Tišnovsko Nahé koupání

Žďárec SW koupání

Kdo tu byl? Jaké to tam je? Víme jen z doslechu, že jsou tam vypsány akce pro všechny a pak akce pro páry a samotné ženy. Může se tam prý všechno všude. Provozuje to zdejší nick zdarec70. Vypadaji nadšenci. Chtěli bychom to vyzkoušet. Má někdo vlastní zkušenosti? Podle provozovatele prý bylo na poslední akci 18 párů a 6 sólistů… Dejte vědět své zkušenosti… díky
Hezký den, nechystá se nějaký pár, či žena navštívit krásné prostředí ve Žďárci a uvítali by společnost muže?
Jo docela fajn to tam je . Nebyl žádný problém
Ahoj, jdeme v úterý 5.5 potkáme tam někoho?
Ahoj, v týdnu bývá méně lidí a krásný klid. Budete moc spokojeni.
Ahoj, líbíte se nám. Zkusíme si zajistit hlídání.
Tak držíme
palce ať se vám to podaří
Byl někdo na úterním nahém koupání od 17 hod.? Jak to tam probíhá a jaká je účast?
Ahoj,
nevite orientacne, jaka je navstevnost na patecni wellness koupani?
This post has been deleted by user.
Seznam akcí je tady na Amatérech, po odkazem "Srazy"
This post has been deleted.
Taky jsme navštívili tuto akci a nevidíme to tak tragicky, po měsíci na amatérech máte možná daleko vic zkušenosti s podobnými akcemi než ostatní
Byli jsme několikrát a vždy pohoda a super lidi.
Ano jsme trošku začátečníci tak jsme zkoušeli popsat jak mi to vidíme ale zkuste říct co bylo tedy jinak
Myslím, že jste nic nepřehnali. Na tuto akci jsme se moc těšili. Hned při příjezdu ne zrovna příjemná paní na recepci.Při vstupu do prostor, kde se odehrávala akce, zásek v podobě opět neschopné obsluhy, které vše trvalo strašně dlouho.Další velký průser byl bar./spíše čekárna/ Otevřena flaška prossecca, která byla teplá a dali nám ji do lednice. Po hodince cesta pro druhou sklenku a flaška z lednice téměř prázdná a po dlouhé debatě, že je něco špatně, oznámeno, že tedy nebude účtována.Raut pro došlých 80 lidí hodně podceněn.Ovšem třešnička na dortu, která přišla ráno při odjezdu.....prossecco samozřejmě naúčtováno + dvě lahve vína, kus po 300Kč, které jsme vůbec neměli a opět zbytečné dohadování.Snídaně 150/osobu ...očekávali jsme trochu lepší a espresso za poplatek.Jinak klub hezký,čistý, pokoje také.Bohužel obsluha vše zkazila. Pokud mají 80 návštěvníkú, tak by se o ně měli postarat a ne se odávat hrátkám s ostatníma.
Zřejmě sis spletl téma akce. Tuna si neježďajů lidé nacpat bachor a ožrat sa.
Zřejmě jste si spletl téma vy🙂

Ano, raut, jídlo patří k akci a je v ceně poplatku za daný večer.
Zadarmo vám ho nikdo nekoupí, neuvaří a nepřipraví.

Pravdivé recenze jsou vždy přínosem a někdy může dojít v hodnoceném podniku k nápravě nebo ke zlepšení.

turenik - byl jsi na té konkretni akci? Docela často se stává, že někteří mají opravdu velký hlad a sežerou i to co je určeno pro jiné. Někdy je to vélká legrace, napapají se jdou spát. My už to párkrát s mojí zažily.
Ano, zaplatí 1700,- za noc, 1500,- za akci jen proto, aby si dali kousek z obložené mísy a šli spát. Nooo, to se vyplatí.
jj, souhlasím. Znám to z jiných akcí a někde jinde, kdy první co příjdou sežerou co se dá😃

Na konkrétní akci jsem nebyl, ale nahého koupání jsem se před rokem zůčastnil.
Trochu si neumím představit 80 lidí v těchto prostorech teď na podzim.
V létě se dalo sedět na terase, ale budiž.

Bazén mají parádní, prostory k sexu taky, sauna nebyla v provozu, jídlo dobré, na baru se čekalo nějakou chvíli na pití, šatna normální, na recepci byla ochotná paní - věk zhruba 53 - 55 let.

