Ako dlho je optimálny sex?

Preferujete dlhsi sex alebo rýchlovku?

Chcel by som vedieť čo je pre chlapov/zeny príjemnejšie. Rýchly sex (cca 5-10 minút) alebo máte radsej dlhší (také to trošku hranie sa, striedanie polôh atd)?
U nas je to tak 20-30 min aj s predohrou .
Viac do prvy vystrek nevydrzim za ten cas moja sa spravy 2-3x druhé kolo už nechce
Bola žena co sa spraviť raz a koniec. No je to rôzne.. Miesto tiež robí veľa
My radi striedame polohy, čo poloha to jej ograzmus. Občas je dobrá rýchlovka cca 15 minút, niekedy zas dlhá súlož 45+ minúť. Najčastejšie a najobľúbenejšie je to pre nás okolo 30 minút čistého sexu, bez predohry uvedené časy.
Vsetko nad 7 sekund prejebany cas, je to vzajomne...
Záleží čo vyhovuje konkrétnym dvom partnerom. Ak stačí obom aj s predohrou 20-30 minút je to v poriadku. Ak potrebujú 3 hodiny alebo 5-10 minút - aj to je v poriadku. Asi záleží aj od veku, situácie, energie, času a množstva iných faktorov. Nie je dôležitý čas, ale tvoja spokojnosť. Za mňa taká hodinka, niekedy aj 3 hodiny a inokedy som rada aj za 5-10 minút.
Súhlasím. Dôležité je co sa rozumie pod slovom sex ,či predohra a zasunutie a vystrak v každom tom prípade je dôležité čo ako mysli v časovej dĺžke. Predohra môže byť aj par sekúnd aj par hodín. Zasunutie je to.par sekúnd ci par minút. Dĺžka zasunutia bez vystreku tiež par sekúnd ci minút. Rad by videl súlož niekoľko hodín bez vystreku
Npr ja polochi nedokážem zmeniť mame hravú predohru 10-15 min niekedy 20 suloz trva už len chvilku ja sa urobim za par sekund ale pokračujem manzelka nato za par min niekedy aj 2x a predtym cez klitaka pri predohre . Ona max spokojna a javzostavam zadretymi ušami za svoj rýchlosť
dokedy ma on peniaze na karte ,...
Neviem prečo sa to tu hejtuje, toto bola len rečnícka otázka nič iné.
Jediný chlap kto má odvahu a píše z nicku .s albumom a píše správne. Dovtedy kým obom je dobrý, dráždivý a príjemne uvoľňujúci👍🍷👍
A presne preto bývajú medzi partnermi v sexe problémy. Netreba nad všetkým rozmýšľať, či to robím správne, či pri tom dobre vyzerám, či to robím podľa nejakého článku v časopise, či to robím ako väčšina ľudí na fóre. Proste si to uži aj s partnerkou/om a nerieš malichernosti. To je jeden zo zabijakov fajnovučkého sexu. Za mňa osobne, keď je chuť a vidím to na nej, že je nadržaná ako besná suka, tak je super riadna je.ačka. Ale také pomalšie milovanie je niečo iné. A kašli na to, koľko to má trvať. Vždy sme to robili tak, aby partnerka bola vždy úplne zrichtovaná. Čiže pokiaľ nedosiahla orgazmy. To už potom sama nechcela. Niekedy to komplet trvalo do nejakých 5-7 minút, niekedy dokonca okolo hodiny.
Že zrichtovana 🤣, máš pravdu, podľa učebnice to nijak nejde a už vôbec nie sa počas sexu kontrolovať, niekto sa hanbí čo i len oči otvoriť alebo vzdychať, keď je chuť treba ísť na to a užiť si
, lebo i chuť raz odíde.