Co se dnes videt?
Za mě jedině přírodní...
Píchal jsem jednu s umělákama a vypadalo to dost dobře, když jsem je ale zmáčknul cítil jsem, jako by tam měla tenisáky, bylo to divné, skoro odpuzující. Nevím jaký druh implantátů tam měla v podstatě to bylo pro lidi kolem, doma bych to nechtěl, možná jsou nějaké měkčí, nevyznám se v tom.
Silikonové kozy se mi nelíbí, raději přírodní. Takové ty bambule co furt drží tvar mi připadají nepřirozené.
Nejblbější jak to úplně nepřirozeně drží i vleže.
No právě to si pak připadáš že prcáš barbie.
Myslím že mi na tom nezáleží, když má žena neděleno od přírody, tak je to super a není co řešit, jako v případě té mojí. A když holt příroda nenadělila, tak je fajn že se tomu dá pomoci. A TO JE SUPER, KDYŽ TO PAK ŽENĚ ZVEDNE SEBEVĚDOMÍ A JE V POHODĚ. Měl jsem to štěstí zakusit obojí a je to krásné...
Mate cas se videt moc vas chci
Jednoznačně přírodní 🙂 samozřejmě i silikony se najdou pěkné a příjemné, ale ta dokonalost co jim dala příroda nejde nahradit ❤️
No, za mě je vše přirodní hezký. Můj manžel má ale úplně jiný názor, čím více plastiková ženská, tím vic je z toho na větvi. Vůbec nevím proč se zahazuje semnou 😅
Tak to kecáš, vždyt má doma luxusní samici.
Proč bych kecala :D on ma prostě rád ty plastické panenky.
Taky tomu nerozumím. Je to prostě vůl....
Asi proto, že jsi moc krásná .
Přidávám se na stranu přírodňáků. Ona to ta příroda zařídila dobře a moudře. Každá žena má ňadra přesně taková jaká jí sluší. A že někdo některá haní a kritizuje? No, jsem chlap, tak vezmu chlapsky. Někomu se líbí BMW, jinýmu Mercedes a další dá přednost třeba Škodovce. Každýmu z nich se to jeho auto líbí. Takže, vo co de? Mě se líbí přírodní. Je hezké sledovat, jak se věkem mění, je to život. Lze tohle vůbec vnímat u silikonů? Myslím, že jsou pořád stejný. Tedy, pokud se něco nepokazí. Třeba že se prso posune stranou, nebo rovnou rupne. No a tohle u tý přírody nehrozí. Sám bych se bál na ně sáhnout, abych třeba něco nerozbil.
Jojo, dobře napsané. Já to sleduju i u sebe. 20 roků zpátky jsem miloval pubertální jedničky, dvojky. Pak pevné trčící trojky. Teď už oceňuju pěkně povislejší a klidně větší. Na stáří se mi třeba můžou líbit plandáky u pupku, co já vím. Vkus se u mě vyvíjí s kozama kolem mě a věkem. A viditelné silikony se mi nelíbily nikdy a myslím, že v důchodovém věku se mi určitě nebudou líbit koule na hrudi nebo balonky v igelitce, jak kolikrát staré silikonky působí.
Jj, tak nějak. A upřímně, když jdu na nuda trochu si odpočinout, načerpat kapku té sluneční energie a potkám dámy různě stavěné, je to vlastně hezký a milý pohled. Líbí se mi, že se za sebe nestydí, že si život umí užívat a ne přežívat.
Protože jsem ještě s umelima prsama neměl tu čest tak nevím, ale větší přírodní lepší
Za mě určitě přírodní a menší
Ahoj rad vas uvidim mate dnes cas chci prijet prosim odblokujte me myslim to vazne chci prijet
Myslim to vazne chci vas uz videt
Ježiš to je blbec :-D
Za mě jako ženu záleží jak jsou na tom ta prsa.. silikony vypadají dobře ale je blbost hnát k tomu finančně holky, chceš je, zaplaťte/ našetřete si na ně a zvažte zdravotní rizika..
