Dovolenka bez plaviek

Hladáne resort bez plaviek, či dobrú nudapláž

V lete chceme ísť na dovolenku kde je nuda pláž, alebo naturistický hotel, tak aby sme mohli tráviť vačsinu času bez plaviek. Má niekto skusenoati? Môže bytť aj Es, IT, FR... ďakujeme
Ahoj, plánuje někdo dovolenou v červnu 2025 do fkk v Chrvatsku? My budem celý červen v fkk Solaris na Istrii. Víc lidí víc srandy. Setkání někde na okraji pláže? Pak třeba i dále v soukromí?*30**
Letos jsem zabukoval apartmán v Solarisu. Trochu něco načetl tak jsem zvědav, jak se to potká s realitou *6*
Fkk beach Kosirina on Murter is great, we are going in August
Solaris je fajn, ubytování dobré, jídlo také, úklid každý den. Pokud máte dotaz, napište do SZ.
Celé resorty jsou asi nejlepší v Chorvatsku, ale moře naprd. Například Kempy Koversada nebo Valalta. Valalta má ještě vedle sebe Swingers pláž a i klub Anakonda. Je to taková stylovka. Slova kemp se nebojte jsou tam i bungalovy, stravovaní v restauracích je taky v pohodě.
Italie - ee
Francie super ale jsou to studení čumáci
Za mě ideální Španělsko, klidně i Costa Brava, nebo dole kolem Alicante, za mě ale Mallorca nebo Ibiza - tam je to mazec po všech stránkách *92**362**87**75**63**119**73**49**74*
Kréta- hotel Vritomartis, Zakyntos-hotel Panorama, Lanzarote-Castillo de papagayo, Fuerteventura- Monte Marina, Corsica- Club Corsicana. Osobně navštíveno. První dva jsou nudistické hotely s polopenzí, ostatní jsou nudistické resorty bez stravy. Příjemný pobyt ať už kdekoli v nudistickém duchu.
To by nás také zajímalo. Dovolené se blíží a něco by se hodilo. Nudapláže ubývají, nebo se omezuje jejich plocha. Tento trend je znát i v Chorvatsku. Často na kdysi FKK plážích je spousta lidí v plavkách. Na internetu se to také nějak zvlášť dobře nehledá.
Hledáme nějaký resort, nebo pláže. Pokud někdo máte tip na konkrétní místo, resort mimo Chorvatsko, sem s ním. Třeba nás je víc co hledá nějaké podobné místo. Díky.
Francie je ideální, 2x Korsika a jedno vnitrozemí Provance
Ne většinu času ,ale veškerý čas nahatý je ideální. V Chorvatsku jsme se nikdy neoblékali