Predcasna ejakulace-

Predcasna ejakulace

Ahoj, mam problem, proste se behem 2 minut udelam, ma nekdo rada jak vydrz prodlouzit?
This post has been deleted by user.
někdy v mládí pomohlo se ve správný čas před stykem vyhonit, třeba dvě hodiny před ním, to musíš vyzkoušet. Nebo jsem použil kondom a pro znecitlivění dokonce i dva kondomy najednou. A už jsem tu i psal zkušenost s léky, kdy jsem bral na záda lék, který je i na deprese a ten byl v tomto dost tlumící, když jsem to nakombinoval s viagrou, tak to byla tehdy docela šukačka, až jsem se o ty záda co jsem léčil, docela bál
Zynaps
Zynaps Inactive 3 years ago
Hele já když kouřím radím jednu věc, vykouřit, dát pauzu a pak ho postavit znovu.. pak teprve jít do akce..lepší to opozdit než jí zklamat..my chceme akci ne 2 minuty

žena když chce ocas , nepodceňuj .. jak jí rozjedeš bude plakat.. pak bude těžké jí nakopnout (edited)
.... trénink dělá šampiony..... ideálně aspoň ve dvou....to se líp i táhne
Emla krém na znecitlivění. Je to krém na znecitlivění třeba na tetování. Stačí trocha kolem krajů žaludu, chvíli počkat na ozdobení a pak můžeš dlouho. Naneseš opravdu trochu, omyješ ruce a pak čekáš na znecitlivění. Po nějaké době to pomine.
Pokud je tvá partnerka hravá a na ráda průměr a délku, kup si dutý nasazovací umělák s popruhy, něco takového jako mají lesbičky.
Diky, hrava je, ale naky prodluzovak fakt nepotrebuju, krem beru na vedomi.