Napsáno ve zkratce, hodnotím pozitivně, kladně, návštěvu doporučuji.
Výhoda - je možnost se ubytovat v penzionu👍

(edited)
Zdravime. Tak minuly tyden jste trefili akci kde bylo hodne účastniků. Takže personal nestihal. My byli včera , možná tak do 40 ,, prcálistů" , pár za barem v pohodě , no a misto ve vířivkách se občas nedostalo😁. Ale dá se koutek vždycky najít.
Já tam minulý týden byl a vůbec mi nepřipadá, že tvoje hodnocení je objektivní . Co se týká věku ostatních - je lepší být starý DJ, než mladý bručoun.
Pojdte nekdo pristi soboty plavat do tisnova
Ahoj, má smysl abych tam jel sám muž? Moji tam nedostanu a já mám prostě rád nahé koupání jen tam nechci překážet.
my se chystáme 10.5. na májovou párty koho tam potkáme ? :)
Na smysl tam jít sám muž? 19 let přes dva metry s dobrou postavou. Taky si nejsem jist co vše se odehrává. Je sex běžný?
Tenosamoceny
Tenosamoceny Inactive 1 year ago
Hned na poprvé nás to místo nadchlo.Fajn lidi, nádherné prostředí.Prostě relax i s noclehem na pěkném pokoji.Pojedeme zas.
18.12. fajn wellness, fajn akce a supr lidi👍
Uvažujeme navštívit nějakou z akcí. Kvůli času řešíme, jestli ve dne, nebo vecer/noc. Dá se nějak říct, jak je to s obsazeností v průběhu? Nepotřebujeme davy, ale zase být tam sami si taky není to pravé. Děkuji
My jdeme 17.8. Už se těšíme, jdeme sem poprvé. 🤭
Ahoj, ako ste sa tam dostali alebo kde nájdem nejaké info? Ďakujem
Tady na Amatérech, do vyhledávače zadej přezdívku nahekoupani
Jak se vám tam libylo? Půjdete zas?
Ahoj to jezdíte takovou dálku? Pozvu Vás k sobě domů
Líbilo nebo Libylo??🤔🤔🤔........
Líbil,Líbila,Líbilo,,,Líbíš se ,nebo nelíbíš se
Nám se tam!! LÍBILO!!!,půjdem určitě zas,
Co tento pátek? Bude někdo? Nebo sobota?
My byli poprve 30.8 a moc se nam tam líbili,určite zopáknem😎
Chystá se tam někdo 13.9. Rád se přidám
Lepší je to tam v páru,doporučuji s ženou
Menší účast bývá ve středu - Menší účast ale neznamená prázdno. Pátek a sobota může být klidně o čtyřiceti párech.
Asi je lepší být s někým domluvený předem. Na místě pak podle situace třeba po dohodě "upravit scénář ". I když, občas je i užít si wellness dobrý program.
Nám to nevadí ani když bude hodně lidí a ani když je třeba méně...jak píšeš člověk si užije wellness a pohoda 🙂
My jdeme teď v sobotu,tak nestraš 🤣 no ale zní to bídně ...my byli jednou,ale to byla ta letní akce.Tak tam bylo lidí dost a sexu všude až až...no uvidíme 😖
Napiš kdyžtak do zprávy.......
Tak jaké mate dojmy z posledních akci? Středa čtvrtek pátek? Za nás super
Špatně se mě hodnotí, protože za 1. nejsme částí návštěvníci a za 2. se jasně ukázalo, že je to o tom, jestli tam potkáte někoho s kým si sednete ( aspoň pro nás, protože upřednostňujeme spíš další pár, než hromadné akce).
Jeli jsme tam jako na wellness s tím, že k ničemu nemusí vůbec dojít. Prvotní dojem nic moc. Pan s paní nás přivítali venku na starém gauči, spíš jak když k někomu přijedete na chatu. Co nás překvapilo, že wellness se po tuším 2 není 3h provozu vždy zavřel a byl zavřený i v době našeho příjezdu. Chápu důvod u celodenní akce, ale nevšiml jsem si, že by v denní dobu docházelo k něčemu, co by vyžadovalo úklid. Bylo to celkem rušivé. Takto se celá skupina pak přesouvala k požární nádrži na opalování (asi už zmlsani, ale na koupání to nelákalo), nebo do restaurace a pak zase všichni zpět na wellness.
Společnost mu tam připadala, že se většina znala, spíš starší věkový průměr. Překvapilo mě tam větší množství samotných chlapů. Nebyl to problém, všichni se chovali slušně s některými jsme v klidu pokecali. Jiní mi pripadali ztracení, s nikým se nebavili, ale když jsme šli prozkoumat pokoje, tak za námi hned šli, jestli nebude akce ke které by se připojili. Atmosféra spíš než "sexy" , víc ne stilu na dovolené se potkalo víc dospělých, baví se, popíjí a někteří si to užijí spolu a to včetně obsluhy (nemyslím přidat, nevím, neviděl jsem, ale spíš na tykacku a přátelsky).
Měli jsme štěstí na další pár se kterými jsme se seznámili, takže přes některá negativa to byla naše nejlepší taková akce. Kdyby ale nepřijeli, tak by to byl takový dražší nic moc wellness s pěkném prostředí. Prostě je to hodně relativní. Pokud srovnám třeba s Fantasy v Praze, tak tam je to prostě úrovni jinde (bavím se jen o swingers), ale odcházeli jsme zklamání, protože jsme si nesedli se složením. Tady mě to zase připadalo více v poklidu.
