Mazanie konverzácie

Konverzácia

Ahoj, viete mi niekto povedať aký to má zmysel že si ženy mažú históriu konverzácie? No nechápem to, najprv si píšeme ( nemyslím jeden deň) povie ti že si fajn človek že si v pohode, alebo že sa s tebou dobre píše, a chcela by si písať dlhšie, alebo že si mýli, potom tu nejaký čas nie je, a keď jej znova napíšeš, si myslíš že si robí srandu, lebo nevie o koho ide,a potom zistíš že jej ukradnutý , prepáčte ženy naozaj ste niektoré také povrchné? Nik vám nekáže aby ste boli milé, buďte úprimne, a priame však keď nechcete v pohode tak ideme ďalej.
This post has been deleted by user.
Robia to muzi uplne bezne. Piseme si, vacsinou sa rozlucime, lebo mame kazdy inu predstavu a po case opat napise a netusi ani, ze sme si pisali
My tu konverzácie ponechavame aby si to mohol vždy z nás dvoch prečítať. Či ja alebo manželka . Nemáme tajnosti. Je to o dôvere ináč by to nemalo význam. A áno je to lepšie aspoň vieme s kým a čo sme si v minulosti písali.
Ja nemazem , ale teraz som si všimol že časom ju zmažú ak je stara viac ako rok. Alebo po aktualizácii
Máš istotu, že to bola ona, nie on?
Áno a nevravím len o jednej, a dokonca aj overené profily jedna mi to vysvetlila,, že aby nestratila prehľad, že jej píše veľa ľudí,, ok to chápem, ale ak napíše že sa so mnou dobre píše a za týždeň nevie kto som tak asi sa jej so mnou nepísalo dobre. Či? Ja beriem že nemusím byť podľa chuti
Ja si napríklad konverzácie nemažem...a tak keď niekto napíše po dlhšom čase,tak si prečítam o čom sme sa bavili a mám prehľad :)
Ja mám zmazané všetky konverzácie, čo bolo podstatné, to si pamätám, čo som zabudol, nemá zmysel mať v histórii.
Ty beťárka *1**1* .............. Minimálne 30 znakov
A keď si prečíta tento tvoj príspevok, tak už mazať nemusíš.
Hmm ale ak s ním nepíšeš tak v pohode, a za ďalšie tak by si povedala, a podľa mňa by sa nehneval. Možno by si ho niečím potešila ktovie
Veď to ano, to máš pravdu , no ktovie
Ahoj.Musíš být VIP když chceš něco smazat,nebo někoho ignorovat.Jinak to nejde (edited)
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))