This post has been deleted by user.
Ahoj Katka za mě můžu říct že ho moc ráda doma sice nic ale naštěstí mám kamaráda s vyhodama
Milování se, se starší ženou, musí být moc krásné, jistě plné vášně, něhy a krásných dotyků. Mě se velmi líbí starší ženy, když vidím starší ženskou, ohlédnu se za ní, než za mladou, a představuji si její tělo pod šaty. Bohužel se mi zatím takovou kamarádku nepodařilo ještě najít a takový sex zažít. Musí to být ale krása zralosti, jistě si to umí starší žena vychutnávat lépe, než mladší, pokud má samozřejmě vhodný protějšek.
Jjjjj taky se radši ohlednu za starší zachovalou,než za mladou
Poslední asi tři roky u sebe pozoruji že mám takzvaný Máma syndrom líbí se mi starší ženy ideál cca o 10let ,A odpověď na otázku PROČ je jednoduchá: když se zeptáš starší ženy na co zrovna má chuť ,tak ti to bez okolků řekne a rovnou řekne i co nechce dělat. Navržené jsou stejně jako chlapy z toho bych strach neměl.
Taky mám to podobné, vzrušují mne starší ženy, jejich touha po sexu a vysoký apetit. Nijak se s tím nepářou a hned jdou na věc.
Nijak se s tím nepářou a jdou rovnou na věc…. Tak to bych si přál zažít. Naopak myslím, že starší žena je obezřetnějši, ale pokud se rozhodne že ano, tak to musí být jízda…
je nám přes 60 let. Dříve jsme to dělali vždy a všude. cítili jsme se tak kdykoli, bez ohledu na to, kde jsme stáli. Nyní si myslíme, že to již není vhodné. Ale stejně do toho jdeme.
Život se má užít,ne jenom přežít.
Neboj , myslím,že je to stále vhodné.pokud jste nadržení,tak není co řešit.
Mám kamarádku s vyhodama teď ji bylo 50 a I sama říká že je nějak víc nadrzena což je v pořádku a já si to užívám
Nemusí být " nadržená " , jen ji to s určitým partnerem baví .
Je to vlastně pochvala pro tebe . Kdyby byla jen " nadržená " , bude provozovat sex s kýmkoliv .
Myslím , že jsi kvalitní milenec a ona to oceňuje .
Je to vlastně pochvala pro tebe . Kdyby byla jen " nadržená " , bude provozovat sex s kýmkoliv .
Myslím , že jsi kvalitní milenec a ona to oceňuje .
Je mi 45 a mam 57let.pritelkyni sex mame 3x tydne a ona si ho uziva,dole bud upravena,nebo vyvolená asi na veku tak nezalzi
Zažil jsem 76 letou a 82 letou. Neuvěřitelné je, že zvlhnou jak mladá. Orgasmus mají delší a hluboký. Je to paradni
Fotky by prosím nebyly?🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Pár by jich bylo. Proc? 
Ahoj za mě asi teď bývám strašně nsdrzena mám i kamaráda s vyhodama
Teda, tebe bych chtěl poznat... Škoda, že jsi z druhého konce republiky
Mladší nebo starší? Vyhovuje ti jen kamarádství?
Po pravdě zažíváme nejlepší sex v našem životě.Orgasmus má žena jako nikdy před tím.Nėkdy docela dlouhé.Je nám 60 a 57.
Tak to je úplně supeer.dekuji😉😉😄😄😄😄
Kupodivu tělo ještě reaguje na hormony, takže i ta chuť je. Někdy i hodně.
Čím jsem získala červené negativní body 🙂
Užíváme si ho i po padesáti, víš!
Nadržené jsme přiměřeně věku 

Ahoj ,tak to je super.Já , když jsem to četl,tak hodně jich o to ani nemá zájem 🤤🤤
Ahoj Katka já jsem čerstvě 50 a připadá mi to že jsem čím dál víc nadrzena
Šťastný to musí být tvůj muž 😄😄😄
On to neoceni naštěstí kamarád ano
Šťastný to kamarád 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Já taky deka mi to často a dobře
Můžu třeba i každý den..pravda, trvá trochu déle než se pořádně postaví, ale pokaždé se povede, na šedesátku jsem myslím v pohodě. Nejvíc mi pomáhá masáž koulí.
