Jak na takové může?

Proč? Když je to vzájemné?

Zdravím, chtěla bych vás požádat o vaše rady či nápady jak dobít jednoho může do postele. Jsem v koncích. Jak se snažím, tak se snažím a ve finále cukne..
Pokaždé při vášnivém líbání a osahávání se to několikrát chýlilo k tomu, že skončíme v posteli, ale ne... Pokaždé cukne...
Už to jsou dva měsíce co se spolu vídáme a tvoříme vztah, ale sex ještě neproběhl. Přitom cítím ten chtíč a tu touhu i z jeho strany, ale vždy to v nejlepším utne. Několikrát mi šeptal do ucha jak mě chce, ale tak proč to vždy utne? Provokuji ho a začínám často já než on, protože ta touha po něm je nezvladatelná, a on? Po chvíli to utne...Kolikrát je to naopak, ale opět to zase utne.
Prosím, poraďte jak na něj? Nebo, co dělat?
Jsem v koncích.
zkus mu tolik neukazovat jak moc to chceš, hodně chlapů má potřebu ženu dobývat,
když to má na stříbrném podnose tak ho to neláká *4*
....tak třeba je dotyčný chronický NElovec
A zkusila si mu třeba při líbání, olizování krku a oušek vzít jeho ruku a strčit si jí do kundičky aby cítil jak je mokrá ? a pak ho zase nechat .. třeba příjde sám jen třeba z tebe cítí ten umělý styl okamžitého sexu.. chce si třeba hrát a nejít hned do akce ..
může tam být mnoho aspektů, komplex z velikosti nebo že by byl třeba rychle ( řekni, že ho nejdříve orálně uspokojíš) nebo začněte jen tímto apod. bude zřejmě zdrženlivější ..
Mezi námi děvčaty, já už bych ho ojela na hned ale zase by se mohl seknout úplně ale zkus hrát jeho hru .. ne každému stačí 2 měsíce na sex.. mě se taky líbí stará škola seznamování..
Netlačíš moc na pílu??
Skúšala si ho proste opiť tak, aby si z neho dostala nejaké info?
Alkohol vraj rozvezviaže jazyk každému.
Nebol náhodou niekym zneužitý?
Zisti, aké má túžby, možno mu ich nejak dokážeš splniť ( samozrejme, ak to nebude niečo hoodne extra hardcore ).
Třeba má nějaký problém, nebo si to myslí. A nebo vyteče dřív než něco stihnete.
Pak by mohlo stačit mu dát 15 minut na relax ( cigarko, kafe) a pokračovat.
Je dost možný , že má nějaký strach ze selhání , jak už tady bylo řečeno. Zkus alkohol. Udělejte si večírek nebo někam zajděte, popijte a pak to třeba prolomíte. Mohlo by mu to pomoct, vypnout hlavu, utlumit obavy a zábrany a v nejhorším i to , že by případný selhání mohl svést na alkohol. Jak se to jednou prolomí, už to pak půjde.
Tipují že nemá velké péro nebo má úzkosti z pohlavních nemoci...další možnosti je že je psychopat a vzrušuje ho , že tě dostal ... (edited)
Vydrž, třeba potřebuje jen doléčit kapavku :))) Sorry za špatný joke :)
Není třeba zadaný? Impotentní? S krátkou výdrží?
This post has been deleted by user.
Peklo123
Peklo123 Inactive 3 years ago
Když se k tomuhle zase dostanete tak se začni dráždit taky sama. Uvidíš jak na to zareaguje. Naveď ho třeba aby si začal honit. Třeba mu to dodá sebevědomí.
Ještě může mít něco co nechce předat, je zdravej?
Možná má nějaký problém? Zdravotní? Nebo psychicky? Má ho třeba menšího tak se stydí? Těžko říct důvodů můžou bejt desítky....prostě se ho zeptej proč to stopne....věšteckou kouli tady nikdo nemá.
Nejsi třeba náhodou jeho první? *19*
Jsi si jistá, že by ti to řekl? Měla jsem známého, kterému bylo 35+ a měl regulérní fóbii ze styku. Žádné ze svých partnerek to neřekl, radši vztah ukončil, než aby se přiznal. Hrozně se za to styděl. Mně to tedy nevím proč řekl, respektive napsal, já mu s tím chtěla pomoc, ale i to pro něj bylo tabu. Prostě ztracený případ.
2 měsíce ve vztahu a nic? Co na něm teda vidíš? Však z nějakého tobě neznámého důvodu tě tahá za nos. Tak se ho na rovinu zeptej a když ti dá neuspokojujici odpověď tak jdi prostě dál.
Tak to je jen další důvod jít dal
Tak tě čeká celý život trápení. A postupně přejdou otázky z " proč cukne " na " proč já kráva nešla tenkrát o dům dál"
PS: a pokud je pán stejného druhu jako my, tak jsme muži jo. Ne můži. TVL ani mobil mi to slovo nechce napsat *3*