Jak na orální sex

nezkušený dotaz

Ahoj, máme s partnerkou dotaz. Nikdy jsme na swingers nebyli, ale mluvíme o tom a přišla na řadu otázka, jak je to s orálním sexem. Běžný sex samozřejmě s kondomem, ale orální sex jak? Dělají tam lidé orál s kondomem nebo bez? A jak je to u žen? Používají se takový ty hygienický roušky nebo to nikdo neřeší? Díky za odpvědi.
vemu to od toho nejjednodussiho, zkus si na jazyk nandat cepicu.
Takze otazka jak delat zene oral mas zodpovezenou.
Ke druhe otazce zalezi n situaci nektere kourej bez ale nepolikaj a ani neni povolen vystrik do pusy, jine do pusy jo ale npolikaj, jine jedine s kondomem.
Tak snad sem ti vse zodpovedel.
No tady trosku pokulhava emancipace, resp. zeny maj vyhodu no.
:D
Orál s gumou jsem neviděl, stejně ani orál u žen s tou latexovou rouškou. Klasický sex vždy jen s gumou. Anál jsem nezahlédl, že by někdo dělal. 🤷‍♂️
Dík za normální odpověď 👍. Je jich tady jak šafránu.
Špatně položená otázka, správně by měla znít: “Jak my budeme provádět orální sex s ostatními? S kondomem nebo bez?” No a pak si jen odpovězte. A máte to. Můžete vyrazit. Hezkou zábavu :)
Otázka byla položena dobře. Šlo o to, zjistit obecně běžné chování a po získání dostatečných informací se rozhodnout.
Když ti tady někdo napíše, že obecné běžné chování je kouřit bez kondomu, tak budeš lítat po swingers a cpát ho holkám do pusy bez kondomu a argumentovat tím, že na amatérech říkali, že se kouří bez kondomu ?
Někdy je mlčeti zlato, evidentně vůbec nechápeš, jak jsem to myslel. 👍 (edited)
To je klidně možné, já reaguji na to, co jsi psal, ne na to jak jsi to myslel.
Dáme pravidla jsou sex s gumou.Oral dle domluvy.Ale obecně je vše dle domluvy .Nikdo nikoho do ničeho nenutí
Tohle téma je zbytečné řešit noo..ženy určují jak to bude noo..
Tady ale všichni odpovídají jen na ten kondom a mě zajímá primárně, zda u orálního sexu ženě někdo používá ty ochranné roušky, které jsou na to určené nebo ne.
.... než lízat přes roušku.....to už radši nic
.... když už to nechci lízat.....tak určitě nebudu mít chuť to ani píchat
Roušky jaké 🤣🤣🤣..zna je snad někdo ??
Já jsem to z prdele objednal, je to materiál jako jsou gumové rukavice a je to cca 20x20 Cm. No jako neumím si to představit přes to lizat.
Já to taky jednou hodil v e-shopu do košíku, když moje žena chtěla zkusit rimming.
.... lízej stul přes ubrus s nadšením.....ani sťávicky se nedostane
Ten typek co zadával to téma asi nikdy neviděl pecko nebo nesukal nebo nevím co řeší ..stejně bude doma u PC lestit ocas noo🤣🤣
Děkuji za vaše trapný odpovědi. 👍 (edited)
.....je to vysoce pravděpodobné
.... nevím nikdy jsem to na vlastní oči neviděl....ale měla by to být taková dečka na frndu😄
Záleží vždycky na ženě a pak i na muži
Oral většinou bez kondomu.Ty se moc nepoužívají
To mě vede k otázce jestli se používají při pohlavním styku? Pokud se nepoužívají při oralu, tak už se nemusí používat vůbec, protože riziko nějaký nemoci je úplně stejný. (edited)
Ano, přenos přenos prinoralu je úplně stejný jako při sexu.. ja proto oral i swx jedine s kondomem. Strikani jen na tělo..
NezneLizani
NezneLizani Inactive 2 years ago
This post has been deleted by user.
Koupit si tenké gumy s příchutí...
Ten hlavní průser, což je nákaza HIV a hepatitidou C, je orálem extrémně málo pravděpodobný. Riziko těch ostatních pohlavně přenosných nemocí tam prostě je, ale ty jsou léčitelné.
Sex s kondomem jako podmínka.Ale vždycky záleží na domluvě.Pokud děla žena oralek jen s gumou tak je potřeba to takhle brát.Každá žena muže mít jiný přístup.Oralek bez je nejvíc*124*
At žijí chlamydie, kapavka, syfl.... jupí já jou, to chceš