Určitě bych to zkusil nejdřív zlehka, ujistit se že je opravdu vlhká aby to šlo snáz. Když bude vidět že jí to bolí tak zastavit a zeptat se jestli je to dobrý a jestli máš pokračovat. Když nám to nešlo když jsem chtěl do ní přirazit, tak jsem si lehl na záda a řekl jí ať si nasedne svým tempem co jí vyhovuje. Určitě to bude holka od holky, od některých jsem slyšel že to skoro necítili, ta moje se ale třeba rozbrečela bolestí. Použili jsme pak raději i lubrikant a s ním to šlo snáz. Vyzkoušeli jsme různý polohy ve který by to šlo líp. Možná byl problém i to že ona byla docela úzká. Bolelo jí to ještě i po několikáté co jsme spolu něco měli. Až napočtvrté říkala že je to v pohodě. První tři naše poprvé krvácela i když to třetí už jen minimálně. Takže je určitě dobrý se připravit i na to aby nebyla ta krev všude. No pak jsme se bohužel rozešli, tak nemůžu říct jak by to bylo dál.
Základ je střízlivost, vhodné prostředí (tedy ne opilý sex pod stanem na festivalu), dostatek času a trpělivosti.
Nafukovat opatrně. Nepřefouknout!
Přesně jak píše pyluma to že nemluví neznamená že nemá duši.. tak bacha
Píše se rok 1990. Po několikatýdenní známosti, po návratu ze zábavy, jsme se v autě před jejich domem líbali. Dráždil jsem jí rukou na přirození, byla velmi mokrá. Chtěl jsem jí stáhnout rifle a ona řekla, tady ne. Odjeli jsme na parkoviště u silnice. Venku byla zima, tak jsme ve Škodě 105 položili sedačky. Stáhnul jsem jí kalhoty a kalhotky a ještě jí hladil v rozkroku. Když jsem do ní vstupoval, jakoby malinko ucukla. Na dotaz, jestli byla panna, odpověděla, že ne. Orgazmus neměla, ale líbilo se jí to. Odvezl jsem jí domů a já později zjistil, že je sedačka od krve. Při příštím setkání jsme to probírali a ona přiznala, že to bylo její poprvé. Bylo jí 20 let, jsme spolu dodnes, sex miluje a orgazmů má na rozdávání.
Tak to gratuluji. Já měl s první přítelkyni sex jak z písničky Janka Ledeckého, rodiče nešli na mši,ale byli někde pryč.
Sex byl bez příhod, pěkný, ale detaily v paměti nezůstaly. Ale nase setkání předtím na parkovišti u ní u kolejí, kdy jsme se hlásili v autě, to jsem pak měl v kalhotech tak bolestivou erekci, až mě bolivalo cely podbřišek. Naštěstí se to za nedlouho posunulo do další fáze:-)
Sex byl bez příhod, pěkný, ale detaily v paměti nezůstaly. Ale nase setkání předtím na parkovišti u ní u kolejí, kdy jsme se hlásili v autě, to jsem pak měl v kalhotech tak bolestivou erekci, až mě bolivalo cely podbřišek. Naštěstí se to za nedlouho posunulo do další fáze:-)
Za mne to je holka od holky. S jednou jsem chodil rok a k tomu sexu ji proste nedostal. Jinou jsem k tomu dostal 'nenapadne' ze ji udelam masaz zad, ale trochu jsem to uspechal s lizanim, tak pak byla takova nervozni, ze je to moc hr, ale nechala se ikdyz lezela jak prkno, takze nic moc pro ni asi. A treti zase nemela zadny problem, v aute jsme se navzajem udelali rukou a pak rikam 'kdybys chtela, mam gumu' a ona 'tak jo' a bylo to. A sla i na me a vypadala, ze si to uziva. Takze se obavam, ze zadny univerzalni recept na pannu neni. Kazda zenska to bere jinak. A prubeh...asi taky zalezi, nektera ma koule ze se nestydi, vi co ma rada sama se sebou a uziva si. Jina ceka vystrasene co se bude dit a ty musis cist myslenky.
(edited)

Jak správně na pannu?
Její první sex, a užila si to?
Podle vyprávění holek, to často byl dost horor!!
Co vaše zkušenosti?
Hlavně holky.