Děložní čípek

Bolest při sexu

Ahoj, pritelkyne se semnou rozešla protože jsem se ji při sexu dotykal penisem děložního čípku. To je normální, ze to bolí?
Ano bolí to, i po sexu, může se stát že lehoulince teče krev. Takže na čípek vždy opatrně a šetrně
Nejvíc ji to bolelo při poloze na misionáře.
Tohle snad není důvod k rozchodu, ne? Není to náhodou tak, že jsi tenhle výplod napsal s cílem obdivování a případných dotazů na tvůj naprosto obří ocas koňských rozměrů?;)
Tak podle fotky to na nějaký extra koňský ocas nevypadá.To měla žena už mnohem větší.
This post has been deleted by user.
To jí tam musíš narvat předtím dildo 30/7cm, aby to pak šlo dobře...
Přítelkyně ho měla a bolelo to nejen jí, i mě. Prostě mě to píchalo, když jsem jí píchal a tak nakonec po skončení trvanlivosti jsme se rozhodli, ho už znovu nezavádět.
Ale rozchod, to je trochu blbá výmluva.
V tom bude něco jiného, nebo někdo jiný.🤷
Asi si pleteš děložní čípek s nitroděložním tělískem...
Jó máš pravdu, upřímně díky za klidné a neurážlivé opravení. Teď vypadám jako vůl, ale co už. Každopádně teď už si tyto pojmy nespletu.
Z nitroděložního tělíska běžně kousek drátku čouhá a při sexu překáží stejně jak je tu popsáno. Dá se s tím zajít zpátky na gyndu a trochu to upravit, ale i tak to bejvá častej problém mnoha párů.
Nejsem gynekolog, ale zkrátka jsem to na žaludu cítil, jako bych píchal do drátku, prostě nepříjemný pocit při větším zasunutí.... Musel jsem si na to dávat velký pozor a to nejen kvůli sobě.
Dost mi to vadilo, protože hlídat si u sexu to, abych nezasunul až ke kořenu, je zkrátka blbé.
Obzvláště když má člověk rád, trochu víc vášnivý sex.
Nevím jak moc je to normální, ale teď už je to stejně jedno.
Tělísko už nikdy.
Je fakt, že ze zadu nemůžu zajet úplně na doraz, to jí bolí, ale u jiné polohy prý v pohodě. Ještě když je na mě, ale to si řídí ona sama, s tím nic nenadělám. To jen vždy vidím, jak ji to zabolí a rychle nadskočí.
Podle reakce přítelkyně to zřejmě není moc příjemné, ale za ty roky už se to nestává moc často, ale občas prostě ucukne a já vím, že to bylo moc.
Naštěstí jí třeba nebolí břicho a tak jak tu bylo zmíněno, nebo se mi o tom nesvěří.
Se bojím, že to víc nebolelo Tebe, pro mě občasné naražení je skoro konec sexu 😁
Bolí to jako sviňa, takže se jí ani nedivím 😳
Dekuji za reakci! Budu dávat pozor až nějakou najdu.
Dekuji moc za Vaši odpověď, příště už budu aspoň vědět. *21*
Jen škoda, ze teď žádnou nemám, takže zatim jen trenuji výdrž, aby ta budoucí, byla spokojená a dříve než já.