Jen holky z holkama. Tam nam to vubec nevadí.
This post has been deleted by user.
Taky mi to tak zpětně přijde, a to z předchozí návštěvy🤔
Ty z toho na děláš,tak ji je netahej cizím chlapům na swingers a nemusíš řešit, že Ti vrátí použitou.
………………Amen 👍……………………………………………………….
Máte asi problém s chápáním psaného textu. Nikdo nic z ničeho nedělá, ptám se ostatních, jak to mají. My se při výměně i líbali, protože nám to přišlo přirozený, ale zároveň to bylo zvláštní, protože je to intimní.
Podle mě nebude mít většina chlapů s líbáním výměnné ženy problém. Já bych ho tedy neměl. Spíš to nechtějí ženský. No a nevadí mi líbat ženskou, svojí i cizí, která právě vykouřila jiného.
Libani je pro me taky velmi osobni, takze jen s partnerem. Ale s holkama na sw ano.
A libat partnera po tom co jsem ho kourila? Ano (Nebo mas na mysli jineho chlapa?).
A libat partnera po tom co jsem ho kourila? Ano (Nebo mas na mysli jineho chlapa?).
Děkuji za reakci.
Ta druhá má otázka byla spíš na chlapi, zda mají problém líbat svou partnerku poté, co kouřila jiného.
Ta druhá má otázka byla spíš na chlapi, zda mají problém líbat svou partnerku poté, co kouřila jiného.
Ahoj já tam jen sex líbání ne jinak vše
Zajimava otazka.
Ja defacto sem se nelibal s tou mou kdyz mi delala oral nikdy to nechtela, resp. odmitala to, protoze ja sem ji to delal tez. Nezazil sem zatim vzajemny oral a libani, takze neumim odpovedet.
Nicmene k tvym otazkam:
1. Pokavad by mi slecna byla simpaticka nebyla opila tj. clovek by vedel, ze to nedela jen pod vlivem alkoholu a zacla em svadet tim, ze by me zacla libat, nebranil bych se a snazil bych se to opetovat.
2. K oralu viz vyse,, nevim nikdy sem to nezkusil, ale asi v sexualni rausi a i pritazlivosti bych to mozna dal.
Ja defacto sem se nelibal s tou mou kdyz mi delala oral nikdy to nechtela, resp. odmitala to, protoze ja sem ji to delal tez. Nezazil sem zatim vzajemny oral a libani, takze neumim odpovedet.
Nicmene k tvym otazkam:
1. Pokavad by mi slecna byla simpaticka nebyla opila tj. clovek by vedel, ze to nedela jen pod vlivem alkoholu a zacla em svadet tim, ze by me zacla libat, nebranil bych se a snazil bych se to opetovat.
2. K oralu viz vyse,, nevim nikdy sem to nezkusil, ale asi v sexualni rausi a i pritazlivosti bych to mozna dal.
S libanim sve prtnerky/partnera ci cizi ch na swingers pred i po sexu jsme nikdy nemeli problem, zalezi na situaci a konkretnich lidech, kdyz jde o cizi, my navzajem brz omezeni.

Líbání na swingersakci
Líbání na swingersakci - zkušenosti
Druhá otázka, líbali byste svou partnerku, když dávala orál, ale ne do konce?