Super.Ja myslím ,že v šedesáti to musí být ještě pořád fajn
No je mě pár let po pade a mám chuť čím dál víc..... Trochu eperimentů, vystříkání všech dírek a víc chlapů je rajcovní. Ale jenom o tom sním, nemám odvahu. Ten můj to chce a hodně nás to rajcuje .... Ještě jsem začala mít orgasmus v zadečku, no a udělat se když ho kouřím, do kundičky a i do zadečku, to jsem před tím neznala. Ten můj neměl takovou výdrž ... :-) a máme to tak ob den :-)
Jo ale taky musíte napsat, že nemáte děti .. to je pak úplně o něčem jiném..
No když ti jediná dcera ve 22 letech zemře na rakovinu, nedá se tomu říkat výhra v loterii .....
Lidem se dějí různé věci i mě, to bylo mířené na to, že lidé mají povinnosti a toto je pro ně nezávazný život.. ono celkově erotika zabírá až moc prostoru.. potřebujeme mozky a vývoj to nám lidi se sexem nedodají .. nedostanou mozek pod tlak a zůstanou do smrti na místě
Vážně někdo dokáže napsat takovou " mentální sra,čku" jako odpověď ženě, která se svěří s brutální rodinou tragédií? Orální paní by měla svůj mozek evidentně používat jinde, když už ne jinak. A ne vykládat lidem na sexstrankach, že nemají myslet na sex a jít navštívit mentálního guru.
Mne spíš fascinuje, že ženská, co se živí hulenim kolibříků, vůbec dokáže napsat, že nemají myslet na sex a jít navštívit mentálního guru. Za mne je to prostě bezpáteřní hovado ženského rodu.
Krásné, přeju vám to. Je to snové. 

Krása,tohle se tak pěkně čte 😄😃😃😃
mrdal jsem loni poprvé v životě starší ženskou ,65let,a už nikdy v životě více ,smrděla ji kunda ,ač vykoupaná,ještě dnes je mi nevolno .Ne,ne.
Ale já si myslím ,že všem nesmrdí kundy.to byl jen ojedinělý případ.🤔🤔Si ji zapomněla umýt.😄😄Ale já teda žádnou zkušenost nemám.
U nás 3x týdně a chuť by byla víc, bohužel kvůli práci jen tak. Když je dovolená, tak každý den, některý víckrát... Ale ono také záleží jaký je vztah a co k sobě cítíme. A nezříkáme se ani trojky...
Šťastný to pár 😄😃😃😃😃😃😃😃😄😃😄👌👌👌👌
Sex mě baví i po padesátce ale řekněme, že na swingers, trojky a jiné blbiny se již necítím. Raději dávám přednost jednomu chlapovi řekněme méně často ale intenzívně a tím nemyslím dvě hodiny bušení v kuse, spíš příjemný společně strávený čas proložený zážitky všeho druhu a orgasmy.
Me bude 48let a občas takhle na vyčištění hlavy šoustám 65let. Je úžasně vášnivá a mokrá a střika. Užívá me si to tak 1-2. do měsíce...
Doma s manželem šoustaji tak jednpu týdně, ale už to není takové říká...
Doma s manželem šoustaji tak jednpu týdně, ale už to není takové říká...
Super, musí to být krásné 👌👌😄😃
Tak takovou dámu ti závidím a zároveň přeju. To je ta pravá krása.
Děkuji,krásná odpověď 😉 😉 😉 😉😉👌
Je to vždy individuální, tak jako vše v normálním i sexuálním životě...A s tou nadržeností mužů, tak to je stejný.
