Erekce napovi a pak ocni kontakt…
This post has been deleted by user.
odkourit to neni taky sranda!
Přijdu k ní, lisknu jí pérem o tvář a pokud se chytne, tak je ruka v rukávě.
This post has been deleted by user.
V pare je vzdy sprcha a pokladam za samozrejmost, si po sebe ocistit miesto, ci uz potu, peelingu, alebo...
Naprostý souhlas, dělám to také tak. Já chodím do páry bez prostěradla či ručníku. Místo kam si chci sednout opláchnu sprchou a při odchodu taktéž.
Já si v páře vzdy umyjí místo kam si chci sednout a když odcházím,tak ho po sobě oplachnu. Nerad bych si odnesl něco domu. To považuji za samozremost, ale divil by ses kolik lidí to nedělá. Přijdou sednou si a za minutu odchází protože je to nebaví. No a za slečnou, která si sedne holou prdeli na lavici muže zustat i nějakej "slimák". Podle chování se pozná saunofil od ostatních, kteří jdou do sauny jednou za rok a pak o tom vypráví známým.
Takovou co si sedne holou prdelí na lavici a ještě po ní zůstane slimák :o))) tu bych fakt rád potkal..Umýt po sobě místo a použít ručník nebo prostěradlo beru jako samozřejmost, ale jinak jsem v saunách už taky ledacos viděl a zažil ...
Do páry se chodí bez ručníku a prostěradla, proto si vždy místo kam si sednu umyji. Ale xkrát jsem zažil situaci, když přišel pár do páry sedli si, za chvilku se zvedli a odešli. Bez opláchnutí před i po. Osobní zážitek z Aqualandu a i jinde ve elkých wellnes. Lidi tam jdou protože to je móda.
presne tak to je, taky to nemam rad...
je to různé, od pohledu do očí až po hrátky s pérem, nebo neskrývaná erekce ..a jak ty ?
skvele by bolo keby boli zavedene (touto nasou amaterskou komunitou) nejake farebne naramky a dalo by sa orientovat kto je "dostupny" a co by "rad" :P
Mne sa raz stalo, ze uz pri prichode mimo samotnej sauny si ma prezeral jeden muz a pohladom neuhynal. Nejako som tomu nevenoval pozornost az pak, ked sa mi stalo 2/3x vosel do sauny po mne asi 10sek, vyslovene cakal kedy pojdem dnu. Tak mi to zacalo vrtat hlavou a zacal som si ho vsimat a nenapadne sa dotykal pera. Ja som sa zas zacal vrtiet, vykrucoval prdel, natahoval sa hladil a masiroval :P No a pak sme sa takto stretli v paare a sadol si tak oproti mne roztahol nohy, stahol, obcad si mnul pero a ja som na neho kyvol hlavou a prisunul som sa blizsie a opytal som sa ci je to vporiadku. A nic bol ticho, pak som mu dal ruku nastehno a pytam sa ze co aj takto je to v poriadku..a on ticho. Asi som sa chxel vtedy uz teleportovat a prislo mi to mega trapne. ALE...prekonal som sa a zacal som mu hladit/masirovat stehno a on si roztahol nohy a chytil aa za pero (bral som to uz ako suhlas). No a pak som ho uz chytil zaruku jak si drzal pero a pytam sa ci Mozem. Bol ticho ale pustil si pero a uz som mu ho honil ja jemne a sklanal sa k nemu pusou. A chvilu som ho drazdil jazykom a zacal hezky vzdychat a vravi, ze uz mu je moc horko ze sa ide schladit do sprchy ale ze sa vrati. Ja som sa schladil sprchou co bola v pare a cakal som. Ked sa otvorili dvere, zosupol som sa na kolena, prisel, strcil mi pero do huby a chytil ma za hlavu. Pomedzi koureni vravim Tak toto som vobec necakal ze to takto niekedy zazijem! On sa usmieval a prirazal pero stale odvaznejsie, pak sa mi zdalo ze niekto ide dnu do pary ale presel len popred sklenene dvere. Odskocili sme od seba ale za chvilicku som ho mal zas v puse a povedal mu nech hlida dvere. Sadol si a ja som pred nik klecel a hulil, az si zacal pomahat rukou a zacal striekat mrdku na moju pusu a jazyk. Pak sme nejako sli od seba a este sa pytal ci tam chodim pravidelne a ja som nejako spanikaril a dochadzalo mi co sa to prave odohralo a povedal som ze nie, ze som tam prvy krat (aj ked som tam bol uz vela krat). Vravel, ze sice je patek dopo, ale ze on pravidelne chodi pondelky. A ja ze tak sa mozno nekdy este stretneme...a mazal som domov asi po hodine saunovania (miesto klasickych 3h). ayi...
Já mám sen,že tohle zůstane jen vaším snem a já to v sauně nikdy neuvidím, pokud tedy nemluvíš o gay sauně...
nebola to gaysauna, normalna siet saun/welnessov po CR
Normálně to partnerce se kterou tam jdu řeknu
klasika! :D toz ked uz ide clovek v pare alebo skupinke..takto to skutocne funguje

nahodny (oral) sex v saune
jak to chodi?