Co chválím, tak je rozdělení "místností" na všichni a jen pro páry a dál, že jsou "postele" ne jen v řadě na obou stranách chodby, takže můžete pozorovat akci vedle, ale přitom mít sebou míru soukromí (v tom, že víte, že se nikdo náhodně nebude chtít přidat). Prostě vy si užíváte ve 4 a když máte čas a chuť tak vidíte akci na protější straně.
Nevím jak to shrnout, asi tak, že bych tam jel zase, protože jsem se tam cítil v pohodě, ale asi bych radši měl domluvený dopředu i další pár.
My byli minulý pátek na tom rozmarnem létu a je pravda,že chvíli jsme byli taky vykulení....byli jsme prvně,takže ten gauč mi přišel taky zajímavý.Ale jinak fajn, určitě se vrátíme znovu.Tak jak píšeš,taky jsme tam narazili na fajn pár.No takže kdybych měl doporučit návštěvu,určitě bych všem doporučil 🙂
Tak. Uz jsme taky byly. A naprostá paráda. Super relax, lidi, fakt jsme si to uzili.
My byli v sobotu, já poprvé a jsem nadšený to místo je naprosto úžasné!
Taky jsme byly v sobotu. Bylo to super.
Taky jsme zapíjeli vnoučka v sobotu
Takže krásná oslava.. Pěkný den přeji R.
Ahoj jaka věková kategorie chodí.
Jako by na tom záleželo ... 18+, a nemá smysl řešit, po kolikáté už je návštěvníkům osmnáct
bol by niekto ochotný napísať kde presne je toto miesto?
ďakujem.
Hmmm, bohužel mi odkaz admin smazal, kvůli podezření z reklamy. Budete muset hledat sami. Není to až tak těžké.
Poprvé jsme tam byli v pátek 12.4. Přestože bylo méně lidí (4 páry a asi 3 muži) tak jsme odjížděli úplně nadšení. Nadherne prostředí, perfektní spojení wellnessu a swingers. Přesně tohle na trhu chybělo.
A kdy se tam zase chystate jel bych svama
Zdravím, ahoj. Jelikož jsme milenecký pár a máme možnost pouze v dopoledních a odpoledních hodinách v týdnu, tak se chci zeptat, jaká je návštěvnost na středečních akcích od 10.00 hod. Moc rádi by jsme dorazili.Děkuji.
Posledně, co jsem byl dopoledne, dorazily tři páry a dva chlapi. Božský klid.
Tak... Lidé jako vy by neměli mít naprosto zadny problem najít i tady. Kdyz chcete jen štíhlé a krásné lidi. Tady jich je přece plno. Problém je že jste všichni zatracene vybíravy. Tak to mate hold smůlu no. My hledame hlavně pohodové lidičky a těch je vsude spousta. Uprimne jsme to co popisujete asi nikdy neřešili 😁😁😁
To asi ne. Jenomze a to je problém u 100 ze 100 stihlich lidi. To neni o stihlosti ale o barvě oči. Velikostech a tvarech atd atd. Jednoduše si z nejakeho duvodu myslíte že si můžete lidi vybírat jako na trhu. Stihli lidé jsou někteří, určitě fajn ale tady jich bude tak mizivé procento, že nemáte v podstate šanci na ně narazit.
Ono je v podstatě pravidlo že hubení lidé jsou vybíravy. Problém je v tom ze vsichni. Totalne nesmyslné. Takže máte mne si pravděpodobnost najit
Menší pravděpodobnost najít zde.
Neřešte tlustý nebo hubený a přijeďte do Žďárce. Je to tam super.
Že by? Ještě jsme tam nebyly. Tak všechno je jednou poprvé 😁😁
Kdo tam bude teď v patek-sobota?
Ahoj. Na dopolední jsme nikdy nebyli, takže netušíme
Ahoj, můžete tedy doporučit ? Chystám se v pátek 26.4.
V sobotu 13.4. jedeme na akci - už se těšíme, manželka si ráda užije i více mužů naráz, tak pánové, je to na vás
Žďárec jsem navštívil. Úžasné místo. Vše dokonale čisté, nádherně teplá voda, výborná káva, příjemná atmosféra. Pojedu zas.
V pátek pojedeme vyzkoušet 😁Tak jsem zvědav.
Jak jste byli spokojeni ?
Žďárec mám v celkem rozumné vzdálenosti, lákalo by mě vyzkoušet a budu rád za reference.
Mohu potvrdit, že areál, kde je wellness a swingers v jednom balení, má laťku nasazenou hodně vysoko. Pěkně, moderně a účelově zařízené prostory, čistota a nakonec i překvapivě nízké ceny (vstupné i bar). Díky možnosti ubytování je možné pobyt pojmout jako wellness víkend s možností swingers. Je vidět, že majitelé tuto aktivitu nevnímají jako automat na peníze, ale berou ho spíš jako koníček. 🙂
Byl jsem včera a je to excelentní místo. Obří, soukromý, kvalitní a vybavený wellness areál mimo obec, luxus.
Akce zatím klasika, páry nebo mix. Ale dá se čekat vstřícnost k rozšíření možností podle zájmu, je tam obří potenciál. Ceny normální, spíš bych řekl že velmi dobré, když uvážím tu kvalitu všeho.
Čistota a hygiena nekompromisní.
Na akci fajn rautík, bar plný, káva... Pohodka.

