Alfa si nestěžuje...

Je pravda že Alfa si nestěžuje?

Tak jsem přemýšlel kdo je tím alfa samcem, ale tak nějak mi došlo že mimo fyzických aspektů to v psychickém není to co předvádí většina samců včetně mě a to že tu brečí.

Podle mě je server Amatérů plný Beta samců co brečí na fórum a píší do vzkazů a proto to zde nejde brát vážně protože betasamice pak na Amaterech jsou alfiny a to by za normálních okolností nebyly a některé by byly rádi ještě za kávu natož že by psaly o stovkách vzkazů...

Takže kdo píše ženám na Amatérech první a brečí a nepohrdá nabídkou většiny je ubohou Betou co by měl změnit orientaci nebo se odpojit a nenarušovat rovnováhu systému...

Btw: Půjdu příkladem a pokud mi nějaká nenapíše první už psát nebudu i kdybych měl být jen pozorovatel...a co vy budete dál Bety nebo taky Alfy?
Hezké pondělní ráno Všem. Že si z nás děláš prdel nebo to myslíš vážně? Další freudovská otázka*23**9**3* S tebou by si Sigmund užil legrace.
To se ti musí nechat, že dokážeš překvapit a zlepšuješ se, časem to bude dokonalé *4*
This post has been deleted by user.
This post has been deleted by user.
Tenhle k Alfám taky nepatří ...*19*
A pak tu máme jednoho an-alfa-beta, který se třikrát do měsíce zamyslí a nadělí nám sem takovýhle psychozpytecký veledílo. Ohmygot
Už nic nadělovat nebudu nezaslouží si to! Tohle je sdělení čistě pro muže...*19*