Jestli můžu čistě za sebe ,tak silně pochybuji, že by můj muž někde ulovil Gerarda Butlera anebo Pitta, to bych si dala říct. Ještě by nám to mohl pískat Rocco 😄. To je hodně divoká fantazie. Ve skutečnosti by mě a nejen mě udělalo brutální radost kdyby mi dvakrát týdně přišel někdo uklidit, nakoupit a uvařit. Myslím, že to je sen všech z práce servaných, nas.... , doma harantama a sexuálním loudilem dojebanych žen.
Masaz. Doporučuji a dělám si současně reklamu a nestydím se za to
This post has been deleted by user.
....v pořádku... když chválím,tak sebe😄😄😄
.... není to tak dávno.....v bledě modré už to tu bylo
....tak myslím že tyhle dobrodružství by měli řešit oba spolu od začátku a překvápko nechat do jiných svér
Moc velka porce slunicka takto pri sobote 
Přijde mi to jako debilní nápad a ještě abys TY určoval scénář....
Jen vlhký nadrženecký sny.....
před chvílí založený profil a hned takový stupidní dotaz.....
(edited)
Jen vlhký nadrženecký sny.....
Dobrý den, ano založil jsem si profil před chvílí, protože jsem chtěl napsat dotaz. Vadí vám to?
Samozřejmě, že nechci určovat scénář, pouze to chci vymyslet jak bych to udělal. Nakonec to tak být nemusí.
Btw. kdybych si ho chtěl jenom vyhonit, tak bych se neobtěžoval se zakládáním profilu a sepisování dotazu.
Samozřejmě, že nechci určovat scénář, pouze to chci vymyslet jak bych to udělal. Nakonec to tak být nemusí.
Btw. kdybych si ho chtěl jenom vyhonit, tak bych se neobtěžoval se zakládáním profilu a sepisování dotazu.

Poraďte - dárek manželce
Sex s chlápky jako dárek pro manželku
s manželkou máme svoje sny, byly jsme i jednou na swingers a užili jsme si to i jsme se trochu zapojili. V posteli hodně fantazírujeme.
Rád bych manželce dal k narozeninám rande ukončené sexem s někým (teď toho dotyčného nehledám). Jaký průběh té schůzky by mohl být nejlepší? Večeře, pokec a pak večer. Nebo schůzka v baru a pak honem na pokoj? Poradíte, jaký připravit scénář? :-)