Niemto v permone 2.-3. 2. 2024? S manzelkou sa tam chystame.
Niekto v permone alebo pieris 15-17.3.2024, potkat sa co wellness.
Kto do Permonu ide 12/13/14.4 abo Pieris
ideme 7,8,9 maj ide niekto? mohli by sme spoločne niečo vymisliet
Niekto Pieris alebo permon??? Budeme tam 16-18.6
Ahojte, nejaký párik kľudne aj zrelý co ide do Permonu. My ideme s priateľkou od 15teho do 17teho decembra.... Dáme kávu, vínko a uvidíme co ďalej 

Aj viete poradiť kde sa dá bezpečné užiť si? Ideme už budúci víkend... 15-17.12.
Dnes a zajtra ešte... Niekto na stretko v permone???
Najblizsie dva tyzdne nebude niekto v permobe? Chcel by som to tam ist vyskusat
Šak choď ...furt je tam niekto
Sice sa tesne minieme ale aspon som sa inspiroval tipmi :)
16.-18.2. Permon s Haberom...
Radi sa zoznámime,podrinkujeme ...
Radi sa zoznámime,podrinkujeme ...
Včera sme boli paráda bolo. Od 18:00do konca
Som išla že rezervujem izbu niekedy v septembri alebo začiatok októbra a na bookingu mi vyhadzuje,že hotel je už plne obsadený a to som skúšala viac dátumov 😟
Chod cez zlavomat. Maju tam akciu na 1-3 noci, podla tvojho vyberu a rovno tam sa da aj konkretny datum booknut.
Tak uz chapem, co ste tym mysleli… a nie len po 18, ale v podstate cely den sa tam deju veci… 😈😅
...ja tam budem 11.9. - 15.9...a pozorujem rád 
Diky, snad aj buduci vikend to bude zaujimave…
ako písali aj iný, je tam dole bazén, tmavý kde sa pláva nahy, aj s takým tunelom a zákutím a tam sme to s manželkou viac ráz robili, odporúčam
Áno je to tam super . Radi sa tam vrátime 😉😂
My sa chystáme na pobyt tento víkend do Permonu, sme nesmelý párik bez skúsenosti.. bude tam štíhly prijemny pár ?
Áno je to tam super my sme tam mali aj pozorovateľa.
Ak si chcete trošku aj užiť vo wellnesse tak tam choďte po ôsmej večer . Malo ľudí deti už tiež nie sú. A dá sa tam užiť.
Je niekto v permone momentálne?
This post has been deleted by user.
Po tej deviatej je to voľnejšie a viac možností . Ale v bazéne vymyslite všetko možné . V bazéne v kútiku som manželku pekne orálne uspokojil, keď som si ju posadil na ten stolík alebo čo to je . No dá sa pekne aj vo vírivke nad bazenom
Ten stolík je tam na to ako stvorený, raz som tam lízal manželku pred párom, škoda že sa nepridali.
Kto do Bešeňovej na nočné saunovanie 24.5
bazen vo welness kde sa da kupat nahy

Permon pieris
Ahojte