Aviril, krém alebo olej na detskú prdel.
Žiadna žiletka, žiadne holenie. Depilácia najlepšie cukrová pasta. Dokonale hladká pokožka na tretí deň je už v pohode. Prvé dva dni je to zapálené a červené potok už je to ok. Len treba pravidelne každý mesiac opakovať
Trojcepielkova žiletka, voda po holení, aloe Vera krem
Čo sa osvedčilo mne, ako píše “kolega” vyššie tak nie úplne novú žiletku, gél na holenie s prídavkom aloe vera (nivea men) a po holení jemne natrieť krémom nivea men alebo modrou indulonou…trocha nechať vyvetrať a vybavené
ja používam depilačný krém. po ňom nie sú žiadne vyrážky, hladkosť dlhšie vydrží, je to veľmi pohodlné - naniesť, počkať 5-10minút a umyť
Mne sa osvedčilo po holení si to este raz natrieť penou na holenie a nechať chvíku, potom umyť, ukludní to pokožku
Toto vyskúšam, ďakujem za typ, skúsim pridať penu ja jemnú pokožku
Daj si urobiť voskovú alebo IPL alebo laserovú depiláciu. Budeš pať pokoj minimálne na mesiac a pri laseri navždy.
Toto nie kazdemu musi pomoct, potom su to vyhodene prachy🤷🏼♀️ chodila som na laser - na komplet spodok, anal aj podpazusie, minula neviem kolko 100 eur a zarastam stale 🤷🏼♀️
A tú rit aby sa k nej dostali ti čím rozťahovali? Zámočníckymi svorkami?
Samozrejme ako si vedel. Milujem blbeckov ako si ty. Nepaci sa ti necum a nevyjadruj sa 😉 krasny den
A knír ti čím robili? Živicou a vrelou vodou v koryte ? Aj s ušami?
Záleží hlavne na aký "laser" ideš, je ich niekoľko typov a aj rôznych výkonov. Tiež záleží na type pokožky a ochlpenia.
Ja som chodil takmer rok, tiež to stálo dosť peňazí, no už viac ako desať rokov nezarastám v podpazuší vôbec, na hrudi vôbec, na "spodku" sa pár chlpov nájde, ktoré sa dajú ľahko riešiť poinzetou.
Ja som chodil takmer rok, tiež to stálo dosť peňazí, no už viac ako desať rokov nezarastám v podpazuší vôbec, na hrudi vôbec, na "spodku" sa pár chlpov nájde, ktoré sa dajú ľahko riešiť poinzetou.
To uz si nepamatam aky laser mali, vyskusala som 2 salony a vykaslala nato.. zato kolegyna ta je spoko🤷🏼♀️ tak asi mi to nebolo sudene🤣
Určite sa nájde dosť príjemných vecí, ktoré Ti súdené sú
HEH, začo mám "palec dole" ?
............................................
............................................
ohol sa vo vani pod vodou ..a potom to natri alpou ..po oholení pod vodou nehaj to vymočiť nevylez hned von po oholení lež vo vani este asi 10 minut potom ked sa utrieš natri čistou alpou
Mne osobne sa osvedcila uz nie uplne ostra ziletka skus starsiu pouzitu hlavicu
Sa hoľ strojčekom a nie žiletkou
Skúsim, i keď ne preferujem vanu, neviem co tam budem robiť tak dlho 😅 ale skúsim ďakujem.
Je taký ten strojček do vody, ale si nespomeniem ako sa volá. Čierny so zelenou hlavicou, rôzne nadstavce :)

Vyrážky po holení intímnych.
Holenie
Ak máte niečo overené sem s tým, ďakujem.