Mě lákají přírodní úpravy kdy po liposukci kanylou ( vlastním tukem ) zvětší přírodní a bez jizev.. je to o dohodě ale nehanim ani jednu stranu.. je to o ženě zda chce cizí těleso do těla a jak se rozhodne..ne co kde vidí, hlavně aby byla ona v pohodě
Přírodní úprava je prý na dvakrát po cca 200ml či tak, to se podívej, protože první dávka tuku se ustálý, ta druhá je trvalá.. je to dražší ale má tam žena svou výplň ne silikon (edited)
Mě lákají přírodní úpravy kdy po liposukci kanylou ( vlastním tukem ) zvětší přírodní a bez jizev.. je to o dohodě ale nehanim ani jednu stranu.. je to o ženě zda chce cizí těleso do těla a jak se rozhodne..ne co kde vidí, hlavně aby byla ona v pohodě
Přírodní úprava je prý na dvakrát po cca 200ml či tak, to se podívej, protože první dávka tuku se ustálý, ta druhá je trvalá.. je to dražší ale má tam žena svou výplň ne silikon (edited)
Ustálí pardon.. občas prejedu..
Určitě přírodní....silikony dobrý na koukání ale pro život to není. Majitelce takových koz rázem stoupne sebevědomí o 1000 procent a nikdy ji už neuhlídáš...
Znám několik případů z mého okolí a po operaci vždy těm manželům manželky zdrhly a i s kozama
Takže silikony nebrat .....
Znám několik případů z mého okolí a po operaci vždy těm manželům manželky zdrhly a i s kozama
Takže silikony nebrat .....
Tvl, komplex méněcennosti jako prase
Za me jednoznačne prirodni....
Silikony vypadají efektně v oblečení, ale jejich v lepším případě uměle symetrický tvar na nahém těle už příliš sexy není. Občas jsou tu vidět i nepovedené operace.
Moje partnerka má jedničky a navíc ne moc atraktivního tvaru, přesto bych si nepřál, aby si nechala udělat silikony. Je to podle mého názoru zbytečné zdravotní riziko a zásah do organismu. Nehledě na peníze.
Takže určitě považuji za více sexy tvoje povislá prsa, než silikony.
A to říkám jako někdo, komu se již od dětství velká prsa fakt líbí.
Reakce pod ženskými alby bych fakt nebral vážně.
Pokud i morbidně obézní žena má spousty obdivných komentářů...
Moje partnerka má jedničky a navíc ne moc atraktivního tvaru, přesto bych si nepřál, aby si nechala udělat silikony. Je to podle mého názoru zbytečné zdravotní riziko a zásah do organismu. Nehledě na peníze.
Takže určitě považuji za více sexy tvoje povislá prsa, než silikony.
A to říkám jako někdo, komu se již od dětství velká prsa fakt líbí.
Reakce pod ženskými alby bych fakt nebral vážně.
Pokud i morbidně obézní žena má spousty obdivných komentářů...
Ty obdivuhodné komentáře u morbidně obézních žen jsou z 90% proto, že místní pacienti si myslí, že jen díky tomu mu kdejaká žena ihned naskočí na ocas, takže tak komentují veškerá alba. A ten 10% se to asi líbí, každý máme něco.
Oboje jsou fajne,umělé i přírodní 😁 😁😁😁😁
This post has been deleted by user.
Zajímavá teorie. Jen pro upřesnění, co znamená hodně častý? Měl jste řádově desítky přítelkyň se silikony a s žádnou to neklaplo? Nebo velké množství kamarádů u piva nadávalo na manželky?😃 Když se ženě prostě velká prsa líbí a proto je chce, to je taky psychický problém?
Wow. Krásně napsáno. Za mě určitě přírodní. Silikony můžou být udělané sebelépe, ale vždycky to jde vidět. Když už ne vestoje, tak když si ženská lehne, popřípadě jsou tam jizvy. V ruce jsem je nikdy neměl, jeden kámoš říkal, že to po hmatu poznal, druhý, že ne. Těžko říct. Každopádně je to něco nepřirozeného čím si ženská léčí mindrák. A tím přiznává, že ho má. Názory místních honimírů v cenzurovaných komentech u galerií určitě neber v potaz.
(edited)
To ale neznamená, že ta, která žádnou plastiku nemá, nemá ten mindrák
A já bych si ty prsa nechala aspoň upravit. Mega velký mít nemusím, jen hezkej tvar. Jenže díky zdravotním komplikacím mám smůlu, tak se s těma mejma musím smířit
Já bych řek jen...každé zboží má svoje zákazníky ;-)
A mně už je to tak nějak jedno 👍
Za mě rozhodně přírodní. Chci ženu a ne silikonovou panu.
Krásná přírodní jsou nej. Ale se silikony zkušenost nemam

Silikony nebo přírodní
Ženská prsa