak prosím o tipy na budovy v okolí Olomouce, kde by to šlo :) Děkuji předem...
Kolem Olomouce nevim ale obecne je mist plno co jezdime uz roky a jo asi vetsina urbexeru ta predstava vzrusuje :-) jen clovek nevi kdy muze nekdo prijit a vyrusit.
Ahoj, jsem sice od vedle *6* (Rýmařovsko), ale ve své podstatě je to s opuštěnými budovami horší a horší....tam kde to nedodevastovali bezďáci a fetky, tam to je hlídané, nebo už je to v tak katastrofálním stavu, že má člověk strach se přiblížit i z venči. Paradox je, že i zdánlivě nehlídané a opuštěné budovy mohou být monitorovány skrytými wifi kamerami, nebo foto pastmi, což se stalo mé kamarádce na Krnovsku, kterou dohledali podle SPZ z monitorované příjezdové cesty. Jinak, pokud ráda fotíš a necháváš se fotit je profláklým místem jedna polorozbořená kaple cca 40 km od Olmíku.
Na Olomoucku přímo nevím, ale znám starý hotel na Vsetínsku a pak už je Opavsko a Jeseníky.
Ahoj, prosim jaky na Vsetinsku a kde?
Hotel Miloňov Velké Karlovice.
Je v celkem dobrém stavu, takže se tam dají dělat zajímavé věci 😁
Díky, urbex jiz proveden a navstiveno *4*
Safra asi vybírám špatně modelky na Olomoucku 😁😁😁
tak to jsme na tom podobně*1* , já teda ne na Olomoucku, ale s "modelkama" jsem na tom celkově bledě....většina si namlátí selfíčka*8*
Myslím, že záleží hlavně na čase, Ve všední dny v noci mezi 2-3 hodinou není v centru města tolik lidí, zvláště v zimě a za deštivých dnů.
Tady okolo se najde, ačkoli turisti teď jsou všude 🙂. Vrchní Orlice, kostel třeba?
To je, jestli se nepletu, až někde u hranic s Polskem? Na mě daleko :)
Njn, je. Tě klidně svezu😜. Ale ono tady po hranici je x takových objektů.
Poldovka ma.stale jeste skvela mista. Ale nejni to u Olomoca... :-)
Ahoj, moc dobře to tu znám. Který zámeček myslíš směr na Valšov ??😁😁😁
Ahoj spolukrajanko rád pomůžu..