Čekal jsem tady více odpovědí od starších, jestli to ještě mají rádi 😕😕
Ja páďo, a ano, bavi. Jinak bych tady asi nebyla ze ano😉
To je moc dobře, byla by škoda, kdyby takovou krásnou ženu to bavilo. To byl vždy můj sen mít takovou pěknou starší milenku alespoň o 20 let.
Nemaji PC:-))...................
Boze🙈 Proc mas potrebu se vyjadrovat kdyz k tematu realne nic nemas??
Starší nemají čas to tu číst, protože pořád šukají...
máš pravdu věk je jen číslo , 
To říkají lidi , kterým nebylo 50 . 😉😉
Potom většinou změní názor a uvědomí si rozdíl ve fungování těla po třicítce a po padesátce .
Po padesátce to už není taková "divočina " a je to víc o kvalitě .
Potom většinou změní názor a uvědomí si rozdíl ve fungování těla po třicítce a po padesátce .
Po padesátce to už není taková "divočina " a je to víc o kvalitě .
Přesně tak 🙂mas pravdu, kvalita sexu roste s vekem
Dobrý den, souhlasím máš pravdu
Plně souhlasím. Užívám si to maximálně a to přeju všem.
Psal jsem Vám soukromou zprávu
Mne sex nebaví ve 45 a chuť na něj fakt nemám.
To je škoda. Možná špatný výběr partnera. Myslím, že každá žena je krásná, jen musí najít toho, pro koho krásná bude. Nejsme všichni Belmondové a Delonové a vy zas nejste Bardotky atd.
Jj prý má každé zboží svého kupce
.... kecáš 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Draaacolova, tvůj původní nick byl " frigida " a podle toho si se zde projevovala. S novým nickem, to není o nic lepší.
Stále frigida, jen lidi seru, piju jim krev...proto ta změna.
není lepší mindráky vybíjet nějak jinak..??
A to třeba jak? Charitativní činnost? Nebo matrace na jedno použití?
No tak to si myslím,že je opravdu velká škoda.Protože jsi opravdu krásná 😃😄😃
No jooooo jsem krásná a proto mne chtějí jen zoufalci z amatérů 🤣
Krásný večer rád tě poznám a pokecám stěbou. Tak se neboj a odepiš do mě z pravý dekuji
Nikoho nehledám 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
A nechceš aspoň pokecat . Neboj se a napiš do mě z pravý.. dekuji
Ne pokecat si nechci a asi nemáme ani o čem
Tak to by sem ti řekl až biz na psala žejo . Do tě z pravý.. děkuji.. odepiš tam
Třeba by napsala , ale nerada hádá text zprávy 😉
Holka takovýho vometáka negramotného fakt vidět ani číst nechceš. IQ houpacího koně a pořád si jede ty svoje debilní kecy. Důvtip mu zcela chybí a vyhledávat informace a zpracovat je, je ju cizí
Mně to pořád baví, ale je pravda, že už hůře regeneruji po prošukané noci:-)
Je to silně individuální. Jsou ženy , které to baví, a zároveň si mnoho mužů stěžuje že žena ztratila zájem o sex kompletně už od 50
Znam 76 a 82. Dokáží zvlhnout i dojit do orgasmu.. 
Jen by mě zajímalo, jestli pan v tomto věku má přirozenou erekci, nebo používá něco na povzbuzení. Já jsem už začal mít menší potíže s erekcí, tak jsem se zmínil svému doktorovi a ten mě předepsal tadalafil. Po pár tabletach je vše opět v normálu. Na povzbuzení libida a vitality užívám pravidelne kotvičník zemní a jsem celkem spokojenej.
dobrý den, kotvičník a Pro man activ jsem bral asi půl roku, ale nepomohlo, jelikož problém byla cukrovka, o které jsem nevěděl, takže už OK.
Mužu odpovědět za manželku, její 60+ a je stále při chuti, a dole je pěkně upravená.
Tak to musí být krásný 👍😀😀😃😃😃😃😃
Fakt je a jsem tomu rád. Sice už to není jak ve dvaceti,ale pořád si to pěkně užijeme. Ještě pořád naplňuji manželčinu kundicku.

Sex starších
Nadrženost