Velký plus je komfortní ubytování v místě, je to welness resort. Akorát bez provozu restaurace, nicméně prý se to dá řešit kdyby někdo chtěl více dní.
Mohu jen a jen potvrdit, úžasné opravdu..
Chystá se někdo ve středu na denní koupání?
Dobrý 👍. Jedu to omrknout. Sice teda sám dneska, ale co už
Jak víš že se tam něco koná?.........
Třeba tak že se zeptám majitele, jak píše vikki nahoře. Doporučuji. Je to tam naprosto super
Děkuji, my bydlíme kousek a pomalu by jsme do něčeho takového chtěli jít.
To zní zajímavě. Kde se to koná? Inzerují jednotlivé akce ve srazech či někde jinde, nebo je to jen na doptání přes soukromé vzkazy?
Zdravím, kde se dá zjistit víc? Zkusil bych přítelkyni vytáhnout.
Zdravím . Napište o podrobnosti na amatery pár -- nahekoupání --.
Ahoj, dal jsem si vas do Sledovanych, chtel jsem se jen zeptat na fkk Solaris. Hledam vhodnou destinaci fkk na letosni pobyt s manzelkou. Bohuzel se vam neda napsat ... tož tak... (edited)
Ahoj. Ohledně Solarisu , je lepši zajít na fejsbook , je tam sice uzavřena skupina -- češi a Slováci , Poláci v Solarisu. Řadí mezi sebe vezmou další a poradí víc a detailněji.
Diky, zkusime. Nejde nám primárně o to nekoho k sobě sehnat ani se k někomu přifařit. Spíše info ohledně nutnosti rezervace předem. Pobyt plánujeme na září, to už snad nebudou taková vedra.
Právě proto , jsou tam lidi co znají solaris jak svoje boty a rádi poradí.
Ahoj dobré ráno. Máme osobní zkušenosti s návštěvami. Za nás můžeme jen doporučit . Vše co ti popsal provozovatel je pravda.
Mají nějaké stránky? Z terminamy?
Ještě nemají, je to v procesu. Pošlu ti do SZ takový letáček a nebo jim napiš
Ahoj, prosím taky o kontakt Díky L.
Na konci fóra uvádím adresu stránek, kde se dají vyhledat plánované akce a lze se tam i přihlásit. Vlastní stránky teprve připravují.
Kde to je presnejšie ako to tam funguje píšte do správy
Je to tam super. Majitelé oba pohodáři :) prostor 10/10 :) míč rad se vrátím .