Orální kouření

To mám rada

Ahoj jetu někdo kdo má. Rád. Oral
On je někdo, kdo nemá rád orál? 😲
Oral miluju nejvic ze všeho... Hlavně pomalé kouření.
Jo jo mám co ty máš ráda?,...........
Ahoj,jooo.Mám moooc.Miluju dlouhé kouření s plnou pusinkou nakonec.
Kdyz mi celkove zena voni a pritahuje me, tak lizat ji je slast. Zboznuju i kdyz si o to zena rekne, nebo si nasedne na pusu. Uzasny.
Já totálně miluju oral, kouřit pěkné ptáky toho se nikdy nepřejim. A pěkně dostat parádní dávku smetany na konec💦💦💦❤️ mnami.
A 👅🍑 mě také neva 😉
Dyt to taky děláš pro sebe,ne pro ně 😁
Taky rád kouřím😁pěkný péro, když stojí a pak i chutná, škoda že sem to zjistil až po 55r😪
Ahoj. Taky moc rád kouřím a dlouho se sním mazlím až do výstřiku do pusy. Poznal jsem to poprvé až po čtyřicítce a dodnes to k sexu potřebuji. Samozřejmě s ženou je to krásné ale cítit penis v puse... zkusil jsem i více partnerů a nelituji toho.
No, to jsem na tom stejně! :)
Další orálka.Také rozjíždíš firmu a zachraňuješ cumláním pindíků budoucí generace?Nebo máš zcela přízemní cíle a chceš si jen vydělat?
Mám své rozpočty, kolik a kdy vydělat, co nakoupit, co se naučit apod. A logicky, má budoucí práce nemá s erotikou vůbec nic společného.. ale už nějaký čas vím moc dobře, že lidi co nemají moc velké cíle budou do všeho kecat takže mě to nepřekvapuje ani neuráží.
Překvapuje mne, že se hulička kolibříků víc nerozjela 👍
Orální paní si vybírá ze 2% mužů a jen 2-4x za měsíc a to jen když mi sedí .. jsem rozmazlená na svoje muže 😃 ale to je o mě známo.. 😃
Já se nestydím za to, že umím dobře kouřit a že to mohu dopřát jako svobodná více mužům.. ať si taky zažijí jak by to mělo vypadat 😉
Nechal.bych se od tebe vykouřit musíš dobře kourit
Každá žena bude dobře kouřit a bude jí to bavit když si vybere fajn muže a nebude to zbytečně střídat.. 😉
To je pravda pak šou pěkně sehraní ve všem
Ano.. jak si na tobě bude chtít žena smlsnout, to se teprve pobavíš 😉
Dobré ráno 🤣 díky za prodloužení života minimálně o 2 roky. To tvoje "nebude to zbytečně střídat" mne opravdu pobavilo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 tak díky
.....2%......tomu se říká statistická chyba 🤣🤣🤣
This post has been deleted by user.
....tak ono není jednoduché najít na trhu díru na úrovni statistické chyby 😄
Při tom počtu,co sama uvádíš,to zase tak velkému počtu mužů nedopřeješ.To by chtělo zvýšit úsilí,aby se tvé umění dostalo mezi širší lid.Byla by škoda,kdyby tu po tobě nic nezůstalo.
Pokud se žena chce naučit kouřit, dělat to dobře a chtivě, musí jí bavit ten dotyčný.. mě si lidi najdou a osloví takže šířit informace nepotřebuji..pro sebe mám vyhovující systém.. pro mě je zásadní kvalita muže ne kvantita lidí..
Měla bys zvýšit intenzitu a počet preblafnuti, s takovou ti to vydělávání na nový start bude trvat.
Však to je trénink vytrvalosti, v podnikání taky vše nebude hned.. máš čas si vše promyslet, vybrat apod. Proč bych měla šaškovat jen proto aby vše bylo hned..

Taky ti mohu poradit aby si na sobě začala makat, protože kromě sprostých slov a hloupýcĥ řečí prakticky nic neumíš.. (edited)
Díky za zpříjemnění dne, opravdu jsem se od srdce zasmála 😅
Mě to moc k smíchu nepříjde, ze tvé strany.. lidi mají taky jiné povinnosti ne jen amatéry.. až budeš vědět o čem to je( což dle názorů nevíš) tak se můžeš vyjádřit..
Neboj, právě usilovně pracuji 👍🤣
To děláš dobře, jinak tě žádná rozumná budoucnost nečeká.. co zasadíš, to sklidíš ..
No co.. něco napíšu, tak nechoď psát mě a pracuj na sobě ne? 😃
To je otázka...
Kdo by neměl rád?
Správně mladý muži.. prý pusinka má stejný materiál jako kundička.. co na to jako muž říkáš?
To víš, že ráda kouřím.. a až tak dobře, že mi jezdí úžasní muži a tobě to taky přeji pokud to umíš.. 😊 kolegyně
Ahoj, je to nádherné takhle uspokojit ženu.
Ahoj miluju orální uspokojení ženy. Miluju tu kundi štavičku.
Také to úplně zbožňuji. Hlavně když se takto ta má udělá, pak tam padá jeden za druhým.